bocsi szivi...
Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 453 oldal |
szilvi76 ra hol kell szavazni?
hofi!!! Meg van 10 :-))) 380 :-)))) MInden címről szavazok, csak rá kell jöjjek, hogy kell rákeresni...de meg lesz :-) Még jelentkzek... :-) Sikerélményem van!
Gratulálok én is a két kis huncuthoz :-)
Gratulálok én is a két kis huncuthoz :-)
Belépés után rámész arra,hogy meg szeretném nézni a többi képet.Akkor szavazhatsz . Addig mész,amíg nem látszunk.Akkor kattintasz és a mi képünkre szavazhatsz. Egyébként végig kell szavaznod az összes képet ( 1 pont) és az hosszú idő. De ha ráérsz
szivi76 -ra is kell szavazni,félóránként 1 szavazat!
lehet valamit nem csinálok jó, de csak két képre enged szavazni, Ingrid és Csaba...a többi...?Pedig KERESEM.... :-(
szofid 26! homen 160! bubus nem tudom , de sok!

Kérlek benneteket , hogy a nivea .hu-oldalon szavazzatok a fényképünkre a címe:.anita,hungary ( 10 ponttal),
így tudtok szavazni:fényképezőgép,klikk, intrók átugrása,klikk, fotopályázat részletek klikk, fotogaléria klikk egy fényképre klikk,,regisztráció klikk,a . regisztráció megerősítése után lehet szavazni.Egy e-mail címről egy szavazat.Sok-sok e-mail címről szeretnénk sok-sok szavazatot..
Köszönjük
a képen a két kisfiúnk bolondozik a kádban)

Kérlek benneteket , hogy a nivea .hu-oldalon szavazzatok a fényképünkre a címe:.anita,hungary ( 10 ponttal),
így tudtok szavazni:fényképezőgép,klikk, intrók átugrása,klikk, fotopályázat részletek klikk, fotogaléria klikk egy fényképre klikk,,regisztráció klikk,a . regisztráció megerősítése után lehet szavazni.Egy e-mail címről egy szavazat.Sok-sok e-mail címről szeretnénk sok-sok szavazatot..
Köszönjük
a képen a két kisfiúnk bolondozik a kádban)
kire kell még szavazni? :-)
Hofi, Hó Men--irjátok meg hol kell szavazni!
Sziasztok! KÖSZI a szavazatokat!!!!!!! Továbbra is számítok Rátok :-)
hofi: akartam szavazni a niveás képedre, de nem találom.....pedig sok e-mailcímem van.. :-)
hofi: akartam szavazni a niveás képedre, de nem találom.....pedig sok e-mailcímem van.. :-)
Szofi-24, királyfira egy 5-s! hó-men 159

Szofi-23, királyfira egy 5-s!
Királyfira is ment a szavazat! 

158 

Hó Men: 157 

154
Most azt hiszem lefekszem,de holnap leszek
Jó éjszakát
Jó éjszakát
szivi76! 151

szofid már nem a legújabbak között van a képe,hanem a kereséssel lehet megkeresni
Itt a linkje:
http://www.sportolnek.hu/?page=foto_legujabb (minden más kategória, narancssárga labdán a kicsi lány)
Itt a linkje:
http://www.sportolnek.hu/?page=foto_legujabb (minden más kategória, narancssárga labdán a kicsi lány)
Most olvastam vissza a fórumot, így csak most láttam a kérésedet. Szavaztam a kislányodra is
Nagyon aranyos! Ilyen szép hajat! Lécci írd be legalább egyszer minden oldalon a linkjét majd! Itt hogy lehet szavazni? óránként? Vagy csak egyet?
Nagyon aranyos! Ilyen szép hajat! Lécci írd be legalább egyszer minden oldalon a linkjét majd! Itt hogy lehet szavazni? óránként? Vagy csak egyet?