trendy!Bonduell uborkánál ezerszer finomabb a saját eltevésű ubi

" alt="

">
játék sajnos nincs vele

" alt="

">
Ahogy érzed.Végül is sok helyet nem foglal,de tényleg hosszú évek óta látni a dobozokon és nem történik semmi.Én azért nem fogom gyűjteni,mert nem vagyok egy nagy Bonduelle rajongó.Fagyasztott cuccokból Iglo a favorit nálam(kár hogy nincs már jó ideje velük játék),konzervből szinte csak a kukorica fogy,de szerintem abból sokkal finomabb a Spar-os(mellesleg lényegesen olcsóbb is).Az üveges Bonduelle uborka az tényleg a legjobb,de piszok drága,pedig szinte elfogy 1 üveg 1 ebédhez!

" alt="

">
sada,trendy
igaz, csak a konzerveket néztem.. szerintetek érdemes eltenni kivágva a pontokat?
Jar Lemon
Jar Platinum mosogatógép tabletták ,Szuper

" alt="

"> ára már nem annyira

" alt="

"> ,de nagyon jó,szagtalan mosogatás,a gép belseje is ragyog tőle!
Ez sajnos csak a konzervekre igaz.Se a fagyasztott,se az üveges termékeken nincs pont.
Évek óta ott van a pont, csak eddig nem volt semmi értelme.
A kis olló körülötte még mindig elgondolkodtató.
tegnap láttam, hogy a Bonduelle termékeken fel van tüntetve a pontérték! ( a súly fölött-mellett) Nekem nagyon pozitív, hogy nem kell pl kinyomtatott pontérték-listával menni vásárolni

" alt="

">
galambfeher
igazán nincs mit, nagyon szívesen

" alt="

">
NAGYON NAGY KOSZONETETT SZERETNEK MONDANI VARGAERZSI83-NAK,koszonjuk szepen azt a 100 szavazatott amit onzetlenul gyujtottel es rankszavaztad.Nelkuled most nem lennenk a 3-dikok.Nagyon koszi!:-D
Ha valaki nem váltotta még be esetleg a Mattel utalványát,annak ajánlom az Árkádban lévő Játékszigetet.Még csak az sem érdekelte az eladót,hogy Mattel játékot vegyünk.Bármit lehetett venni,össze is lehetett vonni az utikat,amit akarsz.
Tegnap írtam a pöttyösnek és a Sparnak is a sorsjegy miatt.
Ma már jött is a Pöttyös nagyon korrekt válasza, kétféle lehetőséget is felajánlottak, hogy pótolják a sorsjegy hiányát. Nagyon gyorsak és korrektek voltak, nagy + a Pöttyösnek. Spar még nem válaszolt.
hát valamire beváltom, most már mindegy engem elsősorban a bőrönd érdekelt

" alt="

">
Minden blokkot külön nyugtáztak.

" alt="

">
Van még mire beváltani?
Kb annyi ahány emailt írtak

" alt="

"> Gyűjtögettem bőröndre,de lemaradtam róla

" alt="

">
Unilever most hívott, hogy a Rama könyvet nem tudják küldeni, mert későn küldtem, addigra már elfogyott a könyv...
Az a pozitív benne, hogy ezek szerint becsülettel végighívják az összes beküldőt, akinek nem jutott.
102 ezer beküldés volt (ezt mondta a hölgy), tehát jó sok embert kellett hívni... Én dec végén küldtem be, tehát most érhetnek a lista végére.
A negatív, hogy jó lassú a feldolgozás. Tudjuk, még januárban is pár tízezer könyvet mutatott az oldal, holott már a decemberi beküldéseknek nem is jutott.
31 emailt kaptam a Fa hűségprogramtól, hogy a blokkjaimat elfogadták

" alt="

">
Igei Koronás játék de érdekes

" alt="

"> már 1 szavazatot kapott óvodák között is sorsolnak ?

" alt="

">
nem tudom hova írni ha valaki kíváncsi lenne rá.
Ötdimenziós moziélmény - válj a részesévé, éld át testközelből! 5D-s mozijegy 10 választható rövidfilmre 1300 Ft helyett 750 Ft-ért!
Űrlények, kísértetek, szörnyek, állatok a vásznon - és körülötted! : http://www.napideal.hu/budapest/d/u-CXPV2R6I7O
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások