nincs mit

kriszty ez a kérdés hol van? nekem ez nem rémlik...

Köszi

4 betű, itt van a legnagyobb és legismertebb cseppkőbarlangunk
Magyarország legnagyobb átlagmagasságú hegysége, amelynek nagy részét tengeri üledékes eredeű kőzetek építik fel.
Tudom, de ezek szerint mégsem

???
Igen! Mint már korábban én is és mások is leírták e-mailcímet annyit gyárthatsz magadnak amennyit csak akarsz. Persze biztos van akinek más okból (üzleti, munkatárs, évfolyamtárs, stb) jó sok emailcíme van, ha mindenkinek küld meghívót kb 5% elfogadja! Aztán lehet a két módszert kombinálni is!
igen, én is egyre gyorsabban fejtem meg és egyre kevesbbhez kell segítséget kérni! (kivéve, amikor nem)
Aztán vannak a visszatérő témakörök, mint a szomszédok tengerparti városai, ezeket már szinte az alapján is ki lehet találni, hogy melyik nem volt még..
meg tudná valaki mondani, honnét lehet valakinek pl. 10305 pontja?
tudom, hogy minden meghívottért jár pont, de ennyi??

azért már egész jól megy... ha belegondolok, hogy az elején alig jutott eszembe valami... nem egyformán járt az eszünk a kérdések "szüleivel".
ahhoz képest, már egész jó..kivéve, amikor nem!
Igen! A tegnapi teljesen jól ment egyedül, De a mainál rajtam is volt ami kifogott, mert én is rágörcsöltem a stresszes kérdésre és mindenképpen valami idegbetegséget kerestem! Szerencsére aztán kaptam segítséget

cencike kösz!! annyira rá voltam görcsölve, hogy semmi nem jutott eszembe, de most sikerült!! köszike!
ti már készen vagytok a "mai adaggal?"
Szia Omaja!
a szó első része (3betű) van ilyen futás is
a második részénél gondolj arra, mit teszünk, ha a másik embernek kijelentünk, mondunk valamit (k.....)
szia dorati!
Végre sikerült otthonra is "rendes" netet beköttetni, így már több időt tölthetek veletek!!
nem vagyok át hűtlen típus, csak a munkahelyemről nem igazán lehet trécselni!!
ettőll függetlenül segítenél? tényleg nem megy...
szia omaja!
könnyű mindent az időjárásra kenni.!
godold át, hogy nevezik azt amikor távoli ismerőseiddel közölsz valamit???

Sziasztok!
Biztosan az időjárás miatt, de egyszerűen nem kattan be a füstjelzéses... rávezetne valaki?
Köszi előre is!!
Egy kicsit ismét lelépek, majd jövök később!:

Hát úgy látszik ez a nap nem kedvez a műszaki dolgoknak...
Nekem is az előbb 2-szer azt írta ki, hogy nincs ilyen nevű felhasználó!!!
Azért remélem az áramszüneteink megszünnek,mert nem tesznek jót a gépnek...
Cencike: szívesen !
nálam nem ment el az áram, mégis vannak gondjaim, egyszerűen kijelent a gép, ha hozzászólok újra be kell jelentkeznem és ráadásul fogalmam sincs, hogyan - rejtéj - azt irják ki, hogy beceneved: nick!

Kösz a rávezetéseket! Most már megvan a megfejtés!
Az 1 kérdésre visszatérve, én mindánképp valami idegbajt akartam kapni...
Főleg most, hogy elment az áram a háztömben és újra kellett indítani a gépet!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások