Sziasztok!
Én is Sió " barackokat" szeretnék kalapozni a
XIX.kerület Kispesti Vass Lajos általános Iskola 1/a osztályának
Akinek van felesleges, kérem segítsen a kicsiknek
Köszönet előre is!!!
Sajnos nem, célirányosan kell keresni...
Vagyis topplistát nem láthatok sehol.
Köszi!
sada
Lurkó program, osztály kiválasztása: ott beírod a várost, majd az iskolát, majd tovább jönnek az osztályok...
Hol találom a Sión a sulik listáját?
Forgalmazza a reál feliratokat és sió kódokat gyűjtök gyermekeim osztályának minden mennyiségben.
Cserére van: mizo pontok, orbit blokkok, kisebb nyereménytárgyak vagy mit kérnél?
120 cégszövegem van, érdekel valakit?
Nagyon köszönöm a segítséget Nórikának és a többi kedves támogatónak, kérlek benneteket ha még módotokban áll, az Isaszegi Gábor Dénes Ált. Isk. 1. a és 4.a. osztályának jutassatok barackokat

. Köszönöm!
Sziasztok!Én egy kis faluban lévő iskolát szeretnék támogatni és ebbe szeretném kérni a Ti -Te segítségedet is.Ha nem támogatsz egyik iskolát sem,akkor kérlek dobd a barackodat a Szászbereki Kolping Kat. Ált.Isk. - 1.a diákjainak .Köszönet.Esetleg ha tudok bármibe segítek én is.
Sziasztok!
Köszönet előre is!!!
Sziasztok! Én is kalapoznék a Lurkó programba Sió kódokat vagy, ha vannak barackjaid kérlek töltsétek fel a Mátyás Király általános iskola 2.a. osztályának, köszönöm szépen!!
Ha valahol viszont tudok segíteni kérlek szólj!
Sziasztok! Tudom, hogy már sokan kérték, én is csatlakoznék.
Ha a SIÓ Lurkó programban a Budapest XIII ker Számítástechnikai Iskola 7. A osztályának küldenétek "barackokat" nagyon hálás lennék.
Kissé "gyászos" a felszereltség, de majd a nyereményből....

köszönöm előre is.
Sió Lurkó programjához szeretnék barackokat kérni. Az osztály Székesfehérvár, Hétvezér Általános Iskola 1. c. osztálya. Előre is köszönöm mindenkinek, aki a barackját adja.
Sió Lurkó programban szeretnék lányaim osztályának barackokat, ha nem tudod, hogy kinek add.
II. Rákóczi Ferenc Kat. Ált. Isk., Óvoda, Gyöngyös - 4.c osztály
Köszönöm mindenkinek, aki nekünk segít!
Sió Lurkó programban szeretnék Lili lányom osztályának barackokat, ha nem tudod, hogy kinek add.
Borsfai Fekete István Ált. Isk. - 1.a osztály
Köszönöm mindenkinek, aki a mi ládánkba rakja.

Sziasztok!
Én is SIÓ támogatást szeretnék kérni a Kastélydombi Ált. Isk. 6/c osztálynak!
Köszönjük szépen!

"Sió-barack" ügyben kérnék én is segítséget

ha kérhetném támogasd a:törökszentmiklósi Hunyadi M. Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Ált.Isk. - 1.c osztályát!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Sziasztok!
Sió ügyben "jöttem" én is.
Akinek van barackja és nem támogat osztályt, attól megköszönném, ha csak 1 db barackkal is támogatná a debreceni Lilla téri ált.isk. 2.a osztályát.
Akinek meg van sió kódja cserére, eladásra, írjon
Előre is köszi.
Sziasztok!
Köszönet előre is!!!
Sziasztok! Tudom, hogy már sokan kérték, én is csatlakoznék.
Ha a SIÓ Lurkó programban a Budapest XIII ker Számítástechnikai Iskola 7. A osztályának küldenétek "barackokat" nagyon hálás lennék.
Kissé "gyászos" a felszereltség, de majd a nyereményből....

köszönöm előre is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások