Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 137 oldal |
A Szent Efrém kórus koncertjére nincs jegye valakinek ? Köszönöm !
CHIO KÓDOKAT SZERETNÉK....
Szafari matricákat kalapoznék. Válaszborítékot küldök, de tudok adni danone görög kódot, vagy kupont amit itt lehet kiváltani, mondd meg melyiket szeretnéd. Köszönöm.
Spar pontokat szeretnék kérni, ha valaki nem használná fel. Nemrég dobtam ki még az előző akcióból valókat, sajnos. Köszönöm előre is!
Ha valakinek van felesleges kubu kódja, gondoljon rám légyszi
" alt="
">

én is
evimamzika írtam!
még 4 chio kódot szeretnék.....
később vissza adom.
később vissza adom.
5 chio kódra lenne szükségem.
2 Kubu kódot keresek, ha valakinek lenne felesleges, megköszönném!
Ha esetleg lenne valakinek felesleges ACTIMEL kódja, szívesen fogadnám.
pont fordítva most van ezüst színűpont és a múltkori vot arany.
Kubu kódot is szívesen fogadnék, hátha ...
" alt="
">

Tesco F&F ruházati kupont kalapoznék, mert sajnos én nem kaptam a Tescotól, pedig a 2 kislányomnak ott vásárolom a ruhák legnagyobb részét, nem is értem
" alt="
">

LENOR öblítős blokkokat keresek, mindegy melyik boltból való
Nekem ezüstözött ,remélem beváltják,kis barátnőm lesz a pénztárba
" alt="
">de a főnöknő is aranyos
" alt="
">

Diadora pontnak kiadott Spar pontokkal vigyázzatok. Nekem is maradt egy csomó a múltkorról, és nagyon megörültem. A fény felé egész véletlenül tartottam. Az előző ezüst bevonat, ez a mostani aranyozott bevonatos. Ha egymás mellé ragasztod, lehet látni, ha kicsi fény esik rá. De azt sem tartom kizártnak, hogy mindegy, csak ahol maradt a régiből abból is adnak ki, meg az újból is. De azért érdemes megnézni. Ez csak egy felvetés.
DM kupont keresek! júl. végéig beváltható, 150 pontos füzetből Dettol folyékony szappan adagolóra érvényes.
mit kérsz érte?
mit kérsz érte?

sada!
Megnyugodhatsz,mert valóban ugyanolyan!
Megnyugodhatsz,mert valóban ugyanolyan!