Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 709 / 764 oldal |
Mi lenne ha már végre befejeznétek a civakodást. Muszály mindig mindenkibe belekötni?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Vonalka: soha nem jatszom pesti mozijegyekert kulon. Most sem azert jatszottam, de ez lett belole.
baba: nem tudom. De tenyleg. Aprosagot. Mittomen garantalt ajandek volt, vagy Neked sok lett valamibol. Semmi extra dologra nem gondoltam termeszetesen. De folytassuk mailben.
baba: nem tudom. De tenyleg. Aprosagot. Mittomen garantalt ajandek volt, vagy Neked sok lett valamibol. Semmi extra dologra nem gondoltam termeszetesen. De folytassuk mailben.
Akkor mi a túrónak játszol pesti mozijegyért, ha eccer vidéki vagy?
" alt="
">
" alt="
">
Sohaj!
Mit szeretnél? Írd le, és én megnézem, mit tehetek...
köszi
Mit szeretnél? Írd le, és én megnézem, mit tehetek...
köszi
Oszinten? Nem!
Szeretnek irtam, de ha nem kapok, akkor is odaadom valakinek. Semmikeppen sem megyek fel ezert Pestre.
Szeretnek irtam, de ha nem kapok, akkor is odaadom valakinek. Semmikeppen sem megyek fel ezert Pestre.
Ez akkor csere. nem?
Nyertem ket mozijegyet az Uraniaba. Egy uj moziforgalmazo elso filmje. Diszbemutato, ott lesz az amugy nemet film rendezoje, operatore. Lesz utana buli is, ahol doszt vendegul latnak. Tovabba a premieren ajandektargy sorsolas is lesz (solampa, polok, egyebek) Tehat felajanlom e ket jegyet az osszes tudnivaloval egyetemben, de ezert most valami aprobb nyeremenytargyat szeretnek, kerem csak olyanok irjanak. A vetites okt. 14-en lesz.
Jó, tudom, hogy ez nem oldható meg mindenkinél , csak eszembe jutott.
Másolható. E-mailben is küldhető.
Aki nem jutott hozzá, vagy nem tudott szerezni Kitekat szóró-füzetet tudok küldeni válaszboríték ellenében. Egy három lapos, kihajtható rendes kis boríték méretű "füzetecske".
Akinek kell írjon! @-om fent!
Akinek kell írjon! @-om fent!
Elnézést de elkelt a jegy, még reggel. Sajnos nem innen, mivel háromszor tettem fel a nagy kérdést és senki nem jelentkezett.
Hajni!
Engem érdekelne a jegy!
Engem érdekelne a jegy!
Ugyan az a jegy a Duna Plázába holnap estére!
Köszönöm az érdeklődőknek, a jegyek elkeltek.
2 jegy elkelt
mail ment Edittke!
2 db mozijegyet nyertem a Duna Plazaba ma este 19-re a Már megint bérgyilkos a szomszédom premier előtti vetítésére. Akit érdekel írjon, megírom a részleteket!
Beato mail ment!
Felajánlok holnapra 2 jegyet a Mammut moziba szóló, Álmodozók c. filmre.
Jegy elkelt!