Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 303 oldal |
Én nagyon szeretem azt az oldalt, gyors.
Hát ott az ár: 4750be kerül 1 byn de hamar összejön.
és kódot hol találok rá?
" alt="
">
" alt="
">köszi!
és hol vannak az árak?
mert csak a kódokat mutatja
és hol vannak az árak?
mert csak a kódokat mutatja
www.cheese-land.fr
meik az a sajtos?
Szerintem a sajtosat érdemes csinálni, hamar gyűlnek a pontok, nem sok idő naponta, max. 3 perc és most is 267 db byncode van.
Jó-jó! De én vaksi vagyok! Krida beírását se láttam, hát még az átlátszóságot... :-)
Jut eszembe, loupokadon december 3-án kértem 2 valamilyen kódot már nem is emlékszem mit, de a mai napig nem kaptam meg, lehet hogy ott se küldenek már ha nem vagyok francia.
" alt="
">
" alt="
">Bernie: nekem már 3 napja okés, krida beírta ide kb. 3 napja, azóta sikerül.
" alt="
">
" alt="
">Nem baj Viki! Holnaptól megmutatjuk! :-)
Szerintem egyből kattintottunk egy pontra a vízben, én legalábbis és persze soha nem lett jó. Ezért nem tűnt fel nekem sem hogy átlátszó egy pillanatra.
pedig igaz
" alt="
">
de ezt már annyiszor beírtam
" alt="
">
" alt="
">
de ezt már annyiszor beírtam
" alt="
">
Na, holnap izzítom a szemeim!
csak 1 pillanatig nagyon kell figyelni.
" alt="
">
" alt="
">köszi! Nekem még nem tűnt fel, hogy átlátszó lesz... :-)
nekem 2 db jött és hatalmas. nem tom hol van, lehet, hogy elajándékoztam már, nem emlékszem, de a szekrényembe nix (mindig mindent oda dugok
" alt="
">)
babakocsi szélességét kitette az tuti
" alt="
">
" alt="
">)
babakocsi szélességét kitette az tuti
" alt="
">Amikor egy pillanatra átlátszó lesz akkor kell rá kattintani.
Miért? A horgászóst hogyan kell lejátszani? Én még mindig nem jöttem rá! Csak kihúzom mindig az üres horgot....
krida
Prizee ajiról kérdeznék
megérkezett-e a napvédő kütyü (olyan autó ablakára való-nem tudom mi a becsületes magyar neve), s ha igen 1 db? s megtudnád mondani, hogy mekkora?
én még a régi szériából rendeltem anno, de az autónk ablakának a negyedét fedi el, olyan picike, de azért ott van dísznek
Prizee ajiról kérdeznék
megérkezett-e a napvédő kütyü (olyan autó ablakára való-nem tudom mi a becsületes magyar neve), s ha igen 1 db? s megtudnád mondani, hogy mekkora?
én még a régi szériából rendeltem anno, de az autónk ablakának a negyedét fedi el, olyan picike, de azért ott van dísznek