Meg az autó, ne menj már gyalog...

" alt="

"> :-*
köszönöm Fortunácska!
jöhet a bőrönd és a költőpénz

" alt="

">

" alt="

">
Fortuna, munkát...kérlek...cserébe lemondok a nyereményekről...
Köszönöm Fortunácska!!!
csak így tovább

" alt="

">
emy: engedd meg h. engem csak kizárólag a Koh szigeteki nyaralás érdekeljen a Holland sörrel és a többi nem....
Talán azért is mert a többit tudom, hogy mivel lehetett.
Sokan mesélhetnének a sikereikről, talán még én is.... és meséltem is anno 2004 novemberétől, de nem feltétlen ilyen stílusban...
Sok sikeres ember van itt, és ha nem is írja be mit nyer, látjuk a nyerteslistákon, v. vmilyen biznisz oldalon (tesz, vatera, zsibvásár és társai)
Egy fontos dolog... ha az emailed vállalod, bíznak a szavadban... engem is első kören, elküldtek melegebb éghajlatra, mert nem volt emailom... és nem cseréltek ezért velem... majd később lett és utána igen....
Elnézést ha nem jól fejeztem ki magam, én nem akartam támadni senkit...
Ha vki normálisan beírja... h. mit mivel nyert, lehet be sem írok, csak elolvasom, és de jó...
Szerintem zárjuk le ezt a lavinát.... erre sok felesleges energia elmehet....
az is érdekes, egyik sem vállaja a mailcímét
Betája
Hogy te miket figyelsz? azért nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.Sajnálom,hogy az aprilia-nyertesek közül nem jelentkezett eddig más,aki meg tudna erősíteni.de nem mindeki olvassa a fórumot,vagy ha olvassa is,nem irkál.
Én nem hiszek a lélekvándorlásban.

" alt="

">
Nekem az tűnt fel, hogy emy és moravia hozzászólásai mind formailag (vessző után nincs szóköz pl.) mind stílusában nagyon hasonlóak... Ha tévedek, bocs mindkettőjüktől..
jojo
Egyetértek. Én is hasonlóan nagy érdeklődéssel olvastam. Hogy mik vannak?....De hát mindenki azt olvas, ahhoz szól hozzá, amihez akar.
A másik, hogy mindenki eldöntheti, hogy mennyit áldoz a játékra időben, pénzben, energiában. Egyesek talán "főállásban" csinálják, mások csak "részmunkaidőben" még megint mások hobbi szinten. Én a hobbisportolókhoz tartozom. És ez nekem így jó. Nem irigykedem.
Fortuna!
Egy autót szeretnénk, amiben elférne kényelmesen a család!
Beküldősön sosem nyertem, csak kis dolgokat a facebookon-amiknek örülök.

" alt="

">
Vagy egy 7 számjegyű összeget szeretnék nagyon-nagyon!

" alt="

">

" alt="

">
jojó megmondta a tutit..-) igen-igen!
Akkor miért van a fórum?
Arról beszélgetek,ami engem érdekel!
Akit nem érdekel az nem olvassa,nem szól hozzá!!!
Nekem nem volt moravia beírásával semmi bajom. Nem éreztem kioktatónak titokzatoskodónak.
a fórumon egyébként is jó pár olyan ember van, aki hasonlóan nagyban játszik mint ő. Ők sem árulják el a titkaikat, én nem is várnám el tőlük. ...és ők is pl. csak néha szólnak hozzá, vagy szépen a háttérben maradnak. Sőt, ha elolvassák ezt a pár oldalt, lehet, hogy úgy gondolják, hogy jobb is ha háttérben maradnak. Jó pár játékos év után azért pedzegetem már mi lehet a siker titka... van akinek van rá pénze, lehetősége, ideje van akinek nincs...
sada
már megbocsáss,de ha unod,nem kell olvasnod,olvasd azokat,amik érdekelnek,de bizonyára ezek a beírások is érdekesek lehetnek valakiknek,hiszen az előbb írták,hogy csak ámulok és bámulok...
emy
Egy újszülöttnek minden vicc új. Ez a csörte évente min. kétszer lezajlik.
Nem vezet sehonnan sehova, elfecsérelt idő. Egy csomó értelmesebb dolgot is lehetne helyette csinálni, akár még játszani is.
nekem a Henkel-es játékok jöttek be nagyon. Van hogy jobban bejön egy játék, van hogy nem.
emy: ez is jó ötlet,anno ugyanígy vettem a Dörmit. Boltos örült,mert lejárt és még kapott pénzt érte,nekem meg csak a papír kellett
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások