Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 96 oldal |
ma volt a Gyulai sorsolás
ma fornetti és vénusz sorsolás!
A salvequick mellett ma lesz még a tesco-boci és a cerbona 3. periódus sorsolás.
Csak kérdés, hogy mikor tudjuk meg.
Csak kérdés, hogy mikor tudjuk meg.
Ma lesz a salvequick sorsolása. Megy valaki?
Sőt még lesz egy sorsolás, de nem emlékszem ,hogy melyik.
Sőt még lesz egy sorsolás, de nem emlékszem ,hogy melyik.

ördöglakat, így igaz (ez már a harmadik sorsolás)
Az utolsó pedig 12.06-án lesz, de - figyelem! - a beküldési határidő akkor nem a hó vége, nov. 30., hanem november 15.!!
Az utolsó pedig 12.06-án lesz, de - figyelem! - a beküldési határidő akkor nem a hó vége, nov. 30., hanem november 15.!!
Ani-ha: a Cerbona szeptemberi sorsolása 10. 05-én lesz, nem?
Tegnap sorsolták a mapei wellnesscsomagokat.
Holnap sorsolják a 150 db Disney jégshowra a belépőt
állítólag fent lesz már holnap, de max hétfőn a nyertes névsor:
podiumproductions.hu oldalon
állítólag fent lesz már holnap, de max hétfőn a nyertes névsor:
podiumproductions.hu oldalon
Most találtam meg, hogy az Ungor borház sorsolása is lezajlott szeptember 5-én. A honlapjukon semmi sincs róla. Illetve az ,hogy augusztus 31-én elhunyt a tulajdonos. Olyan rossz az ilyet olvasni.
Az oldal szerkesztőit kérdezem, hogy a főoldalon a sorsolások között fent lehetne-e hagyni még néhány napig a már lezajlottakat is.
Pl. most már a mai sincs fent.
Így látnánk, hogy pl. tegnap vagy tegnapelőtt ezt vagy azt sorsolták, ez segítene, hogy milyen nyerteslistákat keressünk.
Én pl. inkább a beküldési határidőket figyelem, utólag persze keresem, hogy mikor sorsoltak, csak akkor már a főoldalon sincs fent.
Szóval érdemes lenne megfontolni. Köszi
Pl. most már a mai sincs fent.
Így látnánk, hogy pl. tegnap vagy tegnapelőtt ezt vagy azt sorsolták, ez segítene, hogy milyen nyerteslistákat keressünk.
Én pl. inkább a beküldési határidőket figyelem, utólag persze keresem, hogy mikor sorsoltak, csak akkor már a főoldalon sincs fent.
Szóval érdemes lenne megfontolni. Köszi
A Cerbona 2. sorsolás is ma volt délelőtt.
Ma lesz a tesco discreeet, always sorsolása!
Ma Kismackó, holnap Posta elsőbbségi sorsolás!
Delikát8 - ma volt a sorsolás
A Brunosokat 1 hónappal a sorsolás után értesítik? Azt hittem már másnap mindenki megkapja az sms-t vagy a hívást! Érdekes!
...annyira belefeledkeztem a munkába, el is felejtettem Fórumozni...
Mindenesetre én volta Reával, hát tényleg rengeteg a pályázat, nem sok az esélyünk nyerni
Örülhetek az első heti lépésszámlálóimnak...
Mindenesetre én volta Reával, hát tényleg rengeteg a pályázat, nem sok az esélyünk nyerni
Örülhetek az első heti lépésszámlálóimnak...

De annyi. Az asztal egy nagy kerek asztal, szerintem a hossza volt 4 méter, a szélessége 2. Kb.
Lehet, hogy még múlt héten kevesebb pályázat volt. Valószínű, hogy ugrál is valamennyit ez a szám, a nő azt mondta, hogy a héten már 15e jött be naponta.
Lehet, hogy még múlt héten kevesebb pályázat volt. Valószínű, hogy ugrál is valamennyit ez a szám, a nő azt mondta, hogy a héten már 15e jött be naponta.
A coopos sorsolás eredménye mikor lesz fent kb. ?? 29-én sorsoltak 

Én sem gondoltam. Amikor olvastam, a napot nem is vettem észre. Azt hittem, az egy heti termés. Mekkora asztalra fért rá ?
10 ezer boríték / nap
" alt="
"> Akkor hogy nyertünk 2 lépés számlálót? Kész csoda.
" alt="
"> Akkor hogy nyertünk 2 lépés számlálót? Kész csoda.