Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 93 oldal |
Gratulálok Gladi! Meg persze a többieknek is ismételten. Itt vagyok én Gladi, de amikor nincs mit írnom sajnos, akkor mit csináljak. Én még mindig a Piros mobilom után rohangáok, de úgy néz ki eredményesen!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Danubiusz: a február 29 én született babákat szeretnék megajándékozni,mivel " hátrányos helyzetük " miatt csak 4 évente van szülinapjuk. Vasárnap 8-18 óra között kimennek meglátogatni,és Johnson (?) lehet nem így írják ajándék csomagot adnak.
Pontosabban nem tudtam megfigyelni Talán az oldalukon fenn van
Pontosabban nem tudtam megfigyelni Talán az oldalukon fenn van
Savika!!!
engem még nem hívtak,de telefonáltam a rádióba, Azt mondték,hogy fognak hívni. Az az érdekes,hogy a szonbati jeggyel kapcsolatban még nem,de a vasárnap nyert nyeggyel kapcsolatban már hívták a páromat.
engem még nem hívtak,de telefonáltam a rádióba, Azt mondték,hogy fognak hívni. Az az érdekes,hogy a szonbati jeggyel kapcsolatban még nem,de a vasárnap nyert nyeggyel kapcsolatban már hívták a páromat.
Hali!
Gladiátor!
Számmal hívtak vagy szám nélkül a Slágerből? Köszi
Gladiátor!
Számmal hívtak vagy szám nélkül a Slágerből? Köszi
Gladiátor
"Slágeren ma nyertünk 20eFt-ot, holnap remélem lesz folytatás"
Gartulálok
Mikor jelentkeztél be és mikor hívtak?
"Slágeren ma nyertünk 20eFt-ot, holnap remélem lesz folytatás"
Gartulálok
Mikor jelentkeztél be és mikor hívtak?
Savika.
G r a t u l á l o k! Látom, te is tekergetsz, de ha megéri, muszály. Miben leszel, hogy felismerhessünk? E-mailre írj, ha lesz némi időd.
G r a t u l á l o k! Látom, te is tekergetsz, de ha megéri, muszály. Miben leszel, hogy felismerhessünk? E-mailre írj, ha lesz némi időd.
Mano.
Végre! Már nem tudtam, hol vagy. Köszönöm. Nem nyertük meg Marokkót, de nem baj, minden hónapban senki nem akar utazást nyerni, én a Vangelis cd-nek is nagyon örülök. Slágeren ma nyertünk 20eFt-ot, holnap remélem lesz folytatás.
Végre! Már nem tudtam, hol vagy. Köszönöm. Nem nyertük meg Marokkót, de nem baj, minden hónapban senki nem akar utazást nyerni, én a Vangelis cd-nek is nagyon örülök. Slágeren ma nyertünk 20eFt-ot, holnap remélem lesz folytatás.
mindig elfelejtek valamit és már szinte csak én szólok hozzá
Tery: téged hívtak már a danubiustól a jegy ügyben? engem még nem...
Tery: téged hívtak már a danubiustól a jegy ügyben? engem még nem...
én sem nyertem meg a házimozit és nem is hallottam, mert időre mentem valahova és pont kiszálltam a kocsiból 6kor úgyhogy már nem tudtam meghallgatni...
10. voltam a rádió1 megasztár játékában és nyertem 2 belépőt a szombati adásra
Gladi: majd megírom emailben csak most rengeteg a dolgom. olyan 6-7 között lesz időm.
Gladi: majd megírom emailben csak most rengeteg a dolgom. olyan 6-7 között lesz időm.
Sziasztok!
Gratulálok minden nyertesnek. Gladi neked külön!!!
Nekem sajnos nem jött össze semmi.
Ez van !!!
Gratulálok minden nyertesnek. Gladi neked külön!!!
Nekem sajnos nem jött össze semmi.
Ez van !!!
Tizedik voltam a Slágeren és nyertem. A szerencse tényleg olyan kiszámíthatatlan, egész hétvégén fülelgettem, próbálgattam a danubiust, ez meg rögtön összejött.
Gratulálok az oscar gálás belépőkhöz, biztos nagyon szuper lesz.
Gratulálok az oscar gálás belépőkhöz, biztos nagyon szuper lesz.Kedves Tery!
Lehet, hogy játékaink élményéről nyitni kellene egy új témakört!
"Kelemes és poénos emlékek" címmel.
Nekem is és gondolom szinte mindenkinek vannak odaillő emlékei!
Lehet, hogy játékaink élményéről nyitni kellene egy új témakört!
"Kelemes és poénos emlékek" címmel.
Nekem is és gondolom szinte mindenkinek vannak odaillő emlékei!
Itt alattam
elírtam. Zsiginek szántam. Csak a nevemhez őt írtam. Szóval érthető remélem
Ez a figura nagyon ari.
Most tanúltam meg a készítését
elírtam. Zsiginek szántam. Csak a nevemhez őt írtam. Szóval érthető remélem
Ez a figura nagyon ari.
Most tanúltam meg a készítését
amikor a "pénzes" játék és bú torpedó volat akkor a férjem,a fiam,és az én moblomon,plussz a vezetékesről hívtam egyszerre a játékot. Egyszer sikerűlt a bú torpedót hívni. Nem felejtem el a Károly hetet mondtam,és a Károly haton volt 100000Ft. A guta ütögetett csendesen.
Savika bocsi de elmentem vacsit készíteni. Egyébként fél hatkor már kikapcsoltam a rádiót mivel ha addig nem hívtak akkor gondoltam már nem is fognak. Mindig legalább fél órával elötte veszik fel a "beszélgetést" Tehát nálam nincs házimozi. A feneségbe
de nem baj mert a 4 jegyem megvan(meglesz) a zh-hoz sok sikert meg egy nagy kalappal. drukkolok neked,de nem cserélnék most veled. Én nagyon majrés vagyok.
de nem baj mert a 4 jegyem megvan(meglesz) a zh-hoz sok sikert meg egy nagy kalappal. drukkolok neked,de nem cserélnék most veled. Én nagyon majrés vagyok.Savika, Tery.
Nos, ki nyert? Én nem értem rá délután, így nem is hallottam túl sokat, csak a sorsolás végét. Hogy a csudába tudtátok felhívni???!!! E-mailre írjatok.
Nos, ki nyert? Én nem értem rá délután, így nem is hallottam túl sokat, csak a sorsolás végét. Hogy a csudába tudtátok felhívni???!!! E-mailre írjatok.
nem tudod, ma hánykor sorsolják a házimozit?
Tery: én drukkolok mindkettőnknek
holnap meg zh-t írok reggel, úgyhogy remélem nem akkor hívnak majd...
holnap meg zh-t írok reggel, úgyhogy remélem nem akkor hívnak majd...Savika
Azt mondták hétfőn hívnak majd visza.
Szerintem 1: 200 arányban reménykedhetünk
Azt mondták hétfőn hívnak majd visza.
Szerintem 1: 200 arányban reménykedhetünk