Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 149 oldal |
emailben megbeszéjük?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
goni, nekem van felesleges kukap kódom
Coke webes kód palack kódra cserélhető.........
talált valaki a sziget.hu-n vagy volt.hu-n vagy valami hasonló helyen kódot,
Nekem is azt írta ki
" alt="
"> Hol lehet találni normálisat???
" alt="
"> Hol lehet találni normálisat???Beregiztem a coke.ra beküldtem a kódot, erre ki írja, hogy csak új regizők játszhatnak, hát ezért rohadtul érdemes volt regiznem.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!Hol lehet webes kódot találni? Én reggel óta keresem,de nem találom. Már hívtam a forródrótot,azt mondták valami hiba van. De közben meg mások nyertek. Amúgy én szeretem ezt a coke-os játékoz, több mindent nyertem már. Remélem idéni s lesznek sziget jegyek.
csabi irtam
Megvan vkinek a webes Coke kód linkje?Egész nap vadásztam,de hiába.
Megvan. Csak ugye nem napi, hanem óránkénti nyeremény van. Azt nem bánnám, ha tényleg páros belépő lenne.
" alt="
">
" alt="
">Kérdés ...egy palack kód beváltásával egy időben bármennyi webes kódot fel lehet tölteni ..
Hol? Azt látom hogy új regizőnek kell lenni stb. De az hol van, hogy holnaptól lesz a sziget.hu.... Stb. oldalon kód? Nagyon vaksi vagyok?
" alt="
">
" alt="
">A coke-nál csak új felhasználók vehetnek részt..
" alt="
"> a Volt-játékban...
" alt="
"> a Volt-játékban...Pancsabi!
A Coke- oldalon, a nyereményeknél van leírva!..
" alt="
">
A Coke- oldalon, a nyereményeknél van leírva!..
" alt="
">A coke-Volt játékszabályzatot hol lehet megnézni? Mert így nem találom sehol.
Rizsaska!
Én találtam a Google kereső oldalaon... kerestem a Sziget fesztivált és ott van : A te kódod....... stb.
Én találtam a Google kereső oldalaon... kerestem a Sziget fesztivált és ott van : A te kódod....... stb.
Coke kupakjaim lennének cserére.
ezeken mindegyiken megnéztem
" alt="
"> jó ha csak holnaptól lesz...
" alt="
"> mondjuk arra kiváncsi lennék a két nyerte akkor hogy volt ilyen ügyes!?
" alt="
"> jó ha csak holnaptól lesz...
" alt="
"> mondjuk arra kiváncsi lennék a két nyerte akkor hogy volt ilyen ügyes!?Holnaptól lehet ott is keresgélni
" alt="
">
" alt="
">Játészkszabályzatban ez volt:
"A nyeremény naponta egy párosbelépő a VOLT fesztiválra. A virtuális kódok elérhetőek június 5-25 között a sziget.hu, volt.hu és est.hu oldalon, illetveebben az időszakban nem folyamatosan az origo.hu, iwiw.hu és freemail.hu oldalakon."
" alt="
">
"A nyeremény naponta egy párosbelépő a VOLT fesztiválra. A virtuális kódok elérhetőek június 5-25 között a sziget.hu, volt.hu és est.hu oldalon, illetveebben az időszakban nem folyamatosan az origo.hu, iwiw.hu és freemail.hu oldalakon."
" alt="
">