Megjött ma a powerrade annak ellenére hogy hajtották hogy nem jár
.
herta
köszi, utána már rájöttem, de már elküldtem a kérdést :-)
agi80, én 12-én 20:55-kor töltöttem fel az előző napi vásárlás blokkját, ma jött 1 órája az értesítés, hogy nyertem.
marycsiga
köszi, nekem nem fogadta el a dátumot sajnos :-(
agi80 ên 22:00- körül töltöttem a Bravost.
mi feltöltöttük,ahogy engedte /Videózva
Bravos kávé tegnap éjfélig tartott, este 8-kor még szerettem volna egy blokkot tölteni, viszont már nem engedte a rendszer!
Az Orbit játéknak már ma reggel vége, azt írta az oldal,hogy csak 6.-ig tartott.
Az infóknál 7.-e van írva.
Direkt tartogattam még 1-2 számla beküldését mára,akkor annak annyi.

Sok banknál már lehet online nyitni.
bank számlaszám:
Ahány család, annyiféle élethelyzet, szokás.
Mindenkinek másként jó.
Az sem elhanyagolható szempont, hogy kis településeken már nincs bank, egy számlanyitáshoz is utazgatni kell.
A lényeg, hogy ez a megszorítás sem old meg semmit.
Igen. Az utolsó nyereménysorsolást követő 2 napon belül.
A Lay's jsz.ban az van hogy a nyerteseket közzéteszik a játék oldalán, de én sehol sem találom őket.
Attól függ, ki hol él, és mit tapasztal, illetve mennyire olvasgat infókat a neten. Nem csak feketék és fehérek a dolgok.
Vidéken még sokaknak postás viszi a családit, ápolásit és nyugdíjat.
A fiatalok többségének persze hogy van bankkártyája. Diákmunkáznak, ösztöndíjat és különféle támogatásokat kapnak, amíg tanulnak.
Ráadásul sokan idősebbnek is néznek ki. Akit 30-nak gondol az ember, lehet, hogy csak 18.
Nem beszélve arról, hogy sokan azért nem nyitnak bankszámlát, mert adósságuk van, ők vagy más számlájára kérik a fizetést, ha meg lehet oldani, vagy napi bejelentős munkát vállalnak.
Nincs szükségem rá. 1 háztartásban 1 is elég, nem fogok duplán fizetni díjakat, ha pl. van aki nem dolgozik nem tudja teljesíteni a kedvezményekhez a feltételeket. A fődíjért már biztos nyitnék számlát, de utána meg is szüntetném.
Hát én egyet értek.
Családban mindenkinek volt/van számlája és úgy alakult, egy Gránitbankos akció miatt, hogy van akinek 2 van...
Kaptak 50.000 jóváírást, úgy hogy a számla 0 Ft-os, nem kötelező ráérkeznie semminek se, csak életkori feltételnek kellett megfelelni és a kártya megérkezése után le kellett róla költeni 5*1000 Ft-ot.....
Bolondnak is megérte.
Nálunk is van mindenkinek számlája, legalább egy.
Így alakult.
A fiataloknak junior. Szóval ez általában nem gond.
Ha kellene, lenne hova kérni a pénzt.
Brainbox!
Azért nem egészen. Én is úgy gondolom, hogy az a ritka, akinek nincs saját bankszámlája, de egy 5000 Ft-os utalás miatt tényleg felesleges, többe kerülne fenntartani, ha amúgy nincs rá szükség, mint amennyit nyer vele. Ha nagyobbat nyer, nyilván megéri.
De amit én írtam(kutya, macska nevén, tehát kitalált, nem létező, vagy már nem létező neveken), semmiképp nem lehet, mert látod, kérik a banki bizonyítékot, hogy a kettőtök nevén van a számla. Egy házaspárnál ez oké, de nyilvánvaló, hogy a szomszéddal senkinek nincs közös számlája.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások