törpi
nyertél már macit!?

" alt="

">
most én sem nyerek szinte semmit,sőt ami biztosnak látszott,azt is elvesztettem.
de majd jön valami jobb és nagyobb!
Mindenkinek eljön 1x az ideje.
az enyém is,tietek is

" alt="

">
Kitartás!!!
egyenlőre én sem nyertem,sőt a párom a boltban elhagyta a Hohes c -s blokkot is

" alt="

">

" alt="

">
Nórika
Vegyél,nyerhetsz vele még,!?
Fáraók kincse 22/0
Vénusz 8/0
haas 8/0
a Fáraók kincsében nagyon bíztam...

" alt="

">
nekem se semmi se haas, s pedigree, se venusz, sok pályázatból..de lesz ez jobb is!
Roxi, majd holnap hívnak!
Én is arra várok!
Vénuszra, Haas-ra, Bocira, Pedigree-re nagyon sok pályázatom volt, és eddig semmi.
Milkára nem volt sok, az sikerült.
Most helyezik üzembe az autómat biztos valahol...
veruss,karnis! Köszönöm a biztatást,aranyosak vagytok.Most nagyon le vagyok lombozva,de talán igazatok van.Lehet egy nagy nyeremény éppen rám vár valahol.

" alt="

">Nektek meg tényleg nagy gratula.
Kitartás mindenkinek,még pótnyertesek is lehetünk

" alt="

">
Szerintem se adjátok fel, Vénusznál mindössze 2 blokkom volt és az egyik nyert. A Kalifát meg "cselesen" hiába küldözgetem, nem nyerek.
ne keseregjetek! tudom, most hülyén hangzik így hogy nyertem, de Évike69 a megmondhatója, hogy el voltam keseredve pár hónapja, hogy semmi nem akart sikerülni...... Engem is Ő biztatott, hogy ne adjam fel. Innen is köszönöm neki!
Amúgy, köszi a gratulációt!
Ne adjátok fel! Kitartás!!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Rengeteg játékból hatalmas nagy 0.Már lassan elvesztem a játékba vetett hitemet.Nagyon szomorú vagyok.
veruss, a próféta szóljon belőled!

" alt="

"> és gratulálok a mosómasinához

" alt="

">
Persilre nagyon gyúrtam, de úgy látszik nekem abból sem jut, mint másból sem, nagyon elvagyok keseredve

" alt="

">
szerintem még a Vénusszal és a Haas-al is lesz nyertes, csak sok időbe telik kiértesíteni mindenkit. Én a Persilről már teljesen lemondtam, már jó pár napja volt a sorsolás.... szóval nagyon meglepődtem.
se kalifa, se haas, se persil, se milka, se boci...tyeeemmmiiii

" alt="

">
glücklich, még ne add fel, hátha maradtak nyertesek holnapra is

" alt="

">
Még egy pendrive sem a Haastól, pedig nagyon sokat vettem. Nem is veszek több Haas-t!!
Kalifát is max ebben a hónapban!
400 SMS-ből semmi a MOL-NESCAFÉ játékon...
A Kalifa játékról az a véleményem, hogy sztem nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak. Nemcsak az fontos számukra, hogy a termék jobban fogyjon, sőt egyértelműen nem az, hanem valamely üzleti érdekek miatt az is jó , ha minél több SMS-t elküld a nyerni vágyó. Ők meg mindenképpen csak x számú nyereményt sorsolnak. Így hát had menjenek az SMS-ek, abból is meggazdagszik valaki............
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások