Az én kisfiam 13 hós és tökéletesen mondja, hogy nem!
Ezenkívül bábá -mint baba és e-e-e - Eszter /a tesója/ a szókincse.
Na és persze állandóan beszélget babanyelven, be nem áll a szája, olyan, mint az anyja. Bárhol, bármikor, bárkivel képes beszélgetni.
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 72 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Köszi Lille, utána nézek.
Az én kisfiam most volt 2 éves, igazi kis ördögfióka. Beszélni még nem nagyon akar, de mindent megért, amit mondok neki, de válaszolni a saját nyelvén szeret
A vashiányról annyit írnék, hogy a leletek normál értéke felnőttre van beállítva! Utána kellene nézni, hogy gyermekkorban mennyi a normális. Nagyon sok gyereknek van vashiánya, a leleten külön meg kell kérni a TVK-t is-teljes vaskötő kapacitás-, mert ha kevés ugyan a vas, de azt jól megköti-felhasználja a szervezet akkor nincs nagy baj. Viszont ha folyamatosan kapja a gyerek vaspótlást, a szervezet "elfelejt" raktározni, mert mindig kap, így egy ördögi kör alakul ki.
A vashiányról annyit írnék, hogy a leletek normál értéke felnőttre van beállítva! Utána kellene nézni, hogy gyermekkorban mennyi a normális. Nagyon sok gyereknek van vashiánya, a leleten külön meg kell kérni a TVK-t is-teljes vaskötő kapacitás-, mert ha kevés ugyan a vas, de azt jól megköti-felhasználja a szervezet akkor nincs nagy baj. Viszont ha folyamatosan kapja a gyerek vaspótlást, a szervezet "elfelejt" raktározni, mert mindig kap, így egy ördögi kör alakul ki.
én is abban bízok, nagyon-nagyon lelkis szegénykém.
néha bosszantó is ám
néha bosszantó is ám

A beszédre visszatérve, kíváncsi leszek a kisfiamnak mi lesz az első szava. Nagy dumás már most 8 hónaposan is, igaz csak halandzsa, de egész nap be nem áll a szája

