Most olvastam,mi van itt MP3 ügyben! nálunk is néha nem szól a csengő,(beragad vagy mi a szösz),szóval nem mindíg jó. 1x szól 1x nem.
Hát ez marha jó"csöves futárok hozzák,nem adják oda,ha nincs otthon vki másé lesz,nem telefonálnak elötte,nem hagynak értesítőt,nincs garilevél hozzá,vagy van,de pecsét nélküli" ,szóval ez több mint gáz!
Mindenképp jelezni kéne a dolgokat a pepsi felé,vagy telefonon,vagy mailben,illetve a futárcéggel,akivel dolgoztatnak. Mert ebből így sokunknak nem lesz mp3!

Poro:
Valószínűleg a garancialevelet csak később küldik postai levél formájában (a telefonoknál is így volt, én is kaptam üres gari levelet hozzá, de később már a kitöltöttet küldték!)
Szerintetek ma is dolgoznak a futárok, én Budán lakom, de itt még nem jártak!
VárszegiViki; Köszi a választ
sziasztok
AZ mp3-at ma hozták Pestre, de nem volt ott a kupak, nem adták oda.
Pedig ide k értem, Debrecenben, itt a tartózkodási lakhelyem.
Már a kezemben fogtam! Nem adták oda!
most akkor ez hogy van?
valaki kap garanciát, valaki meg nem???
Budapesten, a belvárosban kapott már valaki?
Én nem leszek itthon,megyek Dunaújvárosba,remélem addig nem jön.Én is írok mailt annak a hölgynek aki nemrég válaszolt a szállításokkal kapcsolatban.Lehet ők erről nem is tudnak.majd most fognak.
fozo.gabi! Detto!
Nálam sincs csengő!!!!

Akkor most mi van? Ráadásul éjszakás leszek holnaptól. Alvás közben még a Dudát sem hallom, már ha dzdálnának, mert ezek után abban sem vagyok biztos

Hát most egyáltalán nem lettem nyugodt!!!
Nálunk még nincs csengő, igy ha nem ereszt meg egy telefont, mint eddig megtették a normális futárok, akkor hogy kapom meg az mp3akat.
Mindenesetre irtam a futárcégnek arra az emailcimre, amit beirtatok. Ha nem érkezik válasz pár napon belül irok a pepsinek is.
Valaki esetleg tudna egy ottani illetékes emailcimet?
Előre is köszi!
Marycsiga
Én Tolnában nyertem első nap, de ide még nem jött sajnos!

Baranyában nyert valaki mp3-at?megkapta?köszi
Ide is megérkezett a feleségem és az én mp3 lejátszóm is!
Kupak összeolvasva, személyi száma egyeztetve, persze a kupakokat el is vitte a hölgy. Korrekt volt minden.
Most akkor, ha nem vagyok itthon még értesítőt sem hagynak???

Én ma egésznap nem voltam itthon, postaládában nem volt értesítő(remélem ma erre nem jártak!) Holnap elhozhatnák, akkor itthon vagyok.
pmelinda
Hát gyönyörű egy sztori!

" alt="

"> Nálunk rossz a kapucsengő. Akkor emiatt majd tartaléknyertesnek adják a nyereményeimet?

" alt="

"> Most vajon olvassa-e valaki ezt a topikot a Pepsitől

Mert ez igencsak gyér szervezés! Nincs időm beleolvasni a játékszabályzatba, de tudtommal értesítőt kellene hagyniuk, nem pedig elvinni és másnak adni

" alt="

">

Arról nem beszélve, hogy más, jobb helyeken a futár igenis telefonál! Hát megáll az eszem!

Megjött a Pepsi Mp3
Egy szakadt autós idős úr hozta, kupakot személyit megskubizta..
Kupakot elvitte.
A nemzetközi garancialevél bene, bélyegezetlenül
Jó drága kütyő:
http://www.arukereso.hu/mp3-lejatszo-c3147/sony-n
w-e002f-p3301095.html
Az enyém fekete és eladó lesz.
Nekem még tegnap hoztak az mp3-at. Mégha diákok, de 3 elég rossz kinézetű pasi egy ócska autóval. Fél percel azelőtt érkeztem haza (szerencsére) mert bizony telefonon sem jelentkeztek a csomagot sem hozta fel az emeletre, csak a kaputelefonon csengetett fel, hogy vigyem a kupakot. A szomszéd lépcsőházban is nyert a barátnőm, de kupak nélkül nem adták nekem, ők pedig nem voltak otthon. Aztán pedig közölték hogy aki nincs itthon annak elviszik és másnak adják. Persze én erre perelni kezdtem velük, hogy a futárok előtte jelentkeznek hiszen pénteken fél háromkor általában még munkaidő van és nem otthon várja az ember a postát. Erre ők nekik nem fizetik a telefonszámlát. Amire azt mondtam nekik talál úgy kellett volna megállapodni hogy benne legyen az árban. Erre az egyik pasi, mégha Pesten laknánk, ott ismerik a címeket. Mi meg vidéken (nógrád megye) hát legyünk otthon. Erre már nagyon mérges voltam és kikértem magamnak, hogy nemcsak pestvől áll a világ. Végül is sikerült telefonon elérni a bartánőmet, aki a lányát küldte gyorsan haza telefonon, én persze nem mozdultam a kocsi mellől még meg nem érkeztek. Mondtam nekik, ha innen elmennek úgyis vissza kell jönniük. Tehát vártak. Hát mit ne mondjak a pepsi elég nagy cég ahhoz, hogy szerintem normális futár céget kellene alkalmazniuk. De úgy látom ezen spóroltak.
Az mp3 a fiamé, aki nagyon örül neki. Végül is minden jó, ha a vége jó.
Itt vannak amiket most szállítanak Mp3-ak, elég húzos áron vannak ezek. Olcsóbbak vannak 19 900 FT-tól, de azokban nincs rádió.
http://www.olcsobbat.hu/search_results.php?search
=Sony+NW-E002F&categ=3
MP3-ak ide is!

A kupakokat nem csak ellenőrizte hanem el is vitte! Garancialevél nincs itt sem.
zsu, Viki, köszi
Végre leszedhetem lassan az ajtóról, olyan ronda volt már odacelluxozva
dallas: garilevéllel kapcsolatban nem nyilatkoztak, hogy hol lehet majd beszerezni? Ha lehet egyáltalán...

megjott a mp3 lejatszo.
garilevel nincs!
ilyet sem lattam meg hogy ilyen erteku cuccot diakmelosokkal szallitsanak ki...
Évi**: hajaj! Még meg is nagyítózta, aztán el is vitte.
Szia nem viki vagyok de kérték a csaj el is vitte
Győr- Sopron megye
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások