Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 703 / 764 oldal |
Zuhanás a csendbe című film
http://www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1008465
A vetítés helyszíne:
Vörösmarty mozi, nagyterem
1075 Budapest, Üllői út 4.
Időpontja: 2004. december 3. péntek 19 óra
ha valakit erdekel irjon. email fenn.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
krysztasz !
Küldtem mailt !
Küldtem mailt !
Van két pall mallom. Aki kéri, emailre írjon.
Pall Mall kódok elfogytak!
C,
ha még megvan, én köszönettel elfogadom, dobd át lécci a mélemre. köszi!
ha még megvan, én köszönettel elfogadom, dobd át lécci a mélemre. köszi!
aki nem tudja mit csináljon a felesleges nyereményeivel:
http://www.matrix.zug.hu/read.php?cid=43
Mátrix Közhasznú Alapítvány és a TOP Egyesület könyveket, játékokat, anyagi támogatást gyűjt, hogy a közelgő ünnepnapokat a rászorulók részére örömtelibbé tegyük.
Küldd el egy, már kiolvasott könyvedet vagy megunt játékodat (CD lemezedet, plüssállatodat, társasjátékodat), hogy eljuttassuk a rászorulóknak.
http://www.matrix.zug.hu/read.php?cid=43
Mátrix Közhasznú Alapítvány és a TOP Egyesület könyveket, játékokat, anyagi támogatást gyűjt, hogy a közelgő ünnepnapokat a rászorulók részére örömtelibbé tegyük.
Küldd el egy, már kiolvasott könyvedet vagy megunt játékodat (CD lemezedet, plüssállatodat, társasjátékodat), hogy eljuttassuk a rászorulóknak.
Maradt még 6 db Pall Mall kódom, kell valakinek?
Keszthelyi üdülést 4 fő részére december 25-január 01-ig 45.000.-Ft-ért átadok. Tel.:30/253-8155
Ha van esetleg olyan, aki nyert a Gyűrűk Ura maratonra jegyet a Danubius-on, de nem tud elmenni (vagy legalább az egyik jegye szabad!), nagyon hálás lennék, ha megkaphatnám! Végigjátszottam a 4 hetes kvízjátékot, de nem nyertem sajnos. Köszi :-)
Vicke!
mail ment!
zsigi
mail ment!
zsigi
SziaVicke! írtam egy mailt a kódokkal kapcsolatban!
Van 9 felesleges pall mall kódom. Ha kell valakinek jelentkezzen!
8 db felesleges Balfi atlaszom van, aki kéri, mér ma este dobjon emilt, hogy holnap fel tudjam adni elsőbbségivel. 12.03 a beküldési határidő.
Cica rajongók,
felajánlok sürgősen két jegyet a hétvégi, (Budapesten, Campona) Proplan Nemzetközi Macskakiállításra, ideje: 2004. november 27-28-án 10.00-18.00 óráig. Jegyek átvétele Bp-en holnap, napközben, akit érdekel, délig jelezze a szaboneh@npp.hu - ra.
Formula 500-as bemutató és törpenyúl-kiállítás is lesz mindkét nap!
felajánlok sürgősen két jegyet a hétvégi, (Budapesten, Campona) Proplan Nemzetközi Macskakiállításra, ideje: 2004. november 27-28-án 10.00-18.00 óráig. Jegyek átvétele Bp-en holnap, napközben, akit érdekel, délig jelezze a szaboneh@npp.hu - ra.
Formula 500-as bemutató és törpenyúl-kiállítás is lesz mindkét nap!
Ha érdekel a mozi, 06304258888 !
Ma estére felajánlok 2 db mozijegyet a Totál szívás c. filmre a Hollywood Multiplex Obudába ! Fél 3-ig mail-en jelentkezz !
ha valakinek nagyon kell kent-es urlap irjon.
ismerosok elonyben.
valaszboritekot kerek felbelyegezve!!!
ismerosok elonyben.
valaszboritekot kerek felbelyegezve!!!
Vica!
Mikor kezdödik a mai Csodálatos Júlia címü film?
8-kor?
Mikor kezdödik a mai Csodálatos Júlia címü film?
8-kor?
Sarkanyka!
A mai müsorban én nem láttam ezt a filmet. Nem holnap lesz?
A mai müsorban én nem láttam ezt a filmet. Nem holnap lesz?
Katibar, nekem mennem kell, szóval a sorszám, 165. Duna Plaza, Név: Fodróczi Emese ha kérdezik. bocsi