Nem lehet könnyű, de reméljük kinővi.
halállal és betegséggel

mivel foglalkozik?
agica5
de gond. rossz nézni mikor szurkálják, mikor attól fél az ember, hogy azt mondják, hogy baj van!
én a mai napig is féltem a nagyobbikat. igaz még csak 6 éves, jó , hogy féltem de ő nem átlagos gyerek- sajnos.
mióta beszélni tud, olyan dolgokkal foglalkozik amivel nem kéne.
de gond. rossz nézni mikor szurkálják, mikor attól fél az ember, hogy azt mondják, hogy baj van!
én a mai napig is féltem a nagyobbikat. igaz még csak 6 éves, jó , hogy féltem de ő nem átlagos gyerek- sajnos.
mióta beszélni tud, olyan dolgokkal foglalkozik amivel nem kéne.
mi meg 3 hónapos korától vashiánnyal küszködünk. Tudom lehet ez nem túl nagy gond, de már előre félek az újabb vérvételtől. A múltkor negyedik szúrásra sikerült levenni a vért.
Gondolom...és mindezt a 36. héten...
a veséje volt cisztás+ megnagyobbodva és nem voltak benne biztosak, hogy működik....................
Rettenetes volt
Rettenetes volt
Dundibongo miből gondolták, hogy életképtelen lesz a gyerek? Az orvosok néha tényleg nagyon rá tudnak ijeszteni az emberre. Amúgy is izgulunk, nem mindig hiányzik még a plusz para.
nemeths
Tudom mit éreztél a terhességed alatt
Csak annyi a különbség, hogy nálam 36 hetesen közölték, hogy lehet életképtelen lesz a gyerek.
Engem lelkileg teljesen tönkre tett az elsőp terhességem, azóta rettegek, mindentől
Tudom mit éreztél a terhességed alatt
Csak annyi a különbség, hogy nálam 36 hetesen közölték, hogy lehet életképtelen lesz a gyerek.
Engem lelkileg teljesen tönkre tett az elsőp terhességem, azóta rettegek, mindentől
Hát igen, ráadásul felújítás volt és az anyósomnál laktunk fél évig.
Mondtam mindig, ha hazaköltözünk megszülök. Vasárnap este hazajöttünk, kedden délben köröztem anyósom, hogy vigyázni kellene a lányra, mert valószínűleg megyek szülni. Így is lett.
Mondtam mindig, ha hazaköltözünk megszülök. Vasárnap este hazajöttünk, kedden délben köröztem anyósom, hogy vigyázni kellene a lányra, mert valószínűleg megyek szülni. Így is lett.
Jézusom nemets, mit élhettetek át, gondolom egy nyugodt pillanatotok sem volt. Én is végig izgultam, pedig nálunk hála Istennek ilyen veszélyek nem voltak.
Szerencse, hogy minden jól alakult Nálatok is!
Szerencse, hogy minden jól alakult Nálatok is!
nagyobbikom 6 lesz, lassan suliba megyünk
Úgy látszik hogy a forumozók nagy többsége babás.
Én egy 3,5 fél éves fiú és egy 18 hónapos lányka boldog tulajdonosa vagyok.
Én egy 3,5 fél éves fiú és egy 18 hónapos lányka boldog tulajdonosa vagyok.Én is csatlakoznék hozzátok!Van egy 4 éves lányom és egy pici fiam.
10 hós múlt a fiam. Amikor először mentem dokihoz, kisebb volt 2 héttel a vártnál(7 helyett 4-5 hét). Elkeseredtem.
1 hét múlva új uh. Eredmény: minden ok, valószínűleg később fogant a szokásosnál.
12- hetes uh-n kiderült, hogy valószínűleg nagy baj van, mert a nyaki bőrredője 5-8 mm. Mivel a doki az unokatesóm férje 3 uh.-t csinált fél órán keresztül, és mondta, hogy el kell gondolkoznom, hogy van-e értelme megtartani.
Ekkor kerestem fel a barátnőm dokiját, hogy ő mit szól. Ő bíztatott, hogy amniócentézis előtt nem szabad befejezni ezt a terhességet, hiszen neki volt már egy ilyen esete, igaz jobb eredményekkel, és annak jó vége lett.
17-18. hét amnio. Mondták, ez legalább 19 hetes baba.
4 hét borzalmas várakozás. Kiderült minden oké, de azért végig bennem maradt a gondolat, nehogy baj legyen.
A kritikus 2 hónap alatt semmi mást nem csináltam, csak bőgtem.
"Szép" karácsonyom volt.
És most ott szuszog az ágyában, igaz kicsit meg van fázva.
Ezt csak azért meséltem el, hogy ne feledjétek, sosem szabad feladni!
10 hós múlt a fiam. Amikor először mentem dokihoz, kisebb volt 2 héttel a vártnál(7 helyett 4-5 hét). Elkeseredtem.
1 hét múlva új uh. Eredmény: minden ok, valószínűleg később fogant a szokásosnál.
12- hetes uh-n kiderült, hogy valószínűleg nagy baj van, mert a nyaki bőrredője 5-8 mm. Mivel a doki az unokatesóm férje 3 uh.-t csinált fél órán keresztül, és mondta, hogy el kell gondolkoznom, hogy van-e értelme megtartani.
Ekkor kerestem fel a barátnőm dokiját, hogy ő mit szól. Ő bíztatott, hogy amniócentézis előtt nem szabad befejezni ezt a terhességet, hiszen neki volt már egy ilyen esete, igaz jobb eredményekkel, és annak jó vége lett.
17-18. hét amnio. Mondták, ez legalább 19 hetes baba.
4 hét borzalmas várakozás. Kiderült minden oké, de azért végig bennem maradt a gondolat, nehogy baj legyen.
A kritikus 2 hónap alatt semmi mást nem csináltam, csak bőgtem.
"Szép" karácsonyom volt.
És most ott szuszog az ágyában, igaz kicsit meg van fázva.
Ezt csak azért meséltem el, hogy ne feledjétek, sosem szabad feladni!
Köszi Madárka.
Szabolcska 9-én múlt 13 hós. a lányom októberben volt 5éves.
Szabolcska 9-én múlt 13 hós. a lányom októberben volt 5éves.