Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 77 oldal |
117 Elche H!!!! Elirtam....
Bocs,a jégkorong mar elindult. Bocs a helyesírásert, de IPad az nem a legalkalmasabb írásra.HelEtte 107 Eibar H.
Sziasztok, hosszú kihagyás után jelentkezem. Ma rakhato Eisbaren Berlin jégkorongban, 084 H, 107 D.
Nagyon sz@r eredmények születnek mostanába. Nyert valaki ?
Kezdődik az amerikai foci.
Hétfő hajnalra egy kis 49ers győzelem?
Hétfő hajnalra egy kis 49ers győzelem?

Az idén másodjára fogadtam Rosbergre...
amikor először tettem, akkor valami technikai hiba adódott, és feladta, pedig előtte nyerő sorozata volt, most meg már a rajtnál beragadt
amikor először tettem, akkor valami technikai hiba adódott, és feladta, pedig előtte nyerő sorozata volt, most meg már a rajtnál beragadt

Ez már tényleg vicc kategória:
fogadtam külön-külön arra, hogy melyik csapatnak lesz több szöglete éééésss UGYANANNYI lett!
fogadtam külön-külön arra, hogy melyik csapatnak lesz több szöglete éééésss UGYANANNYI lett!

Már csak olyanokra fogadok, hogy 0,5-nél több gól várható, vagy szögletek száma
Itt már tényleg nem lehet semmit sem eltalálni!
Az biztos, hogy a tegnapi meccsről még 100 év múlva is beszélnek!

Itt már tényleg nem lehet semmit sem eltalálni!

Az biztos, hogy a tegnapi meccsről még 100 év múlva is beszélnek!
Annyi meccset elbuktam, hogy a mai németre nem mertem már fogadni, viszont az esti meccsre mindenfélét fogadtam, remélem visszajön annyi, hogy még a holnapi meccsekre tudok annyit tenni, hogy teljesítsem az aktuális periódust a tippmixpro-n!
Hát az olasz bukta volt de a másik kettő nyerő.
Folytatódott a sorozatom, nem nyertem
Most lehet, hogy el is kerülöm nagy ívben, legalábbis keddig, amikor kezdődik az újabb küldetés

Most lehet, hogy el is kerülöm nagy ívben, legalábbis keddig, amikor kezdődik az újabb küldetés

áhh, hiába az örömöm, bebuktam a francia 2-3 góllal......pedig de éreztem ezt a costarica győzelmet........
olaszok sem lőttek Zsanett...
Samidala remélem te legalább nyertél....
!
Mindegy holnap is lesz nap......
Go-go Argentína......
olaszok sem lőttek Zsanett...

Samidala remélem te legalább nyertél....

Mindegy holnap is lesz nap......
Go-go Argentína......

9/9 igen
nekem még kell egy olasz gól

nekem még kell egy olasz gól

9/9.....megfejtettem??
Na eddig jo vagyok......
2,31 odds 0-1-ről.....
Zsanett 969???? Az hogyan????

2,31 odds 0-1-ről.....
Zsanett 969???? Az hogyan????
Még a felkészülési meccsek idején sikerült 969 meccset eltalálnom és 300 Ft-ból 17000 nyerni. De én se fogadok nagy tétekkel..
Olvastam, hogy a spanyol-holland meccsen nyert egy rakás pénzt egy spanyol (azt hiszem)
Annak az eredménynek is milyen kicsi esélyt adtak... A pasi meg mert, és nyert.
Máskor én csak 1-2 százast kockáztatok, nagyon ritkán rakok 1-2 ezrest, és nagyon rosszul esik, ha nem jön be a tipp.
Annak az eredménynek is milyen kicsi esélyt adtak... A pasi meg mert, és nyert.
Máskor én csak 1-2 százast kockáztatok, nagyon ritkán rakok 1-2 ezrest, és nagyon rosszul esik, ha nem jön be a tipp.
Samidala ezzel abszolút egyet értek.
Én Costar.-ra fogadok. Nagyon jók voltak az első körben és 6 feletti szorzó van rájuk, még handicap fogadásban is 2 feletti rájuk az oddsz.
(0-1-ről)

Fogadtam rájuk, de igazán nem is követem az eseményeket, próbálok az esélyesebbre fogadni, de itt már annyi meglepetés történt, hogy az fogad jól, aki a lehetetlenre fogad