158 Fiorentina - Milan V
182 Internazionale - Chelsea 1. félidő eredménye D
197 Roeselare - Genk V
198 Stoke - Manchester City V
202 West Bromwich - Reading
206 Aston Villa - Crystal Palace H
Én ezeket rakom mára.

" alt="

">
gabi22: Ahogy ígértem, igyekszem jó tippet küldeni mindig. Az a vicces, hogy a társaknak én mondtam is, minek játszák a Charlton meccset, én régebben szerettem, de mostanában nincs jó formában, de miután nagyon sok pénzzel rakta valaki, aki nemrég 150.000 Ft-ot nyert, hagytam magam rábeszélni.
Nem szabad! És nézzétek meg, a mai 1,50-es meccseket! Mindenki ezer százalékos volt a Barca meccsben, én nagyon szeretem őket, mégis döntetlenre tettem! Vagy 2,3 gólra illetve arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. Az 1.50 alatti meccseket lassan el fogom felejteni.
Holnap 3 meccsen gondolkozom
158 Fiorentina--Milan V-re, 161Udinese-Cagliari H-ra /de lehet, hogy D is/ és a Rostock-Union Berlin H-ra vagy D-re,
197 Roesalare-Genk V-re és az Astos Villa-Crystal Palace H-ra.
De még ne tegyétek, előtte figyelni kell, kik fognak játszani a csapatokban és kik nem.
De lehet, hogy várok csütörtökig, ott is nagyon jó meccsek jönnek.
A két napra lehet, hogy
Magic Én is megtettem a tippjeidet!
De a pénzünk legalább visszajött!
Én a saját tippjeimmel azt sem nyertem vissza!
Várjuk a holnapi tippjeidet is

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Akkor rendben, az 5 meccsből 4 bejött, egy picivel több pénzt kapsz, de nem sokkal.
igen,kombinációban,azt kértem

" alt="

">
Tegnap tudtam, de nem játszottam!
De ma nagyon bosszantott a Crvena Drezda, 1,20 odds ment el, minek is rakni ilyen pici szorzószámú meccset? A lottózós hölgy nagy kosárlabdás, ő ajánlotta. Már másodszor bukik a jó kis egyenes szelvényem a tippje miatt.
Ezután nem játszok kosárlabdát!
De maradt egy szelvényem, ahol a Stuttgart-Barcelona meccs Döntetlen volt,ez bejött, ezt nem mertem nektek ajánlani, van egy Udinese győzelem rajta és remélem holnap a Milán is nyer, akkor nyerek.
Nem minden nap van nagyobb nyeremény, de veszteni nem vesztettünk, mert visszakapjuk az árát. A Manchester 2:0-ra vezet, remélem még 20 percig így marad. Ugye kombinációban adtad fel, Mary?
nem gond

" alt="

">
ez a játék

" alt="

">
ha tudnád a tuti tippeket akkor már milliomos lennél

" alt="

">
Mary: Sajnos ez a 4/5-ös tippmix a Charlton miatt valószínűleg csak a 4 jön be, de akkor is visszakapod a feltett összeget, ha marad a 2,3 gól a Stuttgart-Barcelona meccsen, most 1-1.
Még nézem a többi eredményt, eddig jó. Bocs, ez az Angol Liga és az 1,50-es odds!
Ezért nem szabad sok pénzt feltenni biztos meccsekre, csak kombinációban!
úgy legyen

" alt="

">
én a kicsivel is megelégednék

" alt="

">
Mary: Ezeket a meccseket nagyon nagy tétben játtszotta valaki, ő bevállalta a hendikep fogadást (0-1), vagyis 2 góllal valószínűleg nyer a Manchester United.
majd kiderül,bejön e

" alt="

">ha nem akkor majd legközelebb

" alt="

">
már késő

" alt="

">kockáztatok

" alt="

">
mary: Ha nem akarsz kockáztatni,akkor a Manchester United meccset, az utolsót inkább rakd 138 H-ra / a 139 helyett.
4/5-ös kötés:
086 Benfica-Hertha H
108 Stuttgart-Barcelona 2,3 gól
126 Charton-Brighton H
131 Leeds-Oldham H
139 (0-1) Man Utd-West Ham H
500 Ft-ra nyer 2.670 Ft-ot
Egy jó kombinációs tipp?

" alt="

">
köszike
064 Crvena Zvezda-Türk Telekom H
066 Bilbao-Brose Bamberg H
091 Benfica-Hertha H
111 Mindkét csapt szerez gólt H
139 Manchester United-West Ham H
Én ezt játszottam egyenesben
A tippem közül már 3 jó, sajnos a Lecce döntetlenezett /ezért volt kockázatos/
most már csak a női jégkorong mérkőzésen múlik, mennyi lesz a nyeremény.
Az egyedül is játszható tipp viszont jött rendesen, köszönet Kaiserslautern, hogy nem lőttél még egy gólt! Így ma megint nyeremény van! De holnap , azaz ma nem játszom!
026 és a 029 már jó, remélem jön a Lecce is, szurkoljon, aki meg merte tenni.
Eldöntöttük, hogy nyer a Bursaspor, csak én nem mertem rátenni a 6,05-ös oddsra, /de a 2,31 is jó/, hiszen a Fenerbahce tartalékol a csütörtöki Lille elleni meccsre! Ezért kaptak ki ma a Csalánosok,az Unirea Urzineci is.
Ma nem nagyon tudok igazán jó meccset ajánlani, én játszottam külön a 040-es meccset 2,3 gólra /1,93-as odds D-re
Raktam egy veszélyes 3/5-ös kötést:
016 Svájc-Oroszország női H l,85
026 (0-1) Fenerbahce-Bursaspor V 2,31
029 Dardenelspor-Karabukspor V /1,62
040 Kaiserslautern-St-Pauli O-1, 2-3, 4vt D
042 Crotone-Lecce V 2,40
Ezt ne ajánlom, mert egyrészt a Fenerbahce meccset arra játszom, hogy most nem nyer a Fenerbahce, másrészt az Olasz B a legveszélyesebb, ott lehet döntetlen is, de ma csak az Excelsior meccset játszanám H-ra a Holland 2-ből.
Nem szeretk hétfőn játszani, majd inkább holnapra írnék néhány tippet, de csak kombinációt javaslok, pl. 3/4-ben
052 Estudiantes LP-Hurucan H 1,58
057 J-W. Tsonga-M. Llodra H 1,24
065 Arisz-Alba Berlin H 1,36
138 Manchester United- West Ham H 1,17
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások