Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 2047 oldal |
A “nyuszi” beiras utan nem sokkal megerkezetva nyeremeny 1kg os Lindt csoki nyuszim Sertetlenul Holnap odaadom Adinak a 7 evesnek Azzsl fogja kezdeni , hogx leharspja a füleit
😉🤣
" Fogd a nyuszira!"
Biztos az iphone? 🤣
Az Iphone ir osszevissza
Egyaltalan ki talalta ki ezt a heti termek mizeriat? Gondolom ugyanaz aki a lskas idmerteto helyet odairja a RPB601 et Legalab Fz mar biztosan nyert a teklsm penzzel
Soha többé nem vásárolok fáradtan, Spar 8700 Fft-os blokkról lemaradt a heti nyerő termék. Nem tragédia, de mégis bosszant egy kicsit.
Figyelmesen elolvastam a Milka játékszabályzatot és nincs benne napi feltöltési limit, csak annyi, hogy egy ember max. 5 db napi nyereményt nyerhet.
Bőven a napi 5 feltöltés alatt vagyok, így fura a helyzet.
Fáreó + marcsi8
Reggel nekem is hasonló "tüneteim" voltak a Milka játékba való belépés kapcsán. De délután (nemrég) sokadik próbálkozásra sikerült belépnem.
(Ha nem a dizájnnal foglakoztak volna, akár még jó játék is lehetett volna... én a kecsegtető főnyeremény miatt valszeg végig szenvedem, de csak úgy félgőzzel...)
Reggel nekem is hasonló "tüneteim" voltak a Milka játékba való belépés kapcsán. De délután (nemrég) sokadik próbálkozásra sikerült belépnem.
(Ha nem a dizájnnal foglakoztak volna, akár még jó játék is lehetett volna... én a kecsegtető főnyeremény miatt valszeg végig szenvedem, de csak úgy félgőzzel...)
Napibetevő
Valami halványan rémlik, hogy egyszerre max.5 db feltöltés engedélyezett. Ha kilépsz + belépsz, nem tudod folytatni?
Valami halványan rémlik, hogy egyszerre max.5 db feltöltés engedélyezett. Ha kilépsz + belépsz, nem tudod folytatni?
Nagy nehezen be lehet lépni a Milkára de 3 narancssárga és 2 rózsaszín tulajdoni lap szett összegyűjtése után már semmit nem reagál a további blokk feltöltésekre. Vicc ez az egész játék. El is engedtem.
Tegnapig tudtam tölteni Milkát a férjem telójáról ma nem küldi el. Iphonról egyáltalán nem tudok még belépni sem.😡
Milka-végre sikerült regisztrálni 3 napja, de a bejelentkezés után több böngészőben is csak 1 üres fehér oldal jelenik meg,hiába a frissítés. Chrome és Safari-n is. Blokkot nem tudok így tölteni már 4 napja .
Csak a szokásosak:
oldal frissítés (ctrl + F5)
másik eszköz
másik böngésző
...
oldal frissítés (ctrl + F5)
másik eszköz
másik böngésző
...
Sziasztok! A milka még mindig nem jó nekem. Something went wrong hibaüzenet továbbra is. Valakinek bármilyen ötlete van? Köszi
Milkát nem lehet feltölteni ! Nem tudják, hogy baj van ?!
szamócàm
Én is ugyanígy, tegnap kora délután viszont kidobott a rendszer és éjjelig vissza sem tudtam jelentkezni, mert beírtam az adatokat és has bejelentkezésre kattintottam újra töltötte a felületet, de nem jelentkezett be
Valami hiba van a gépezetben....
Én is ugyanígy, tegnap kora délután viszont kidobott a rendszer és éjjelig vissza sem tudtam jelentkezni, mert beírtam az adatokat és has bejelentkezésre kattintottam újra töltötte a felületet, de nem jelentkezett be
szamócàm
Simán megy a Milka az elejétől.
Androidon chrommal.
Androidon chrommal.