// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 110 oldal |
A Hamé-Gyulai stb. szerintem se ő,az vmi Ági volt és a város+a cím is más: kigo-Gyöngyös.
köszi!
Becsülöm, hogy felvállaltad!
Várom a cif pontokat.
Becsülöm, hogy felvállaltad!
Várom a cif pontokat.
na látod Moncsaa,ez a beszéd. ha szeretnél közénk tartozni,akkor itt az alkalom,akinek elmaradtál pótold és mutasd meg,hogy te más vagy!

Volt egy cserém Moncsával, küldte rendesen.
Sziasztok!
Én vagyok az akiről az egész webnyeremény...szól!!!
De a Hamé-s cserés nem!
Elnézést kérek mindenkitől,de mostanában elég hanyag,szétszórt ...voltam!
Én nem ilyen vagyok az életben!
Nem akarom magam mentegetni,de szarul esik a kiközösítés!
Mindent bepótolok!
Én vagyok az akiről az egész webnyeremény...szól!!!
De a Hamé-s cserés nem!
Elnézést kérek mindenkitől,de mostanában elég hanyag,szétszórt ...voltam!
Én nem ilyen vagyok az életben!
Nem akarom magam mentegetni,de szarul esik a kiközösítés!
Mindent bepótolok!
szvsz. is elég nehezem megvalósítható feladat,meg eddig is megvoltunk ennélkül,szerintem ezután is. Max. ha vkivel gond van beírjuk majd ide,hogy azzal vigyázni kell,más ne járjon pórul vele.
De,részemről ez a vita lezárva nem sokra mentünk vele.
De,részemről ez a vita lezárva nem sokra mentünk vele.

én most számoltam utána. A 42 cserémből ez az egyetlen, ami nem érkezett meg. Szerintem, ez jó arány. 

én azért kapásból legalább tíz nevet fel tudnék sorolni,aki mindíg gyors és megbízható

sada!
A keresőben nem tudnánk valahogy rászűrni egy-egy névre?
A keresőben nem tudnánk valahogy rászűrni egy-egy névre?
Szerintem a legegyszerűbben úgy lenne megoldható, ha lenne valaki ( XY ), aki önkéntesen hajlandó lenne begyűjteni és időről időre frissíteni az adatokat. Ha teleírjuk a topikot, itt sem lenne visszakereshető egy idő után a lényeg. XY felé lehetne jelezni, hogy kivel cseréltél sikeresen, és XY tudná gyűjtözetni így mindenki sikeres cseréinek számát, amit időnként feltenne táblázat-szerűen a listára.
És most, hogy kiálmodoztam magam, megjegyzem: ez egy eszméletlen munka lenne szerintem...

És most, hogy kiálmodoztam magam, megjegyzem: ez egy eszméletlen munka lenne szerintem...

Akkor most itt elakadunk? A postán jött topicban van minősítés, vagy csak annyi, hogy megérkezett valami, mert szerintem, itt most a minősítés a lényeg! :-)
winner!
erre a célra sztem meg ott a postán jött topik,oda úgyis beírjuk pl. a cseréket is.
erre a célra sztem meg ott a postán jött topik,oda úgyis beírjuk pl. a cseréket is.

No, ez már megint elgondolkodtató. Kérdeztem, hogy arról a Mónikáról van-e szó, akiről pár napja beszéltetek, erre kaptam priviben egy mailt, hogy igen, ő róla, név és cím.
Csakhogy, a cím nem teljesen stimmel, csak az, hogy Kiskunfélegyháza. Vajon miért kéri több címre a cseréit?
Csakhogy, a cím nem teljesen stimmel, csak az, hogy Kiskunfélegyháza. Vajon miért kéri több címre a cseréit?
Hugi71
Szerintem, nem kellene az összes eddigi cserepartneredet felsorolni, de mostantól el lehetne kezdeni.
Ha valakinek a cseréje időben megérkezik, akkor azt beírjuk a "fehér" topicba.
Szerintem, nem kellene az összes eddigi cserepartneredet felsorolni, de mostantól el lehetne kezdeni.
Ha valakinek a cseréje időben megérkezik, akkor azt beírjuk a "fehér" topicba.
jó lenne ha mindenki gondolkozna ezen, csak kitalálunk valmi használhatót!
Az eredményes cserék mennyiségét elég nehéz nyomon követni
Csak úgyl ehetne, ha valaki ezt vezetné. Pl nekem rengeteg cserém volt már, de nem kívánhatom az összes cserepartneremtől, hogy egyesével soroljon fel, mint megbízhatót. Valamint én sem tudom már egytől-egyig megmondani, hogy kivel cseréltem 
Csak úgyl ehetne, ha valaki ezt vezetné. Pl nekem rengeteg cserém volt már, de nem kívánhatom az összes cserepartneremtől, hogy egyesével soroljon fel, mint megbízhatót. Valamint én sem tudom már egytől-egyig megmondani, hogy kivel cseréltem 
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:53
nekem pepsit , már vagy 2 hete tolódik a csere
azt tudom a csere-bere feketelistában is volt szó róla
nekem pepsit , már vagy 2 hete tolódik a csere
azt tudom a csere-bere feketelistában is volt szó róla
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:50
köszi Zsanett25!
Akkor már képben vagyok. Ő ajánlotta a Hamét sok embernek.
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:46
Winner igen róla van szó.
köszi Zsanett25!
Akkor már képben vagyok. Ő ajánlotta a Hamét sok embernek.
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:46
Winner igen róla van szó.
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:49
Még valami eszembe jutott. Ne a csere megérkezési idejét vegyük alapul, mert az nagyon sokszor a postán (is) múlik. A cserepartnered azért még lehet gyors és megbízható, ha későn érkezik meg a csere. Mint az utóbbi napokban, például.
krysztasz Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:47
fehér lista nem rossz, de el kell dönteni, hogy mennyi eredményes csere után írjuk be a másikat. Mert ugye 1-2 csere még bizonytalan. Aki többször is komolynak tartja a cserepartnert, beírja a nevét. Aztán lehet ott keresgélni.
Ha vki új, nem kerül hátrányba, elvileg mindenki újként kezdte. Arra is kellene gondolni, ha az illetőnek nem küdlenék a megbeszéltet, neki hogy esne?
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:42
nyitni kellene egy új topicot.gyors és pontos cserepartner,vagy valami hasonló címen
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:41
Ő az a Mónika, akiről pár napja már volt szó itt, a fórumban? Ha igen, akkor már nem is várom a cserét. Azért kíváncsi lennék, kinek miket ígért?
Javaslom, menjünk át a negatívba.
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:38
hát valamit ki kéne találni!
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:30
van aki nagyon gyors és megbízható. van aki elküldi a cserét,de mindíg jó későn és van akivel sokan megjárják,de egyből fekete listára tenni ciki,pedig mindenki gyanakodik. mire meg bátorságot veszünk és beírjuk,addigra meg jópár ember rosszul jár.
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:25
igen fehér listára gondoltam
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:25
törpi!
Igazad van, tényleg jó lenne egy pontozásos valami itt is.
Az pedig, hogy új embernek előre semmit, csak akkor működik, ha már egy ideje jársz erre a fórumra. Én még viszonylag újnak számítok ( jún. végén regiztem), de szerencsére ez az első negatív tapasztalatom a cserékkel, pedig sokszor én küldtem először, vagy egyszerre küldtük. Eddig én mindig megelőlegeztem a bizalmat, de úgy látszik nem mindig kellene
Nem adom fel! Továbbra is hiszem, hogy mi vagyunk többségben!!!
Fáreó Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:24
erre szvsz,ott van a csere-bere feketelista.
vagy te fehérlistára gondolsz?
a legtöbb fórumos főleg a régiek,megbízhatók,nem volt gondom velük!Max. a posta xarakodik.
Fáreó Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:22
látom nem vagyunk egyedűl.
Nekem 1x küldte a cserét,de jó sokára.
Ezeket az újabbakat még nem küldtük egymásnak,mert még csak az érdeklődés szintjén tartok,de jó lenne,ha végre válaszolna. :-(
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:21
törpi
mi lenne ha nyitnánk egy értékelő topicot??? ahol beírhatnánk, hogy xy a cseres sikeres vol
ez adna egy képet a megbízható cserepartnerekről
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:18
Moncsaa tegnap esti mail-re várom én is a válaszod!
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:18
