De most játszunk, és a megvásárolt cuccal támogatunk, vagy a megnyert pénzzel?
Mi lenne ha először gyorsan megszavaznánk, hogy milyen célra ajánljuk fel (hajléktalanoknak, gyerekeknek, stb) és utána írni egy listát azokról amiket ezen belül ajánlunk és abból választani!
Látom már van aki több helyre is gondolt, ami nagyon jó lenne,csak az a baj, hogy azt ne felejtsük el, hogy a pénz nem olyan rengeteg sajnos, hogy sokfelé szét lehessen osztani!
Részemről én gyerekeket támogatnék, akármelyik szervezetet!
Már csak 10 emberkének hiányoznak az adatai a 41-ből...
Légyszi, küldjétek, hogy a pályázat összeálljon jövő hétre!
marilyn
khenik
gabi22
nita67
szőkebabu
DZsuzsa
k19820922
szentesiné
elizi
polly
teljes név-város-életkor-hány éve tag
Carla, ha nem jutunk dülőre akkor ez lesz. Veszekedést nem szeretnék az biztos, úgyhogy legyünk hatékonyak, mindenki mondja el a véleményét, küldje az adatokat és a képet, hogy legalább az tudjon haladni!
igaz nem vagyok tag, de miért nem jelöl meg minden résztvevő 1 szervezetet és egy "kalapból" kihúz egy pártatlan ember 1 szervezetet, persze ez csak egy 5let. Egyébként sok sikert Nektek a pályázathoz
ÉN 2007-TŐL A PÁLI SZENT VINCE TÁRSASÁG SZERETETSZOLGÁLATÁNÁL VAGYOK ÖNKÉNTES,MISKOLCON .ÉLELMISZERT ÉS HASZNÁLT RUHÁKAT OSZTUNK A SZEGÉNYEKNEK ,RÁSZORULÓKNAK.TÁMOGATJUK A BETEG GYERMEKEKET IS.
jótékonykodni sem könnyű,de 50 ember egyet akarjon az még nehezebb.
nem is könnyű jótékonykodni:
legtöbb helyen erdeti blokkot kérnek, nem véletlen...
...és majd blokkot fognak tartogatni....?
Mikor karácsonykor a Máltai szeretet szolgálat ételt gyűjt... oda is kell blokk?
fénymásolni is lehet a blokkot,van ahol azt is be lehet küldeni.
Én szervezetre gondoltam, Régiónként egyet megszavazunk.
A blokkot be kell mutatni és ha gond van bekérhetik. De a legtöbb helyről visszakérhető a blokk, meg amire kiderül, hogy nyert-e meg be kell küldeni addig hónapok is eltelhetnek addig viszont kiderül, hogy a bevitt termék okozott-e gondot?
Azt hittem nekem, hisz nem lépek be a csapatba. Csak gondolom segítek okoskodni.
A blokkot elvileg be kellene mutatni, hisz azzal tudod igazolni az áru eredetét,
én ismerőst nem írtam,mert ilyen erővel írhattam volna magamat is.
Nem én elleneztem Budapestet.... oké akkor játszunk blokkal... de kell a blokk h. bevidd egy kórházba? A blokkot majd elhozod?
Hogy a hajléktalanoknak segítenek azt kétlem....
Sose felejtsük el ez a zászló mindenkinek ott lebeg... akinek nincs jól kereső "madara" v. szülői segítsége... 3-6 hónap.... munkaelvesztés után...
Én pedig azt ellenzem, hogy mindenki beír általa támogatandó ismerőst.
Mert ilyen meg olyan beteg, meg stb...
A Magyar Máltai Szeret szolgálat segít a hajléktalanoknak.
Mindenképpen olyyan termék kell aminek nem a csomija, hanem a blokkja kell. Bevinni bármilyen terméket csak úgy lehet, ha bemutatjuk a blokkját és bontatlan!
Én a hajléktalanokkal nem szeretnék foglalkozni, ha nem baj, és kifejteni sem szeretném a véleményemet róla.
A többi részemről ok, mindenki sztem a saját területén nézzen szét, érdeklődjön aztán összeáll a kép, hogy kit, milyen intézményeket találtatok és mivel lehet őket támogatni?
Paintuci, Bp-en csak bizonyos kerületekben van pénz, vannak pl. a mi kerületünknél sokkal jobban ellátott más városok. Akkor ennyi erővel ki lehetne zárni Balaton környékét, Szegedet stb. szóval szerintem ne kizárjunk,hanem azt nézzük meg, hogy kik azok akik rászorulnak az adott területen, nem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások