Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 702 / 764 oldal |
Nekem kellenek, csak kérdeztem mail-ben velük kapcsolatban !
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Délután megnézem, remélem nem gond, hogy felraktam.
Erik
Írtam mailt a kódok ügyében !
Írtam mailt a kódok ügyében !
Érdekel valakit Marlboro kód?
x36k4
7n748
34e5h
e2533
zc5LL
26xsp
még holnapig használható, csak jelöljétek melyik használt.
x36k4
7n748
34e5h
e2533
zc5LL
26xsp
még holnapig használható, csak jelöljétek melyik használt.

Jegyek elkeltek
Nekem is van 2 plussz jegyem az özönvízre
Hasonlóan jártam mint ildicc
Ha valakit érdekel írjon
Mozi ma 8tól duna plaza (danubius filmklub)
Hasonlóan jártam mint ildicc
Ha valakit érdekel írjon
Mozi ma 8tól duna plaza (danubius filmklub)
Nambla!
ok. megy a válasz.
Van még jegy!
(Mindenképp szeettem volna nyerni, úgyhogy 3 telcsiről is küldtem sms-t, plusz e-mail is, és minddel nyertem.
ok. megy a válasz.
Van még jegy!
(Mindenképp szeettem volna nyerni, úgyhogy 3 telcsiről is küldtem sms-t, plusz e-mail is, és minddel nyertem.

Ildicc!
Írtam mailt özönvíz ügyben!
Nambla
Írtam mailt özönvíz ügyben!
Nambla
Ma estére van jegyem az özönvízre - ha érdekel, írj fél négyig!
Tegnap kaptam egy szórólapot a tescoban, miszerint:
Ha új Pannon Gsm vagy djuice előfizetést vásárol, ezen kupon felmutatásával 1000 ft kedvezményben részesül. Beváltható: 2004. dec. 7-től 2005. január 10-ig a Pannon Gsm emutatótermekben és a Pannon Partnereknél országszerte. előfizetésenként csak egy kupont lehet beváltani, illetve csak az első 20 000 db kupon beváltásáig tart. A fenti összeg az ÁF-t tartalmazza és készpénzre nem váltható be. A kupon felhasználható Pannon praktikum kártyás, pannon50, 100, 150, 250, 500, 1000 számlás, djuice kártyás, valamint djuice szőámlás előfizetés vásárlása esetén.
Ha valakit érdekel, szíves elküldöm. Hogy belefér-e az első 200 000-be, nem tudom.
Továbbra van még Mi világunk kuponok, master crok autóskártyák, Bombi kártyák.
Ha új Pannon Gsm vagy djuice előfizetést vásárol, ezen kupon felmutatásával 1000 ft kedvezményben részesül. Beváltható: 2004. dec. 7-től 2005. január 10-ig a Pannon Gsm emutatótermekben és a Pannon Partnereknél országszerte. előfizetésenként csak egy kupont lehet beváltani, illetve csak az első 20 000 db kupon beváltásáig tart. A fenti összeg az ÁF-t tartalmazza és készpénzre nem váltható be. A kupon felhasználható Pannon praktikum kártyás, pannon50, 100, 150, 250, 500, 1000 számlás, djuice kártyás, valamint djuice szőámlás előfizetés vásárlása esetén.
Ha valakit érdekel, szíves elküldöm. Hogy belefér-e az első 200 000-be, nem tudom.
Továbbra van még Mi világunk kuponok, master crok autóskártyák, Bombi kártyák.
Tesco bélyegeket kéri valaki? Milyen címre?
Ha valakit érdekel, az e-mail címemre írjon.
Győriek figyelem! Dec. 10-én 19.00 óra: Hogyan legyünk riportalanyok? Vámos Miklós estje (Richter Terem). Két belépőjegyemet felajánlanám valakinek jelképes ajándékért cserébe.
Nekem is vannak Mi világunk kuponjaim. Válaszborítékért szívesen elküldöm.
Sziasztok!
Felajánlom a Mi világunk kuponjainak jó részét.
Pick tagtoborzó szelvényt is tudok küldeni.
Akit érdekel címem fent.
Felajánlom a Mi világunk kuponjainak jó részét.
Pick tagtoborzó szelvényt is tudok küldeni.
Akit érdekel címem fent.
Jegyek elkeltek !
Mozijegy : kedden, december 7-én 18
órakor, a Mammut 2. mozi Vígadó termében (13-as terem) tartandó premier előtti Nyócker vetítésre.
Írj ha érdekel vagy 06203270945 !
órakor, a Mammut 2. mozi Vígadó termében (13-as terem) tartandó premier előtti Nyócker vetítésre.
Írj ha érdekel vagy 06203270945 !
Juventus Mikulásra a jegyek elkeltek.
Keszthelyi apartmanhotelben üdülést ( szállás ) 4 fő részére december 25 - január 01-ig 40.000.-Ft-ért átadok. Nagyon szép, kétszintes, jól felszerelt konyhával, 2 zuhanyzóval, ragyogó tiszta, kiságyat is biztosítanak ingyen. A város közepén, csendes helyen, Balaton közelében. Tel.:30/253-8155
Hétfői Juventus Mikulás rendezvényére a Fővárosi Nagycirkuszba -Halász Judit koncert - ezennel felajánlok két db belépőjegyet gyerekeknek és egy db belépőjegyet felnőtt kísérőnek, az első kettő ajándékcsomagra is jogosít. Ismerősök előnyben. Szombaton v. vasárnap délelőtt tudjuk a jegyek átadását megoldani.