Ha apának csak a saját nevére szóló postafiókja volt a Nyugati postán, akkor én mint családtag megkaphatom a leveleit?
Nekem azt mondták nem.... meghatalmazás nincs, nem is volt...
Ha nem akkor ezek a levelek vissza fognak menni.... speckó én a Bíróság leveleire lennék kiváncsi...
A Bíróságon a leveleket csak halotti anyakönyvi kivonattal tudom átvenni...?
Vagy meg kell várni a hagyatéki tárgyalást h. én legyek a jogutód?
Vagy mit csináljak?
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 230 oldal |
Evimamzi ez nem semmi. és ha ajánlottat hoztak volna, akkor a gyerekek íratják alá azt is???
Én most írtam a postának.
Teljes volt a heti kiborulásom.
Egész héten szétázott blikket kaptunk,mert a helyettesítő postás csak félig rakja a ládába,holott olyan nagy,hogy a másik postás egyszerre 4-5 újságot beletud tenni.
A hab a tortán az volt,amikor pénteken 15.45-kor megjelenik 3 gyerek a postával,mert az anyunak fáj a lába és mi messze lakunk a postától.
Szerintetek?
Teljes volt a heti kiborulásom.
Egész héten szétázott blikket kaptunk,mert a helyettesítő postás csak félig rakja a ládába,holott olyan nagy,hogy a másik postás egyszerre 4-5 újságot beletud tenni.
A hab a tortán az volt,amikor pénteken 15.45-kor megjelenik 3 gyerek a postával,mert az anyunak fáj a lába és mi messze lakunk a postától.
Szerintetek?
Itt járt a postaellenőr:
Megkérdezte, hogy tegnap megkaptuk-e a Koronást?
Új főnök van, kíváncsi a tapasztalatokra.
Megkérdezte, hogy tegnap megkaptuk-e a Koronást?
Új főnök van, kíváncsi a tapasztalatokra.
Szabvány levél max. 30 g, gépi feldolgozásra alkalmas, mérete:
114*162 +/- 10 mm vagy
110*220 +/- 10 mm
114*162 +/- 10 mm vagy
110*220 +/- 10 mm
Fogalmam sincs, de már kétszer is elveszett az Activia pályázatom, amit cserébe küldtek nekem. Amikor adtam fel a teljes pályázatot, feltűnt, hogy valamikor sima levélként megy, valamikor meg lemérik, vagy 100,-os bélyeget raknak rá. Lehet ez a dolgozótól függ, milyen levélnek ítéli meg: belefér-e a szabványba.
Rencsu
feldarabolja..??? azaz megesemmisíti??? Ha a postán átveszik x ft-ért, miért engem büntetnek???
feldarabolja..??? azaz megesemmisíti??? Ha a postán átveszik x ft-ért, miért engem büntetnek???
ma kaptam egy smst hogy gratulálunk május 28-al kipostáztuk a 10000ft-os shell utalványát. megírták a számát is.
2 kis gond van vele:
1. nem is tudtam hogy nyertem és a listán sem vagyok rajta
2. a megadott számmal kaptam egy küldeményt és nem a shell-től hanem a koronás cukortól.
2 kis gond van vele:
1. nem is tudtam hogy nyertem és a listán sem vagyok rajta
2. a megadott számmal kaptam egy küldeményt és nem a shell-től hanem a koronás cukortól.
Éppen ma mondta a postán dolgozó rokonunk, hogy a kicsit vastagabb borítékot (pl. Activia pályázat), ha sima szabványméretű levélként adják fel, a levélszámláló gép szétdarabolja. De nem mindenki rakja rá azt a +20 Forintos bélyeget, úgyhogy ez így elég érdekes....
Ha elektronikus a posta, akkor a program tudja.
A postáskisasszony (nem)tudása már más tészta.
A postáskisasszony (nem)tudása már más tészta.
sada
ezt nem tudtam.. de ezek szerint ez is postástól függ, hogy ki hogy veszi át..megjegyzem, ki az, aki csak 25 ft-ot kér
" alt="
">
ezt nem tudtam.. de ezek szerint ez is postástól függ, hogy ki hogy veszi át..megjegyzem, ki az, aki csak 25 ft-ot kér
" alt="
">Nórika
A postakésznél valóban nem számít a súly, de csak addig, amíg vmi plusz szolgáltatást nem kérsz hozzá.
Pl. zöld borítékra elsőbbséget, v. ajánlást.
Onnantól a szokásos módon megy a díjszámítás.
A postakésznél valóban nem számít a súly, de csak addig, amíg vmi plusz szolgáltatást nem kérsz hozzá.
Pl. zöld borítékra elsőbbséget, v. ajánlást.
Onnantól a szokásos módon megy a díjszámítás.
törpi
köszi!
köszi!
sada
de postakésznél elvileg nem számít a súly,nem? Ha elsőbbségi metricát teszek rá, akkor kérhetnek többet, mint 25 ft?
de postakésznél elvileg nem számít a súly,nem? Ha elsőbbségi metricát teszek rá, akkor kérhetnek többet, mint 25 ft?
krysztasz: nem!!!!!
Postafiók címre küldhetek csomagot? Meg tudjátok mondani?
Lerta!
Én is ugyanígy jártam, ugyanezekkel a dátumokkal.Beírtam a negatívba.
Én is ugyanígy jártam, ugyanezekkel a dátumokkal.Beírtam a negatívba.
Ma jött vissza tegnapelőtti bélyegzővel egy január(!) 26-án postára adott pályázatom ( 3 La Festa vonalkóddal ) "Fiókbérlete megszűnt" indoklással. Ezt értem, visszakerestem: jan. 31. volt a határidő! Azt viszont nem értem, hol volt a levelem 4 hónapig!!! Inkább ne küldték volna vissza, amiről nem tud az ember, az - ugye - nem fáj. Szóval nem csak a sorsoláshoz kell a szerencse, hanem ahhoz is, hogy egyáltalán legyen mit kisorsolni. Ezek után külön gratulálok azoknak, akik akkor nyertek, duplán szerencséjük volt, nekem meg esélem se...
" alt="
">
" alt="
">Nórika
Nem a méret számít, hanem az, hogy grammos a levél.
Itt nézegetheted, mi mennyi:
http://posta.hu/level/level_belfoldre/level_kalku
lator
Nem a méret számít, hanem az, hogy grammos a levél.
Itt nézegetheted, mi mennyi:
http://posta.hu/level/level_belfoldre/level_kalku
lator
Nórika!
A3-asba nincs elsőbbségi postakész. a másik kérdésre nem tudom a választ
" alt="
">
A3-asba nincs elsőbbségi postakész. a másik kérdésre nem tudom a választ
" alt="
">