Tegnap feladtam egy nagyobb postakész borítékot, simát, de elsőbbségivel kértem. 65 ft-ot fizettetett rá, mondván, hogy nagyobb a boríték. Ma ugyanígy feladtam egyet, erre csak 25 ft-ot kértek... Melyik lehet a helyes..?
Tényleg nem létezik postakész sima, elsőbbségi, A3 boríték?
http://index.hu/bulvar/2010/05/26/eltunt_a_posta_egyi
k_soforje/
Két héten belül a 2. levél, ami nem érkezett meg hozzám a cserepartnertől. Olyan kellemetlen...

" alt="

">
H.. a tehén. Ez jó. Nekem egyszer egy kis főnököm volt "Sanyi a ló"
Nálunk is volt régen egy postásnő, anyu csak úgy hívta, hogy "H..... a tehén". Megállt a ház előtt, nekünk ellenkező oldalra nézett az ablakunk és elordította magát, E...né, levele van! Ha nem hallotta meg valaki szomszéd és nem szólt anyunak, hogy menjen már le érte, akkor visszavitte. Pedig fiatalabb volt anyutól. Azóta szerencsére elment nyugdíjba. Anyu írt is a tiszteletére egy verset, nem ő volt ugyan a főszereplő, hanem egy tehén, de a postásnőről nevezte el.

" alt="

">
nálunk is helyettesítő postás van,alig kaptam valamit a héten

" alt="

">
és ugye az már csak hab a tortán,h az én levelem se akar odaérni a cserepartnerhez
ez már több mint sok(k)

" alt="

">
a héten helyettesítő postásunk van persze,hogy nem is jön semmi

" alt="

">
se nivea újság ,se más
Lehet,hogy az lesz.

" alt="

">
Goota, reklamálj a postán. Nekem évekkel ezelőtt azt csinálta a postás, hogy csak beszórta az értesítőket a postaládába, be sem csöngetett. Pedig nála voltak az ajánlott levelek. Csak lusta volt feljönni a 3.-ra. A sokadik alkalom után, mikor az ablakból láttam ,hogy húz el, betelefonáltam a postára, és megkértem a vezetőt, legyen szíves kérje már meg a postás emberkét, hogy ugyan tegye már az ujját a csengőre, mielőtt beszórná az értesítőt.
Ezután nem volt ilyen probléma, szájhúzogatva ugyan, de felhozta a postás a leveleket.
Elment a kedvem a levél feladástól!?--Egy hete kedden feladott elsőbbségi levelem hárman nem kapták meg,egyet próbaként saját magamnak küldtem!---Ezek szerint hiába várom a sorsolásokat,be sem érkeznek a pályázataim?!
Sziasztok!Miért lehet az ha nagyobb pufi borítékom érkezik mindig csak értesítőt kapok?Itthon vagyok a picibabámmal mégsem hozza fel a postás a nagyobb borítékaimat.A héten már a 3. értesítőt kapom.Talán nem fér be a táskájába és nem is hozza el a postáról?Akkor hozhatná a csomagos!Nem értem,de nagyon kellemetlen mindig hosszasan sorbaállni amikor itthon kellene babáznom.

" alt="

">
adrika6
köszi... jó tudni...
Nórika!
ebben az esetben, ha nem fér a levélszekrénybe a küldemény, értesítőt kell hagyni, ugyanúgy mint az ajánlott küldeményeknél
Ja, azért így "helyezte el" a postás, mert nem fért bele a postaládába... nem tudom, ilyen esetben hivatalosan mit kell tenni, de ennél minden jobb.. legalább adná be egy szomszédnak..
Reggel összefutottam a felső szomszédommal. Mondja: egyik nap volt 2 küldeményem, az egyik a postaláda tetején volt, a másik a lépcsőn (!!!) (társasház).... Gondolta, elteszi, nehogy eltűnjön. Most odaadta. És mi volt bennük? A 330 (!) címkéért rendelt Univer ajándékaim. Sima postával!!!

" alt="

"> Szééép...

" alt="

">
Tavaly csak sima belföldit láttam, elsőbbségit még nem.
Már tavaly is ilyen volt.

" alt="

">
Vettem a postán értékjelzés nélküli elsőbbségi (105 Ft-os) bélyeget. Szép. Kék virágos.
Ma nem voltam itthon,hazafele bementem a postára,hogy nincs e valami,ne kelljen visszamenjek,ha mégis.nem találtak semmit.erre itthon értesítő vár...ja a meghatalmazott meg otthon volt..megint kell szóljak a kézbesítőnek,figyeljen már oda.
Igazából nem velem történt, hanem a tesómmal, és aki átvette, az az ő nevét véste oda

" alt="

"> Nem családtag volt.
Azóta beszélt a postával, azt mondták, hogy körözvényt kell beadnia.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások