Éci

Eri
Teljesen igazad van ! És akkor beszólogathat saját magának, hátha még választ is kap ...
Tudom, hogy ez a felajánlási topik, de inkább ide irom a véleményem.
Ha van mozis műsor én is szoktam játszani, bár nagy az esély rá, hogy nem tudok menni, mivel 1 éves a kislányom és nem tudom még az esti órákban itthagyni. Viszont nagy a család. Na ha a család közül senkinek sem kell, akkor felajánlom.
Mondjuk ez csak elméleti dolog, mert 3 hónapja nyertem utoljára mozijegyet.
Angler!
Írtam mailt a jegy ügyben!
Vonalkáknak üzenem, ugyanis én is "megtalálva" érzem magam, hogy a feleségemnek be kellett menni ügyelni.(szemészeten dolgozik...) Ezért marad el a mozi. Én sem azért pályáztam mert nem érdekel.
És ez miért baj? Aki szavaz szavaz, aki nem, az nem. Ellenőrizni úgysem lehet. És úgysem az elsők nyernek babaszobában, tehát semmi hasznom nincs belőle. Akkor beszólhatnál vonalka, ha vonalkódokat vagy nyereménytárgyakat kértem volna cserébe. Viszont már feldobtam 3*2 db mozijegyet merő jóiddilatból, ha már én nem tudok elmenni ne vesszen kárba. Amikor játszottam még nem tudtam, hogy megbetegszem.(múlt héten a bálnalovast, most a kidobóst meg a rózsadombot)
Druszám, beletrafáltál, ami az önzetlenséget illeti:
Vicke Hozzászólás - 2004. november 03. :: 16:11
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=7248
a mozijegyekért cserébe szavazhatnátok néhányat
Vicke, a lényeget elfelejtettem: jobbulást kívánok!

Vicke, akkor nem neked címeztem.
Vannak itt, akik rendszeresen ajánlgatnak 2-4-6-8 mozijegyet.
Mondhatnánk, hogy jószívűek, mert csere nélkül ajánlják fel, de ez mégis csak sántít. Bizonyos mértékig le vagy kötelezve nekik.
Begyűjtenek egy tucat jegyet, és az 'nyer', aki nekik szimpatikus.
Bízzuk a szerencseosztást Fortunára!
Kedves vonalka! Én nagyon szivesen elmentem volna, ha nem lennék beteg, de így sajna nem tudok mozizni

VAn 10 db Multim, akinek kell írjon

Csak tudnám, minek pályázik olyan, akit nem érdekel az adott film.
Nem "mozijegyet" lehet nyerni, hanem konkrét filmre.
Én szívesen elfogadnám a jegyet!
Remélem valakinek megvan még!
Sziasztok! nekem is lenne 2 jegyem a mai Rózsadomb c. filmre, de sajna nem tudunk elmenni (közbeszólt a Fradi meccs :-D). Kb. 10-ig leszek netközelben, ill. du. Addig várom a maileket.
Üdv: J.
Nincs nagy sikere a jegynek.:-) Holnap du. 3 órig nem leszek netközelben. Azért ha valakit érdekel....
Üdv Mindenkinek! Eddig passzívan olvasgattam a fórumokat és sok hasznos infót kaptam tőletek, bár eddig nem szóltam hozzá a fórumokhoz... Most mindjárt egy felajánlással kezdenék. Nekem is volna "felesleges" két jegyem a holnapi Rózsadomb c. filmre. Akit érdekel dobjon egy mailt. Az első kapja a "jegyet".:-)
Igen, többet is elfogad

egy egész napos munka volt felhozni az 1-5 be
Nagyon köszi.
Ugye többet is elfogad, mert én már vagy a 8-at küldtem el az előbb!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások