Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 101 oldal |
An.13, tudom honnan ered a troll szó, de az IT "mitológiában" átértelmezték. (Tudod én a legrondább kocka-fajta vagyok...)

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Inkább maradjunk a "plankton" jelzőnél
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">pmarta!
Kikérem magamnak a trollok nevében :-)
Tudod a skandináv mitológia tele van helyes, kedves, aranyos trollokkal is :-)
És napjainkban is sokszor így jelenik meg...
Kikérem magamnak a trollok nevében :-)
Tudod a skandináv mitológia tele van helyes, kedves, aranyos trollokkal is :-)
És napjainkban is sokszor így jelenik meg...
Fontos, babos kérdés.
Na most már nekem is bajom van,írhatok nekik!
Tegnap még 106.000 babszemem volt,mára 57.000 lett!
" alt="
">
Tegnap még 106.000 babszemem volt,mára 57.000 lett!
" alt="
">
" alt="
">Kedves játékos kedvű társaim, amit a "jogvedo" nickkel rendelkező művel, trollkodásnak hívják. Az ilyen "lelkületűek" élvezik, ha másokat lekicsinyelnek, bosszantanak, kötözködnek. Ha nem reagáltok a baromságaira, azzal lehet leszerelni. Mindenkinek szép játékos napot kívánok!
Van elég stressz az életemben, ez a kis kávéfarm monotónia direkt gyógyhatású.
Engem már a nicje is irritál.
Ki a fene jogait védi? Könyörgöm: Az enyémet ne védje!!! Elég nagy lány vagyok ahhoz, hogy eldöntsem: Mikor néznek hülyének és mikor nem.
Pontosan értem az összes felvetését, de engedtessék meg nekem, hogy itt és most lesz..rjam.
Kívánom neki, hogy soha nagyobb gondja ne legyen az életben!
Ahogy nekem sem, s akkor remélhetném, hogy békés, boldog, gondtalan öregkorom lesz.
Na, megyek egy kicsit farmerkodni, aztán világgá.
Engem már a nicje is irritál.
Ki a fene jogait védi? Könyörgöm: Az enyémet ne védje!!! Elég nagy lány vagyok ahhoz, hogy eldöntsem: Mikor néznek hülyének és mikor nem.
Pontosan értem az összes felvetését, de engedtessék meg nekem, hogy itt és most lesz..rjam.
Kívánom neki, hogy soha nagyobb gondja ne legyen az életben!
Ahogy nekem sem, s akkor remélhetném, hogy békés, boldog, gondtalan öregkorom lesz.
Na, megyek egy kicsit farmerkodni, aztán világgá.
Kedves jogvédő: Én mindenbe, amibe belekezdek, végigviszem. Sőt, ha hiszed, ha nem, még élvezem is.Nagyokat nevetünk a barátaimmal, hogy farmerek lettünk, s néha kattolunk! Tegnap hajnalban sem a kávéfarmon őrlődtem, a nyereményekkel semmi gond, én tudok örülni egy pendrivenak is, s bevallom, nálam az 5 millió a tét! Ahhoz pedig valóban nem kell az oldalon lenni, csak vonalkódot kell - a megfelelő időben - beküldeni.
Mindezek mellett tippmixezek, s elég sok dolgom is van az életemben, amit meg kell oldanom, de nagyon örülök, hogy végre működik a gépem.
Örüljünk, hogy vannak ilyen játékok, így ismerjük meg egymás véleményét, hozzáállását is. Én minden véleményre kíváncsi vagyok. Sok sikert mindenkinek!
Mindezek mellett tippmixezek, s elég sok dolgom is van az életemben, amit meg kell oldanom, de nagyon örülök, hogy végre működik a gépem.
Örüljünk, hogy vannak ilyen játékok, így ismerjük meg egymás véleményét, hozzáállását is. Én minden véleményre kíváncsi vagyok. Sok sikert mindenkinek!
Szabin vagyok. Éljen a szabadság.
Kattintgatok.....kattintgatok
" alt="
">
Kattintgatok.....kattintgatok
" alt="
">Én nem értem, hogy miért csapta ki a biztosítékot 1-2 embernél ez a játék?!
Tulajdonképpen csak arról van szó, hogy a nap folyamán időnként rá kell kattintani a TOVÁBB gombra és utána mehetsz a dolgodra.
Nem kell folyton a gép előtt ülni. Viszont legtöbb játékostársunk azért egész nap így vagy úgy hozzáfér egy számítógéphez.
Más farm építő játék sokkal több idődet igénybe veszi és még nem is nyerhetsz vele semmi.
Nem szeretnék jobban belefolyni ebbe, csak ennyit szerettem volna.
Most megyek a dolgomra és majd fél óra múlva kattintok egyet .....
Sziasztok!
Tulajdonképpen csak arról van szó, hogy a nap folyamán időnként rá kell kattintani a TOVÁBB gombra és utána mehetsz a dolgodra.
Nem kell folyton a gép előtt ülni. Viszont legtöbb játékostársunk azért egész nap így vagy úgy hozzáfér egy számítógéphez.
Más farm építő játék sokkal több idődet igénybe veszi és még nem is nyerhetsz vele semmi.
Nem szeretnék jobban belefolyni ebbe, csak ennyit szerettem volna.
Most megyek a dolgomra és majd fél óra múlva kattintok egyet .....
Sziasztok!
A férfi és a női agy egyébként is máshogy működik! ...
" alt="
">
A nyereményjátékos lélek az pedig egy másik dolog...
" alt="
">
A nyereményjátékos lélek az pedig egy másik dolog...
jogvedo
Mi a fenének akarod TE megérteni a MI lelkünket?
" alt="
">
Tedd, amit jónak látsz és ne törődj velünk!
Köszi.
Mi a fenének akarod TE megérteni a MI lelkünket?
" alt="
">
Tedd, amit jónak látsz és ne törődj velünk!
Köszi.
Nagyon pozitív, hogy az egy hete beküldött pontjaim is már jóvá vannak írva
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">De jó! NEkem is feltöltötték a pontjaimat!
" alt="
">
Már kezdtem feladni a reményt, hogy beértek.
Amúgy abban igazat adok jogvedonek, hogy baromira ötlettelen egy játék.
Amíg nem romlott el, addig tetszett, mert mindig más épületet "építettem".
De most ez a monoton munkafolyamat.....
Azért remélem, hogy lesz értelme ennek a sok belefektetett energiának.
Lenne egy kérdésem is: nektek is mindig kilép az oldalról, ha más oldalt betöltötök mellette? Még csak az e-mail címet sem jegyzi meg, mint más oldalak.
" alt="
">
Már kezdtem feladni a reményt, hogy beértek.
Amúgy abban igazat adok jogvedonek, hogy baromira ötlettelen egy játék.
Amíg nem romlott el, addig tetszett, mert mindig más épületet "építettem".
De most ez a monoton munkafolyamat.....
Azért remélem, hogy lesz értelme ennek a sok belefektetett energiának.
Lenne egy kérdésem is: nektek is mindig kilép az oldalról, ha más oldalt betöltötök mellette? Még csak az e-mail címet sem jegyzi meg, mint más oldalak.
Jézusom!Még reggel van,de máris lefáradtam!
jogvedo!
Értő olvasás...... egy ajándékfajtából egyet nyerhet, de más fajta ajándékot azért még nyerhet!.. egy hét múlva újabb ajándékok lesznek...
De ha ennyire nem tetszik Neked ez a játék miért foglalkozol vele?
Értő olvasás...... egy ajándékfajtából egyet nyerhet, de más fajta ajándékot azért még nyerhet!.. egy hét múlva újabb ajándékok lesznek...
De ha ennyire nem tetszik Neked ez a játék miért foglalkozol vele?
Magic!
Akkor most miert is hajtotok a feltoltessel? Hogy az ajandekcsomag helyett pendrivenek nyeresehez legyen jogotok?
na de miert kell ehhez tobb es tobb idot eltolteni azona lassan mukodo otlettelen weblap meg otlettelenebb jatekan?
tegyuk fel hogy megnyered a hon vagyott pendrivet. Akkor minek kell hajtani a tovabbi szintek eleresehe, Ugyanis egy jatekos a jatek idotartama alatt egyszer nyerhet ossz vissz. Akkor a gyakornok szint utan , az elert farmar szintnel mi ertelme van a farmerszintek halmozasanak?
Akkor most miert is hajtotok a feltoltessel? Hogy az ajandekcsomag helyett pendrivenek nyeresehez legyen jogotok?
na de miert kell ehhez tobb es tobb idot eltolteni azona lassan mukodo otlettelen weblap meg otlettelenebb jatekan?
tegyuk fel hogy megnyered a hon vagyott pendrivet. Akkor minek kell hajtani a tovabbi szintek eleresehe, Ugyanis egy jatekos a jatek idotartama alatt egyszer nyerhet ossz vissz. Akkor a gyakornok szint utan , az elert farmar szintnel mi ertelme van a farmerszintek halmozasanak?
Még 6 perc és alhatok.