én már nagyon régóta gyanakodom,de mindenkinek adok újabb esélyt,meg mégegyet....de felháborít,hogy valaki nem ír még annyit sem,bocsi ,de meggondoltam magam ,nem kérem.ez a minimumakik meg előre küldenek bármit is,tényleg csak egy tanácsom van,idegennek előre semmit.ezen a fórumon is jó lenne egy pontozási rendszer
Fáreó Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:15
Moncsaa!
Én is várom a válaszod,utoljára 13.-án tárgyaltunk a cserével kapcs.
Aztán tegnap újra írtál, 1 másik cserére,de azóta se kép se hang, erre se és a rég megbeszéltre. Mire véljük?
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:06
Moncsaa!
Írtam neked a cserénkkel kapcsolatban, mert még mindig nem érkezett meg. Légyszí, válaszolj!
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:03
Moncsaa:rettentően bosszant,hogy itt hirdetsz,a Teszveszen meg "vettél" tőlem egy Knorr halkést,elseje óta nem utaltál,e-mailjaimre meg nem válaszolsz!
Még valami eszembe jutott. Ne a csere megérkezési idejét vegyük alapul, mert az nagyon sokszor a postán (is) múlik. A cserepartnered azért még lehet gyors és megbízható, ha későn érkezik meg a csere. Mint az utóbbi napokban, például.
krysztasz Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:47
fehér lista nem rossz, de el kell dönteni, hogy mennyi eredményes csere után írjuk be a másikat. Mert ugye 1-2 csere még bizonytalan. Aki többször is komolynak tartja a cserepartnert, beírja a nevét. Aztán lehet ott keresgélni.
Ha vki új, nem kerül hátrányba, elvileg mindenki újként kezdte. Arra is kellene gondolni, ha az illetőnek nem küdlenék a megbeszéltet, neki hogy esne?
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:42
nyitni kellene egy új topicot.gyors és pontos cserepartner,vagy valami hasonló címen
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:41
Ő az a Mónika, akiről pár napja már volt szó itt, a fórumban? Ha igen, akkor már nem is várom a cserét. Azért kíváncsi lennék, kinek miket ígért?
Javaslom, menjünk át a negatívba.
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:38
hát valamit ki kéne találni!
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:30
van aki nagyon gyors és megbízható. van aki elküldi a cserét,de mindíg jó későn és van akivel sokan megjárják,de egyből fekete listára tenni ciki,pedig mindenki gyanakodik. mire meg bátorságot veszünk és beírjuk,addigra meg jópár ember rosszul jár.
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:25
igen fehér listára gondoltam
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:25
törpi!
Igazad van, tényleg jó lenne egy pontozásos valami itt is.
Az pedig, hogy új embernek előre semmit, csak akkor működik, ha már egy ideje jársz erre a fórumra. Én még viszonylag újnak számítok ( jún. végén regiztem), de szerencsére ez az első negatív tapasztalatom a cserékkel, pedig sokszor én küldtem először, vagy egyszerre küldtük. Eddig én mindig megelőlegeztem a bizalmat, de úgy látszik nem mindig kellene
Nem adom fel! Továbbra is hiszem, hogy mi vagyunk többségben!!!
Fáreó Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:24
erre szvsz,ott van a csere-bere feketelista.
vagy te fehérlistára gondolsz?
a legtöbb fórumos főleg a régiek,megbízhatók,nem volt gondom velük!Max. a posta xarakodik.
Fáreó Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:22
látom nem vagyunk egyedűl.
Nekem 1x küldte a cserét,de jó sokára.
Ezeket az újabbakat még nem küldtük egymásnak,mert még csak az érdeklődés szintjén tartok,de jó lenne,ha végre válaszolna. :-(
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:21
törpi
mi lenne ha nyitnánk egy értékelő topicot??? ahol beírhatnánk, hogy xy a cseres sikeres vol
ez adna egy képet a megbízható cserepartnerekről
zsanett25 Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:18
Moncsaa tegnap esti mail-re várom én is a válaszod!
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:18
én már nagyon régóta gyanakodom,de mindenkinek adok újabb esélyt,meg mégegyet....de felháborít,hogy valaki nem ír még annyit sem,bocsi ,de meggondoltam magam ,nem kérem.ez a minimumakik meg előre küldenek bármit is,tényleg csak egy tanácsom van,idegennek előre semmit.ezen a fórumon is jó lenne egy pontozási rendszer
Fáreó Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:15
Moncsaa!
Én is várom a válaszod,utoljára 13.-án tárgyaltunk a cserével kapcs.
Aztán tegnap újra írtál, 1 másik cserére,de azóta se kép se hang, erre se és a rég megbeszéltre. Mire véljük?
winner Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:06
Moncsaa!
Írtam neked a cserénkkel kapcsolatban, mert még mindig nem érkezett meg. Légyszí, válaszolj!
törpi Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 22:03
Moncsaa:rettentően bosszant,hogy itt hirdetsz,a Teszveszen meg "vettél" tőlem egy Knorr halkést,elseje óta nem utaltál,e-mailjaimre meg nem válaszolsz!
lehet csak paranoiás vagyok,de megint feltünt vki,vészesen hasonlít az előző cserésre. Részleteket csak késöbb,ha nem tisztázódik a dolog.