Képzeljétek kaptam mailt gabeeka-tól:
Szia!
Nem voltam netközelben. Barátnőmé volt a jegy, azt mondta hogy elveszítette a bankszámlaszámod és mivel én nem voltam netközelben így nem is tudtam neki elmondani mégegyszer. Megadtam ma neki mégegyszer és holnap utalja a 6500-t
Bocsánat az ő nevében is
Még a végén szólhatok sada-nal h.törölje a hsz-omat???Remélem!
// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 110 oldal |
playboy tudom Debrecen nem a szomszédban van de én átmennék hozzá, hogy mizu?
Hiába kér válaszüzenetet,ez beállítás kérdése. nekem is rákérdez hogy akarok e visszajelzést küldeni. Ha akarok visszajelzek,ha simán bezárom vagy nemet választok,akkor nem jelez vissza. Ez nem jelent semmit. Tuti elolvassa. Mindenesetre szomorú,hogy vannak ilyen emberek,akiknek enyit ér a becsületük. Biztos,csak ismert fórumosnak adnák fel előre értékesebb dolgot. A multkor én is megfizettem a tanulópénzt,de az csak egy vacak kupak volt.
Smile
Lehet, hogy playboy automatikus válaszüzenetet kért, hogy jelezzen vissza, ha elolvasta a mailt. De ha még nem küldte a pénzt, akkor gondolom nem véletlenül nem válaszol... Hihetetlen, én attól tartanék, hogy útközben biztos megbosszulja magát a tettem, megbüntetnek a parkolóőrök, becsúszok az árokba, a koncerten ellopják a táskám, stb....
Lehet, hogy playboy automatikus válaszüzenetet kért, hogy jelezzen vissza, ha elolvasta a mailt. De ha még nem küldte a pénzt, akkor gondolom nem véletlenül nem válaszol... Hihetetlen, én attól tartanék, hogy útközben biztos megbosszulja magát a tettem, megbüntetnek a parkolóőrök, becsúszok az árokba, a koncerten ellopják a táskám, stb....
Lehet hogy olvassa a mailjaidat,csak éppen nem válaszol,miből gondolod,hogy nem olvassa?
zsanett25
de miért küldted te is előre? Nem fér a fejembe.
Ráköltesz egy csomó pénzt, de ami a tiéd, azt még nem látod.
playboy
azért ha olvasatlanul törli a maileket, akkor talán nem is kellene olyan sokat várnod az adataival. Nicknevet, mailcímet nem olyan nehéz cserélni, de lakcímet annál inkább...
de miért küldted te is előre? Nem fér a fejembe.
Ráköltesz egy csomó pénzt, de ami a tiéd, azt még nem látod.
playboy
azért ha olvasatlanul törli a maileket, akkor talán nem is kellene olyan sokat várnod az adataival. Nicknevet, mailcímet nem olyan nehéz cserélni, de lakcímet annál inkább...
playboy: én is sajnálom.
Annak is örülök, hogy beírjátok az ilyen eseteket, hogy maximum egyszer garázdálkodhat valaki.
Annak is örülök, hogy beírjátok az ilyen eseteket, hogy maximum egyszer garázdálkodhat valaki.
playboy22: jaj playboy sajnálom hogy így jártál. Ismeretlenben ne bízz. Vaterán nem merik megcsinálni, mert ott kap egy olyan negatív értékelést, sőt kivágják onnan mint a papírkutyát, de itt nincsenek ilyen szigorú szankciók. 

krysztasz
Azt hittem ez a fórum felér egy Vatera-val,de jár ide néhány tetű ember is,aki átvágja a másikat (gabeeka), ezért vannak a bizalmatlankodások,szópárbajok. Mindegy,legyek én is egy példa,ami azt erősíti meg h.előre semmit senkinek. Tisztelet a kivételnek. Ha neki ennyit megért h.nick-et és mailt kelljen változtatnia 2 nyavajás Paul van Dyk jegyért, akkor sok sikert neki az életben. Tehát mindenki jól jegyezze meg:
Ábrahám Gabriella, Debrecen......
gabeeka@vipmail.hu
Még van pár napja azért jóvátenni! De mivel a visszaigazolásra váró mailjeimet olvasatlanul törli, másra nem enged következtetni...
Ott van a Coke Topicban nem is kell visszalapozni,még ő kérdezte kinek van eladó jegye? Miért nem már azt kérdezte, kit b...hatok át?
Azt hittem ez a fórum felér egy Vatera-val,de jár ide néhány tetű ember is,aki átvágja a másikat (gabeeka), ezért vannak a bizalmatlankodások,szópárbajok. Mindegy,legyek én is egy példa,ami azt erősíti meg h.előre semmit senkinek. Tisztelet a kivételnek. Ha neki ennyit megért h.nick-et és mailt kelljen változtatnia 2 nyavajás Paul van Dyk jegyért, akkor sok sikert neki az életben. Tehát mindenki jól jegyezze meg:
Ábrahám Gabriella, Debrecen......
gabeeka@vipmail.hu
Még van pár napja azért jóvátenni! De mivel a visszaigazolásra váró mailjeimet olvasatlanul törli, másra nem enged következtetni...
Ott van a Coke Topicban nem is kell visszalapozni,még ő kérdezte kinek van eladó jegye? Miért nem már azt kérdezte, kit b...hatok át?
playboy22
tőlem is vett 2 jegyet, de tőlem utánvét kapta, így minden rendben volt vele.
tőlem is vett 2 jegyet, de tőlem utánvét kapta, így minden rendben volt vele.
playboy22
sose hallottam róla, igaz, a keresője nem adja ki a nevét... Talán ez jelenthetett volna vmit. Szerintem totál ismeretlen fórumos, ismerős nem tenne ilyet, mert ha kiírod a címét, nevét, legközelebb márcsak az utcáról gyüjthet csokispapírokat.
Szerintem ha napokon belül nem jelentkezik, se pénzzel, se maillel, akkor nyugodtan írd ki az adatait.
csak kíváncsiságból, miért nem ő küldte előre a pénzt? Eszembe sem jutna előre küldeni egy jegyet, főleg ha nem is ismerem az illetőt. Amúgy sem, illetve én sem kérném előre a jegyet, még az legjobb pusztipajtás fórumostól sem, hanem előre küldeném. (Persze, utólag kár okoskodnom.)
sose hallottam róla, igaz, a keresője nem adja ki a nevét... Talán ez jelenthetett volna vmit. Szerintem totál ismeretlen fórumos, ismerős nem tenne ilyet, mert ha kiírod a címét, nevét, legközelebb márcsak az utcáról gyüjthet csokispapírokat.
Szerintem ha napokon belül nem jelentkezik, se pénzzel, se maillel, akkor nyugodtan írd ki az adatait.
csak kíváncsiságból, miért nem ő küldte előre a pénzt? Eszembe sem jutna előre küldeni egy jegyet, főleg ha nem is ismerem az illetőt. Amúgy sem, illetve én sem kérném előre a jegyet, még az legjobb pusztipajtás fórumostól sem, hanem előre küldeném. (Persze, utólag kár okoskodnom.)
Nem tudjátok mi van a
Gabeeka
nevű felhasználóval? Jóhiszeműen ajánlva+elsőbbségivel előre elküldtem a Paul van Dyk jegyeket neki Debrecenbe,úgy volt h.most hétfőn már rajta is lesz a bankszámlaszámomon a megbeszélt ára. Azóta minden nap írok neki mail-t,nem reagál,nem is olvassa el.
Nyilván levett egy kedves fórumtársam több,mint egy ötössel????
Gabeeka
nevű felhasználóval? Jóhiszeműen ajánlva+elsőbbségivel előre elküldtem a Paul van Dyk jegyeket neki Debrecenbe,úgy volt h.most hétfőn már rajta is lesz a bankszámlaszámomon a megbeszélt ára. Azóta minden nap írok neki mail-t,nem reagál,nem is olvassa el.
Nyilván levett egy kedves fórumtársam több,mint egy ötössel????
Esetleg a postán jöttbe lehetne sűrübben beírni,hogy kitől jött meg a csere,akkor az ott felmerülő nevek,már bizonyítottak. Bár sokszor cserélek,de van mikor nem is tudom mi az illető nick neve.
Szerintem felesleges a fehér lista. Ha valaki tudni akarta, megbízható-e leendő cserepartnere, akkor megkérdeze itt. Ha meg abszolút új az illető, úgy sem lesz ott egyik topicban sem, szóval marad az, hogy meg kell bízni benne.
Már alig forog az agyam!
Dehogy vagy öreg én 27 vagyok!
Dehogy vagy öreg én 27 vagyok!
Moncsaa
bizti nem úgy értette Zsanett, te is E/3 személyben írtad a noteszos mondatodat. Egyszer mi is cseréltünk, eredményesen, aztán vhogy a mailed egy később csere közben elkerült engem.
bizti nem úgy értette Zsanett, te is E/3 személyben írtad a noteszos mondatodat. Egyszer mi is cseréltünk, eredményesen, aztán vhogy a mailed egy később csere közben elkerült engem.
Zsanett!
Magázol?
26 éves vagyok...
Vagy az már öreg???
Magázol?
26 éves vagyok...
Vagy az már öreg???
Moncsaa akkor legyen akarata változtatni ezen a dolgon! Sikerülni fog!
Szóval igérem,hogy rend lesz az íróasztalomon,és egy noteszt is beszerzek,amibe a cseréket,nevet+címet írok!Hogy többé ilyen ne forduljon elŐ!
AKINEK NINCS ESZE,LEGYEN NOTESZE!-De ha arra sincs esze,hogy beleírjon?
AKINEK NINCS ESZE,LEGYEN NOTESZE!-De ha arra sincs esze,hogy beleírjon?
Fáreó jól írj a Hamé kigo cseréje lett volna!
Moncsaa tetszik, hogy megírtad őszintén a dolgokat!
Moncsaa tetszik, hogy megírtad őszintén a dolgokat!