Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 2043 oldal |
Aldi-Mondelez játék szabályzat 2.1. pont: ....vásárol valamely magyarországi ALDI üzletben bármilyen Pilóta, Győri édes, Dörmi, Milka*, vagy Sport terméket legalább 999Ft értékben!
----------
----------
Az Aldis mondelez játéknál van egy ellentmondás.
A reklámújságban és a játék oldalán az egyik helyen 999 Ft van,
de a többi helyen (pl GYIK, jsz, ...) nincs szó értékhatárról.
Állítólag kisebb összegű blokkot is befogadtak.
Levélre nem válaszolnak.
A reklámújságban és a játék oldalán az egyik helyen 999 Ft van,
de a többi helyen (pl GYIK, jsz, ...) nincs szó értékhatárról.
Állítólag kisebb összegű blokkot is befogadtak.
Levélre nem válaszolnak.
Illetve nem csak 1-et akar, hanem csak 1-et lehet felhasználni!
Mekkora baklövés azért a Lays-től hogy akárhány napi nyereményt nyerhet 1 ember! A nyertes számára teljesen felesleges, mert úgyis csak 1-et akar felhasználni(már ha egyáltalán akar) és egyébként is a legtöbben a heti, meg fődíjra pályáznak, az ő részükről meg azért, mert ha mindenki csak 1-et nyerhetne, akkor annyival több esetleges későbbi előfizetője lenne a csatornának.
Nem értél el limitet? 24 órán belül 1 db, összesen 10 db blokkal lehet játszani.
NEM TUDJA VÉLETLENÜL VALAKI, HOGY AZ ORBITOT MIÉRT NEM LEHET FELTÖLTENI. ? NEM ÍRJA KI. CSAK VISSZACSÚSZIK A Z ADATLAPRA. ÉN MEG MÁR KEZDEK GUTAÜTÉST KAPNI.
Denom
Szerintem még így is jó
Nagyon alulszámolták első körben a pontokat a megvásárolt termékek árához képest.
Szerintem még így is jó
Nagyon alulszámolták első körben a pontokat a megvásárolt termékek árához képest.
Nestlé feltöltötte a hűségpont raktárban kifogyott készletek egy részét, cserébe a ponthatárokat a többszörösére emelte!
Vettem 2 pályázat Idealbody-t, de azt hiszem be is fejeztem. Nem nyert egyik sem, pedig már pótnyertesek is vannak. Persze a főnyeremény lenne a lényeges, de elnézve a nyertes kódokat, sanszos hogy a weboldalon vásároltak közül kerül ki majd a nyertes, de ott nem veszek, mert úgy a legdrágább.
Miért tölt fel vaki Nyugtalottót,ha nem figyeli,ha nyer? ? ? 

A kapcsolat menü ponton keresztül gyorsan válaszolnak.
A fotó nem lehet nagyobb mint 5MB, de a 4,90-eset sem fogadta el nekem valamelyik nap....
A fotó nem lehet nagyobb mint 5MB, de a 4,90-eset sem fogadta el nekem valamelyik nap....
Én a játék oldalán írtam, szinte azonnal válaszoltak mindkét alkalommal.
Írtam a Nestlé-nek ( A Nestlé összeköt )a játékszabályzatukban megadott email címekre.
Az egyikről az jött vissza, hogy a cím nem található, a másikról pedig az, hogy üzenet letiltva. Ez mit jelent? Nem jártam még így.
Nem tudtam feltölteni a blokkjaimat, mert azt írta ki először, hogy túl nagy a fotó, utána pedig azt, hogy ellenőrzik.
Járt már így más is a fórumosok közül?
Az egyikről az jött vissza, hogy a cím nem található, a másikról pedig az, hogy üzenet letiltva. Ez mit jelent? Nem jártam még így.
Nem tudtam feltölteni a blokkjaimat, mert azt írta ki először, hogy túl nagy a fotó, utána pedig azt, hogy ellenőrzik.
Járt már így más is a fórumosok közül?
Ja hogy te a terméklistát keresed! Azt hittem a specifikus szabályzatban keresed az 1.sz. melléletet. Szerintem minden játszik.
Ott van az pedig.
Érdeke ez a húsvét Milka jsz.
1. sz. melléklet sehol.
Tesco/Lidl/Spar nyeremények sehol.
Na mindegy, ma veszek 3 db táblás Milkát a Lídűlben, aztán majd lássuk...
1. sz. melléklet sehol.
Tesco/Lidl/Spar nyeremények sehol.
Na mindegy, ma veszek 3 db táblás Milkát a Lídűlben, aztán majd lássuk...
köszi
törpilla:
Én írtam a Mondeleznek és ezt írták:
Szeretnénk megerősíteni, hogy a Milka húsvéti promóciója elérhető a következő weboldalon:
milka-husvet.hu
Én írtam a Mondeleznek és ezt írták:
Szeretnénk megerősíteni, hogy a Milka húsvéti promóciója elérhető a következő weboldalon:
milka-husvet.hu
milán74 2026-03-02 :: 11:08
Az Ecofamilyt jól benéztem.
20 db fa tusfürdőt vettem 2-esével blokkolva.
Az Ecofamilyt jól benéztem.
20 db fa tusfürdőt vettem 2-esével blokkolva.
Lidl milka játéknál még a régi oldal jelenik meg