Philips kedvezménykupont (Cinema City játékon lehet nyerni) kalapoznék ha valaki nem használná fel

Köszönöm, már nem keresek Sió blokkot.
EZER BOCS!!!
ordoglakat!
Most látom csak,hogy írtál,rögtön küldöm is!
Sok minden t bekever Nálam a Gmail lehet a sok átirányítás miatt.
Nekem van 4 Literről szívesen oda is adom - emailben szkennelve jó lenne?- viszont az a gond vele ,hogy anno rossznak minősítette a Sió. Nem írták de szerintem a vásárlási idő perc értékének második száma nagyon halvány a pénztárgép hibájából . Az már egy másik történet,hogy egyre bosszantóbbak és intoleránsabbak ezek az újgenerációs túlfizetett marketingesek a marketingesek.Tele van a she@@ük pénzzel és jódolgukban nem tudják már mibe kössenek bele. Ott van az egyedi azonosításra abszolút alkalmas TRSZ szám A Nyugtaszám A NAV ellenőrző kód de a kis makiknak ez nem elég! Bocs ezt nem tudtam és nem is akartam kihagyni ,tehát átküldöm szívesen ha érdekel
Sziasztok!
Tudna valaki kölcsön adni 3 l Sió üdítőről blokkot? Jövőhéten viszonoznám. Előre is köszönöm a segítséget.
Még néhány kód hiányzik a Rossmann-Henkel játékon
Ha van üres flakonod, és holnap útba tudod ejteni a Rossmannt, akkor gondolj rám!
Rossmann-Henkel kódokat köszönettel elfogadok

Wolt kódot szeretnék. Előre is köszönöm.
Zalando kuponja lenne esetleg valakinek? Köszi!😊
Sziasztok! Biztos hallottatok már, a beteg kisfiúról. Megrendítő, remélem sikerül neki összegyűjteni az összeget.
https://egyuttgalotomikaert.hu/
Van egy facebook csoport is, ahol fel lehet ajánlani pár dolgot, licitre, melynek árát a kisfiú gyógyulására fordítják.
Együtt Tomikáért- Jótékonysági licit facebook csoport
Sziasztok!
Media Markt pontokat szeretnék.
Írj létszi ha van számomra.
Köszönöm szépen.
Vágási Feri!
Köszönöm szépen!

És az utolsó: ff74vd-cmm5de-smvpez
demos'máneléglögyön
Még egy: qv1hgv-n2z24c-7r7x9z
Líra: 4dkluy-4ce629-wxvlwy
Én is Líra kupont kalapoznék!
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen, már nem keresek🙂
LÍRA kupont kalapoznék, ha valakinek van felesleges.
Úgy látom a mostani tesco-nescafé játékban osztogatnak

Szia ib! Írtam! Köszönöm szépen előre is.
Tisike írj kérlek nekem email.mert én vmi miatt nem tudok

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások