Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 135 oldal |
Sziasztok! Ha valaki nem használná, szívesen fogadok Telekomos kocka.hu kódot (5000-2000 Ft kedvezmény) Köszi!
sziasztok
maradt még valakinek 3000Ftos emag kuponja? Ha igen, kérem szépen
maradt még valakinek 3000Ftos emag kuponja? Ha igen, kérem szépen
Hoppá, ezt nagyon elnéztem 🙄😔
Köszi az infókat és, hogy szóltatok! 😊
(Ha ezek után mégis valakinek majd egyszer feleslegessé válna, gondoljon rám légyszi 😊 )
Köszi az infókat és, hogy szóltatok! 😊
(Ha ezek után mégis valakinek majd egyszer feleslegessé válna, gondoljon rám légyszi 😊 )
Ráadásul végre valami, ami nem értékhatárhoz kötött. Szóval kevés felajánlás lesz gondolom, ha lesz egyáltalán.
Nusy
Arra meg 2 napig lehet jelrntkezni. Utánna sorsoljak...
Arra meg 2 napig lehet jelrntkezni. Utánna sorsoljak...
Ha van valakinek Telekomos Decathlon kuponja és megválna tőle, én nagyon örülnék neki 😊
Ha maradt valakinek ma lejáró mozikuponja, és már nem használja fel, nagyon megköszönném.
Emag utalványt keresek nagyon. Cserében megegyezünk
Ha maradt még felesleges emag kupon valakinek, amire nincs szüksége és el tudná küldeni, megköszönném.
Ha valakinek lenne még emag kuponja, cserébe tudok adni kocka.hu 5000-2000 kupont, illetve douglas 15000-3000 kupont is.
Ha valaki szabadulna az emag kuponjától, gondoljon rám, köszönöm ❤️
sz.n.anita1990@gmail.com
sz.n.anita1990@gmail.com
Emag utalványa lenne még valakinek?
Csak egy Köszönöm-öt tudok érte küldeni.
Csak egy Köszönöm-öt tudok érte küldeni.
Szívesen! Elküldtem
igen mehet, köszönöm szépen
Szia iguska! Igen, Neked, amit itt látok mail cím, arra mehet? szuzabi2@gmail.com ?
Szia, ezt nekem szántad?
Üdv! én szívesen átadom, egy e-mail címet kérek csak, ahova küldhetem
Sziasztok, van valakinek telekomos kocka.hu 2000 FT-os kuponja, csak most láttam, hogy lehetett nyerni Mit kérnél érte?
Sziasztok
Nagyon szeretnék én is egy db eMAG kupont ami egy kislanyka babajahoz kellene,sajnos . tribalbosso@gmail.com előre is nagyon köszönöm
Nagyon szeretnék én is egy db eMAG kupont ami egy kislanyka babajahoz kellene,sajnos . tribalbosso@gmail.com előre is nagyon köszönöm
Sziasztok, 3000 Ft-os emag kupont keresek, ha nektek nincs rá szükségetek, én nagyon örülnék neki. Emailben érkezett, december 12 a lejárata. Email címem: anett.strenner@gmail.com. Előre is köszönöm.