FEKETE-FEHÉR
"A premier előtti vetítés,(csak nekünk!!!) 2004. október 05.-én (kedd) a Duna Plaza mozijában (10-es terem) lesz 20 órai kezdéssel. Várunk az előadásra a pároddal együtt! Helyfoglalás az érkezési sorrend szerint történik majd. "
Tegnap este felajánlott két jegy elkelt.
A jegy elkelt.

Felajánlok 2 jegyet a "Feketék fehéren" c. filmre, október 05.(kedd), 20 óra.
Danubius Online exkluzív, premier előtti vetítésére, a Perlasca című filmre van két jegyem. A díszelőadás 2004. október 5-én, kedden este lesz az Uránia Nemzeti Filmszínházban (Budapest, VIII. Rákóczi út 21). Ha valakit érdekel, e-mailben várom holnap reggelig, a névleadás miatt sürgős lenne.
most jött meg az emil, tárgytalan

Readyke!
kinek? én is írtam, de nem válaszoltál.
A jegyek elkeltek.
Readyke
Sziasztok!
Van 2004.10.05-re 2 db jegyem az Urániába a Perlascara. Kell valakinek?
Readyke
Október 4-én Debrecenben az Alphavill koncertre két jegyet nyert tegnap délután a feleségem (Sláger Rádió ötórai kakukktojás).
Ha valaki szeretne és el tudna menni kérem jelentkezzen e-mail-ben.
Lehetőleg szombat délig kellene jelentkezni, mert akkor hívják a feleséemet az adatok (név, cím stb.) megadására!
zsigi
Október 4-én Debrecenben az Alphavill koncertre két jegyet nyert tegnap délután a feleségem (Sláger Rádió ötórai kakukktojás).
zsigi
2 db Széchenyi Kertbe szóló ingyenes belépő várja gazdáját. Minden pénteken funky-party, szombatonként Dj. Dominique.
Október 4-én Debrecenben az Alphavill koncertre két jegyet nyert ma délután a feleségem (Sláger Rádió ötórai kakukktojás).
zsigi
angyalka
Ezt kinek írtad?
Köszi,érdekel a dolog.Kérek bővebb információt
Helló!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Budapesten van-e még a Tescoban akciós étkészlet? Most értem haza és a Campona mellett már kifogyott. Előre is köszi!
A hugomnál szedtem össze a hétvégén 11 db Nesquik vidámparki kupont. Nem tudom, hogy felhasználható-e még. Ha igen szívesen odaadom valakinek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások