Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 143 oldal |
mit szeretnél cserébe?
Szancus írtam

Mindenki húzodjon fedezékbe:
Tepsi eső esik!
Mindenkinek gratulálok, akinek volt elég elszántsága és türelme és mindezt siker koronázta!
Tepsi eső esik!

Mindenkinek gratulálok, akinek volt elég elszántsága és türelme és mindezt siker koronázta!

Garatulálok Minden nyertesnek!!
Remélem mindenkinek jutott tál. (maradt még 1 játszós blokkom, aki a 2. körben szeretne nyerni és kell neki, írjon)

tepsi ide is 

3 tepsi!
Örülök nagyon...
De jó, hogy fél éjszala mérgelődtem... 

Amúgy nekem 2

Sziasztok!
Kb. 4 oldalt olvastam vissza, mert már este nem volta kedvem ezek után fórumozni, én sem hittem el hogy ennyi idő alatt elfogytak volna a tepsik, képzelhetitek milyen ideges voltam!A páromat rángattam magammal, akinek 02:30kor kellett kellnie!Ő is boldog volt, pláne, így, hogy nem nyertünk!Nálunk a kasszazárás 00:00-00:27ig tartott!Rohadtak!Már azt hittem, hogy nem fogok beleférni az időbe, de sikerült!
Mindenkinek gratula, akik éjjel a tescoban "csöveltek"!
Remélem mindenki nyert!
Megérte
Kb. 4 oldalt olvastam vissza, mert már este nem volta kedvem ezek után fórumozni, én sem hittem el hogy ennyi idő alatt elfogytak volna a tepsik, képzelhetitek milyen ideges voltam!A páromat rángattam magammal, akinek 02:30kor kellett kellnie!Ő is boldog volt, pláne, így, hogy nem nyertünk!Nálunk a kasszazárás 00:00-00:27ig tartott!Rohadtak!Már azt hittem, hogy nem fogok beleférni az időbe, de sikerült!
Mindenkinek gratula, akik éjjel a tescoban "csöveltek"!
Remélem mindenki nyert!
Megérte
Hát ilyet! 10 évet öregedtem. Nekem is megvan a tepsim. 

Megvan a tepsim! 

de kíváncsi vagyok, mennyi lesz a fórumos!!

Megjött az sms!Nyertem egy tepsit!JEEEEE!
Megjött az SMS, hogy nyertem!
Most kaptam!!!!!!
megvan mind a 2!!!!!!

megvan mind a 2!!!!!!

napocska, mi lenne
Várjuk az éjjel beküldött sms-einkre a helyes választ...

Most mi van? Mindenki küldi az SMS-eket?
most visszaolvastam, és meghoztátok a reményemet
de azt hiszem , én is felhívom őket..
Szerintem egyszerűen csak arról volt szó, hogy nem voltak felkészülve ekkora tömegre a Knorrék, gondolták: na, majd reggel átállítjuk a sz.gépet..

Szerintem egyszerűen csak arról volt szó, hogy nem voltak felkészülve ekkora tömegre a Knorrék, gondolták: na, majd reggel átállítjuk a sz.gépet..

Ezt jól kisütötték az Unilevernél! Nem nyert SMS-t küldtek mindenkinek, ezután nyilván nem küldtünk többet (pedig van még a tarsolyunkban blokk), hogy a "mezei" vásárló is nyerhessen. Lehet, hogy még most is van tál?
még nem kaptam
Kapott már v.ki új sms-t?