Én Bp-en lakom, de még mindig nem kaptam meg, pedig az első nap nyertem....
Nem értem, hogy miért nem képesek időben kihozni??? (a játék szabályzatában az van, hogy 90 napon belül.....)
Akkor ez mire jogosít fel, ha ezt túllépik? Vagy akkor minek írták oda?
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 284 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Mondjuk az insorvadásosok csupasz fognyaka nem díjazza az intenzív cola fürdőt.
Paint
Vegyileg igaz.
De a colát nem a csontodba öntöd.
Hogy ez a folyamat beinduljon, napi fél hektót is meg kéne innod évtizedeken át.
Minden káros lehet, ha nem mértékkel élsz vele, v. a mérték a vödör.
Vegyileg igaz.
De a colát nem a csontodba öntöd.
Hogy ez a folyamat beinduljon, napi fél hektót is meg kéne innod évtizedeken át.
Minden káros lehet, ha nem mértékkel élsz vele, v. a mérték a vödör.

ördöglakat
Az ebből a szempontból nem számít. A játék befejezését követő 90. napra kell mindnet lezárni és leadni a jegyzőkönyvet.
Az ebből a szempontból nem számít. A játék befejezését követő 90. napra kell mindnet lezárni és leadni a jegyzőkönyvet.
Köszi Medy1. Nálam még nem jártak

Nobika:
Én még nem kaptam meg Budán lakom! Itt még nem csöngettek.
Ha jól tudom már többen, jelezték itt (fórumon), hogy megkapták és ők Budapesten laknak!
Én még nem kaptam meg Budán lakom! Itt még nem csöngettek.
Ha jól tudom már többen, jelezték itt (fórumon), hogy megkapták és ők Budapesten laknak!
Budapestiek még nem kaptak?
Hozzánk délelőtt hozták a lejátszót, a kupakot elkérték és el is vitték. Külön adtak hozzá egy 75 oldalas használati utmutató könyvecskét, a csomagolásban pedig egy csomó paksaméta van, de garanciajegy nincs. Nem telefonáltak, csak csöngettek és kopogtattak az ajtón.
Egy nagyon aranyos szőke fiatal /diáklány?/ hozta. Mindez Szegeden.
Egy nagyon aranyos szőke fiatal /diáklány?/ hozta. Mindez Szegeden.
Bocsi, a sorsolások minden nap 11:00 órakor voltak az előző napi óránként beérkezettek között. Az első nyertes 2006. július 15-én került kisorsolásra, azaz 92. napja.
A főnököm pedig azt mondta, hogy a colában lévő foszforsav.....állítólag van benne. Nem olvastam még azt összetételt sohasem, szóval a foszforsav a csontjainkban lévő calciummal reakcióba lép, és calciumfoszfátként távozik a szervezetből és ez csontritkuláshoz vezethez.
Vegyészmérnőknek tanul....
Sajna manapság minden káros, még a chips is pedig az elvileg sültkrumpli.
Na meg a zsemlemorzsában is lehetnek E számok, pedig az a megszáradt zsemlének a reszeléke, vagy már akkor eleve a zsemlében is van E szám.
Na erre varjatok gombot....
Vegyészmérnőknek tanul....
Sajna manapság minden káros, még a chips is pedig az elvileg sültkrumpli.
Na meg a zsemlemorzsában is lehetnek E számok, pedig az a megszáradt zsemlének a reszeléke, vagy már akkor eleve a zsemlében is van E szám.
Na erre varjatok gombot....

Elhiszem, hogy várod, de...
Aug. 26-án volt az utolső játéknap. A trv. szerint innen számított 90 napon belül (vagyis nov.25-ig) kell kiszállítaniuk az összes nyereményt és lezárni a játékot.
Aug. 26-án volt az utolső játéknap. A trv. szerint innen számított 90 napon belül (vagyis nov.25-ig) kell kiszállítaniuk az összes nyereményt és lezárni a játékot.
Bocsi a szidkozódásért
Csak kicsit felhúztak a leirtak. Már nagyon régen megigértem a kedvesemnek, hogy megkapja mert neki a mostani tönkre ment. De már 3 hónapja várom, hogy kihozzák. És még mindig várok és szeptember végéig végig itthon csücsültem mert még nem kezdődőtt el a szemeszterem. Erre ilyeneket hallok. Még jó, hogy kiakadok. Te is kiakadnál!
Csak kicsit felhúztak a leirtak. Már nagyon régen megigértem a kedvesemnek, hogy megkapja mert neki a mostani tönkre ment. De már 3 hónapja várom, hogy kihozzák. És még mindig várok és szeptember végéig végig itthon csücsültem mert még nem kezdődőtt el a szemeszterem. Erre ilyeneket hallok. Még jó, hogy kiakadok. Te is kiakadnál!
Ez a futárcég e-mail címe:kriszta.kolozs@hammer-ad.com
VárszegiViki!
Azért mert te már megkaptad,és otthon voltatok,meg rendben volt minden,más még izgúlhat,ha ilyen sztorikat hall,megha kell pl. az illető személyije is,nem csak a kupak,és nincs a nyertes idehaza,vagy nem telóznak mikor jönnek,és van kinél nincs csengő,van ahol meg rossz...
szóval több együttérzést!
És kérném a futárcég emiles adatait,ha vkinek megvan,köszi!
Azért mert te már megkaptad,és otthon voltatok,meg rendben volt minden,más még izgúlhat,ha ilyen sztorikat hall,megha kell pl. az illető személyije is,nem csak a kupak,és nincs a nyertes idehaza,vagy nem telóznak mikor jönnek,és van kinél nincs csengő,van ahol meg rossz...
szóval több együttérzést!
És kérném a futárcég emiles adatait,ha vkinek megvan,köszi!
-Balu- lehet, hogy van, aki történetesen szereti ezt a "koszt", és nem kötelező ám megvenni, még ha játék is van vele... Nem veszek például játszós tapétaragasztót sem, csak azért, mert játék van vele, ha pl. lakásom sincs...
Örülj, hogy nyertél, és ne szidd, aki által ez lehetségessé vált, főleg ne előre.
Örülj, hogy nyertél, és ne szidd, aki által ez lehetségessé vált, főleg ne előre.
Gyerekek most miért kell megint a feszkót csinálni? Más cég még iylen játékot sem szervez, ne legyetek már ilyen negatívok, mindenki meg fogja kapni. Nem hülyék hogy másnak adják mert akkor az eredeti gazdája keresni fogja és a futárcégnek kell majd pótolni. Ja és nem csak a pepsi a káros, sok más is amit fogyasztotok, fogyasztunk. Csak nyugi, és örüljünk inkább a szép időnek.
Nem igaz, hogy nem tellik nekik egy DHL-re vagy hasonló cégre! Ehelyett egy olyan piszok s**r céggel hozzatja ki az mp3 lejátszókat aki nem értesíti at átvevőt, és ha nem tudták oda adni egyből másé a nyeremény? Amit becsületesen nyertél mert megvetted ezt az egészségromboló koszt? Én pl. estig egyetemen ülök és honnan tudjam, hogy mikor hozzák ki a nyereményt, ha nem hívnak ? Lehet, hogy ide hozzák délelött amikor nincs itthon senki vagy kora délután amikor szint úgy senki nincs itthon. Nevetséges ... Bocsi ha kikeltem magamból 

Ilyen s**r céget mint a pepsi, remélem nagyon megfogyatkozott a bevétele a promóció után! Egészségtelen kosz amit árul, tönkre teszi a gyomrot a tüdőt. A fogzománc lekopik mint ha csiszolóval menne rá a fogorvos. NE VEGYÉTEK EZT A S**T, legalábbis amig nincs újabb nyereményjátéka 

Én még nem kaptam meg pedig pesti vagyok, utolsó pár napban nyertem. Akkor még van rá esély, hogy megkapjam? Ha nem kapom meg én feljelentem a céget 

Én a Pepsis telefonnál a jótálási jegyet (lepecsételt),együtt kaptam a készülékkel,benne volt a csomiban! Nem utána postázták,ha jól emléxem.