Nagyon köszönöm a segítséget Nórikának és a többi kedves támogatónak, kérlek benneteket ha még módotokban áll, az Isaszegi Gábor Dénes Ált. Isk. 1. a és 4.a. osztályának jutassatok barackokat . Köszönöm!
Sziasztok!Én egy kis faluban lévő iskolát szeretnék támogatni és ebbe szeretném kérni a Ti -Te segítségedet is.Ha nem támogatsz egyik iskolát sem,akkor kérlek dobd a barackodat a Szászbereki Kolping Kat. Ált.Isk. - 1.a diákjainak .Köszönet.Esetleg ha tudok bármibe segítek én is.
Sziasztok! Én is kalapoznék a Lurkó programba Sió kódokat vagy, ha vannak barackjaid kérlek töltsétek fel a Mátyás Király általános iskola 2.a. osztályának, köszönöm szépen!!
Ha valahol viszont tudok segíteni kérlek szólj!
Sziasztok! Tudom, hogy már sokan kérték, én is csatlakoznék.
Ha a SIÓ Lurkó programban a Budapest XIII ker Számítástechnikai Iskola 7. A osztályának küldenétek "barackokat" nagyon hálás lennék.
Kissé "gyászos" a felszereltség, de majd a nyereményből.... köszönöm előre is.
Sió Lurkó programjához szeretnék barackokat kérni. Az osztály Székesfehérvár, Hétvezér Általános Iskola 1. c. osztálya. Előre is köszönöm mindenkinek, aki a barackját adja.
"Sió-barack" ügyben kérnék én is segítséget ha kérhetném támogasd a:törökszentmiklósi Hunyadi M. Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Ált.Isk. - 1.c osztályát!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Sió ügyben "jöttem" én is.
Akinek van barackja és nem támogat osztályt, attól megköszönném, ha csak 1 db barackkal is támogatná a debreceni Lilla téri ált.isk. 2.a osztályát.
Akinek meg van sió kódja cserére, eladásra, írjon Előre is köszi.
Sziasztok! Tudom, hogy már sokan kérték, én is csatlakoznék.
Ha a SIÓ Lurkó programban a Budapest XIII ker Számítástechnikai Iskola 7. A osztályának küldenétek "barackokat" nagyon hálás lennék.
Kissé "gyászos" a felszereltség, de majd a nyereményből.... köszönöm előre is.