Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 707 / 764 oldal |
felajánlanék rengeteg Gyűrűk Ura-s kártyát olyat, ami még a chio chips-es vagy milyen zacskókban volt. Emailt írjatok, ma már nem leszek netközelben!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Van 2 db jegyem a ma esti bálnalovasra!
Bednarik ha lehetne engem érdekelnének a kódok
köszi
köszi
Jegy elkelt.
Nyertem 2 jegyet ma este 8-ra a Bálnalovas című filmre a művész moziba. Sajnos éppen haldoklom a náthától, így nem tudok elmenni, de felajánlom valaki ojannak aki ráér, és szivesen menne.
Film tartalma: http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=18035
Film tartalma: http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=18035
3 balatonkod.Ingyen.
Na újra összekell fognunk egy kis pénznyereményért !!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel dobjon fel egy emailt
thiefman@enternet.hu
Akit érdekel dobjon fel egy emailt
thiefman@enternet.hu
Liza!
Írtam mailt a mozi ügyben!
Írtam mailt a mozi ügyben!
2004. oktober 25-en, hetfon 19.00 orakor a Hollywood Multiplex
Polus moziban a Kidobos: Sok flug disznot gyoz cimu filmet pr. előtt vetítik, akit érdekel, jelentkezzen hétfőn délig én nem tudok menni.
Polus moziban a Kidobos: Sok flug disznot gyoz cimu filmet pr. előtt vetítik, akit érdekel, jelentkezzen hétfőn délig én nem tudok menni.
Savika .Kérnék szépen én is.Köszönöm.
Savika !
Én kérnék egy párat ! Köszi !
Én kérnék egy párat ! Köszi !
Felajánlok Multi kódokat! Emailt írjatok és küldöm őket!
Edittke ! Engem érdekel a CD !
Ági
A www.balatonszelet.hu oldaloról és a főoldalon is az van, hogy ma még be lehet küldeni a heti ajándékért.
"2004. okt. 19. 11 óra, a 2004. okt. 11. és okt. 17. között beérkezett érvényes pályázatok között."
A www.balatonszelet.hu oldaloról és a főoldalon is az van, hogy ma még be lehet küldeni a heti ajándékért.
"2004. okt. 19. 11 óra, a 2004. okt. 11. és okt. 17. között beérkezett érvényes pályázatok között."
A balaton játékban a heti ajándékokért már nem lehet játszani csak a fődíjért. Lásd játékismertető.
angyalka,
írtam neked.
írtam neked.
NOvember 14-ig lwehet játszani a Balaton játékban!!!
Nekem viszont olyan kódjaim vannak, amelyeket még senki se küldte be, akit érdekel írjon, rengeteg van! Van még: 3BIT csomim is...
Nekem viszont olyan kódjaim vannak, amelyeket még senki se küldte be, akit érdekel írjon, rengeteg van! Van még: 3BIT csomim is...
Van két balaton kódom. Ma estig lehet beküldeni. A két kódot - külön helyen - találtam, így nem tudom, hogy beküldték-e már. Ha valaki kéri így, írjon emailt, elküldöm a kódokat emailben.
Vannak megint Tesco-s bélyegjeim.
Gyűjti valaki őket?
Gyűjti valaki őket?
1 Gbyte tárhellyel rendelkező email. Zárt rendszerű, amerikai, jól működik, csak ajánlással lehet regisztrálni. Nem kell leveleket törölni, nem kell félni, hogy megtelik.
Ismerős fórumos előnyben.
Ismerős fórumos előnyben.