Simple - Mentsd egyszerűen
Behalt.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 71 / 2035 oldal |
Nekem 3x egymás után ezt a hibát hozta a xixo. Válaszukban azt írták h tudnak a hibáról a kód érvényes és részt vesz a sorsolásban . Ma 2x sikerült a feltöltés de előtte frissítettem az oldalt nem csak a CTRL F5 hanem a Ctrl R el is.
A Xixo továbbra sem yó...
A https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/ oldalon nem jelennek meg az eddig feltöltött kódok a profilban. (Aldi - Pick játék)
Nekem tegnap is, ma is azt írja ki a Xixo, hogy sikertelen feltöltés, próbáljam újra vagy már feltöltöttem. A kódot hibátlanul adtam meg és a feltöltés sem igaz, mert a már feltöltött kódok között nem szerepel az, amit elutasított. A mai Xixot feltöltés előtt 2 perccel bontottam fel. Ez nagyon gáz.
" alt="
">
" alt="
">Na szóval, CBA - Magnum
Beküldtem, kiírta, hogy sikertelen feltöltés, próbáljam újra.
Később ismét megpróbáltam, kiírta, hogy már fel lett töltve egy pályázat ezekkel az adatokkal...
Beküldtem, kiírta, hogy sikertelen feltöltés, próbáljam újra.
Később ismét megpróbáltam, kiírta, hogy már fel lett töltve egy pályázat ezekkel az adatokkal...
CBA - Magnum
ez a Soudal játék egy vicc , boltban kell venni 2 soudalt ott kapsz egy szelvenyt , hatuljan vam egy qr kod beolvasod jo nyertem egy pillanatragasztot , majd a szelvenyt ki kell tölteni , hogy te részt akarsz venni a fődíjon . Mi a garancia arra , hogy ezt a szelvényt eljuttatjak a szervezőkhöz ? ki is dobhatja a francba
A szabályzatban nem térnek ki a napok számára ha jól emlékszem, de kb. 1 hét jön ki ennyi pénzből 8 embernek ezekben a villákban. Sokkal kevesebben nem is érdemes menni, mert nem 2 személyes házakról van szó, nem fog kevesebbe kerülni 1 éjszaka.
A játék főoldalán, a nyeremények leírásánál.
A Jana fonyeremenynel mi er 3 milliot? Nincs jelolve a pontos helyszin, ellatas nelkuli es az oda - vissza utazas is onkoltseges. Azt meg hol olvashato,hogy egy hetes lenne?
Na, telefonról sikerült.
A Snickers problémázik a telefonszám formátummal...
Eddig semmi gond nem volt...
Eddig semmi gond nem volt...
ugyanezt írták nekem is
A 7Days-nek reggel írtam, most válaszoltak:
"Köszönjük érdeklődését. A nyeremények kiosztását a versenyszabályzat szabályozza, amely itt található: https://win-7days.hu/szabalyok, ezért kérjük, legyen türelemmel.
További szép napot kívánok."
"Köszönjük érdeklődését. A nyeremények kiosztását a versenyszabályzat szabályozza, amely itt található: https://win-7days.hu/szabalyok, ezért kérjük, legyen türelemmel.
További szép napot kívánok."
Vágási nézd meg helyben és blokkoltass újra
Vmi Supershop kedvezmény van.
Vmi Supershop kedvezmény van.
Tegnap
A tabasco szószos hosstesek nem voltak ott az Alleban 3kor. Vagy csak én vagyok vaksági tagsági? 👀
KITKAT csapat kár, hogy a MedenceBag-ból a kisebb verziót küldte, ami kb. egy gyerekre jó. Mert a termék (hátizsák) amúgy tök jól nézne ki, ezzel akartam vásárolni járni, de ebbe két kifli meg egy doboz tej fér bele, oszt el is fogyott benne a hely...
Kicsit engem is kezd zavarni ez a spórolós szervezői hozzáállás. Adunk valami tök menő dolgot, de abból aztán tányleg a legolcsóbbat! (mini focilabda, mini hátizsák, fapados repjegy, csak focimeccs jegyek, a kijutást oldd meg, 1 éjszakás szállás az ország túlfelén, stb...) tisztelet a kivételnek!
Kicsit engem is kezd zavarni ez a spórolós szervezői hozzáállás. Adunk valami tök menő dolgot, de abból aztán tányleg a legolcsóbbat! (mini focilabda, mini hátizsák, fapados repjegy, csak focimeccs jegyek, a kijutást oldd meg, 1 éjszakás szállás az ország túlfelén, stb...) tisztelet a kivételnek!
Vettem 7 db Dörmit a Sparban, hogy meglegyen a 999,- Ft, de bakker most látom, hogy levont valami SSH kedvezményt (140,- Ft).
ÁÁÁÁÁÁ!!!
ÁÁÁÁÁÁ!!!