Fáreó, tegnap olyan volt a sziget mint egy lomtalanításnál, -ez az én sátram, -nem ez az én sátram, cipőm , törölközöm, stb. Nem az zavar ha szegény emberek szednek össze cuccokat, de ha láthatóan nem szegény emberek szedegetik a cuccot és közlik, hogy mennyek onnat mert ez az ő területük, hát ez ciki. Pedig én csak kupakot néztem, nem az otthagyott sátrakat. Egyébként tegnap du. már nagyon takarítottak.
oksó,akkor max. marad a Margit sziget.

ez jo

a SZIN re megyek hátha ott is lesz coca
kimenni kilehet a szigetre de nem találx semmit :-)
Tüzire én se megyek,már 1000 éve nem voltam,ott tömegnyomor van,meg sötét,és nem látni a fekete coke kupakokat!

ja és tüzijátékra menjek kupakot szedni? hogy jol megtapossanak mint tavaly :-))) jaj én már 4éve nem járok tüzijátékra mert annyira xar :-)
akosh
hát azért,mert ha vége, nincsenek már kupakhegyek,bizti mindent összeszedtek,vagy nem?

Szigetnek vége, de hétfőn este lesz a tüzijáték

miért ne lehetne nincs már sziget fesztivál (sajnos)
:-) nem én pénteken voltam pinkre mentem ki és ugy mentem hogy d.u gyüjtögettem kupakokat :-) de mára már bizi nincsenek kupakok gondolom feltakaritották
akosh
és már be lehet menni a sziget fesztivál hült helyére? akad ott még cucc,vagy már mindent összeszedtek,takarítottak? Aki járt arra mostanában,kérnék felvilit,hogy érdemes e ellátogatnom oda 1x.

Fáreo! Az óbudain voltam.
akosh! Te tegnap voltál? Esetleg Te szóltál a gumikesztyüvégett?

A sziget fesztivál helyén volt én is amikor kimentem jo sokat összeszedtem

amilyen hosszu a cím olyan pici a csoki

Na megtaláltam,itt az a híres korfu szelet,igen pici!
http://www.stuhmer.hu/hu/termek.php?&start=6&star
t=0&id=25
tangi !
És melyik szigeten voltál,a Margit szigeten vagy az Óbudain, a zenei fesztiváloson?
köszi. hát naon szép és csak 1 dij van de xar :-) ize milyen lehet?