kicsit off-topic, de leirom, várom a véleményeket (vagy inkább a tetteket, és nem is fontos bejelenteni)
Szóval azt látom itt a fórumokon, hogy késhegyre menő viták vannak nyereménytárgy csere-bere ügyben, sokszor értékes, vagy éppen a tulajdonos számára értéktelen tárgyakat próbálunk egymásra rásózni.
Azt javaslom, hogy ha valaki tudja nélkülözni a feleslegessé vált nyereménytárgyakat (törölköző, papucs, fittness felső, plüssmaci, bögre, stb) , az adja oda valamelyik segélyszervezetnek, gyerekotthonnak, árvaháznak. (no nem éppen az több tálca Arany Ászok sörre gondoltam).
Egyáltalán nem akarok álszent lenni, én is csereberéltem, de legközelebb a számomra értéktelennek, vagy éppen nem használható kisebb nyereményeket, ajándékokat elviszem a legközelebbi segélyszervezet székhelyére. (De azért a Siesta ajtókilincsre akasztható papirral nem terhelem meg őket)
Lehet csatlakozni a felajánláshoz. Névtelenül, beirogatások nélkül is.
akecso@freemail.hu
ÁKOS koncertre 2 db jegy a mai napra 19,30 kezdettel
érdeklődni : 30/409-1885
Szia Wolves!
Engem érdekelne a 4 db cirkuszjegy, szívesen megnéznénk.
szjozsi@page.hu
A Fővárosi Nagycirkusz Kínai Állami Cirkusz előadására 4 jegy felajánlva, január 02-ig tekinthető meg, akit érdekel, jelezze mielőbb.
A Viván most Teleton hétvége van! Ha felhívod ezt a telefonszámot: 06-81-320-380, akkor 240Ft+Áfával járulsz hozzá, hogy jobb legyen a karácsonyuk! Vagy pedig, ha személyre szabott ajándékot akarsz nekik küldeni, akkor ezt a telefonszámot hívd: 06-1-205-3800
Remélem ti is segítetek nekik!
Személyre szabott felajánlás, pl.: nyalóka, plüssmaci, Tv, könyv, ...bármi!
prescott: 67eu4
sok sikert
Szia dallas!
Én elfogadom!
van egy marlborom. ha kell irhjatok.
Paint
26xsp-t elküldtem. Köszi. sajna nem nyertem
Tök mindegy, valaki már elküldözgette ezeket, csak éppen elfelejtett szólni.
Azért köszönöm szépen Paint
Sada: Neked is köszönöm az infót.
rondapocok
Ha nyersz vele, akkor kell az ajándék átvételekor.
zc5LL na ezt már ellőtte valaki...
Paint
Akkor én ezt a kódot ígénybe vettem: zc5LL
Apropó, kell az átvételhez a dobozról a kód?
Köszönöm szépen!
Én ezzel tisztában vagyok, azért ajánlottam fel annak aki még ma vagy holnap küldhet kódot, mert én már nem, és ha 19-ig tart a játék, akkor ma még lehetett volna csenabinak regisztrálódni, és legalább egy kódot küldeni.
Paint
Igen, 19-ig. De három naponként lehet kódot beküldeni, és ha pl. pénteken már beküldtél egyet, legközelebb hétfőn lenne lehetséges. De akkor már nem tart a játék.
Már nem engedik, hogy regisztrálódj? hát bűűű ez tényleg gáz, pedig a játék 19-ig tart.

Mivel már nem tudok regizni, ezért Paint (Erik) Marlboro kódjai vihetők !

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások