a Füstlit nálunk csak anyuék szeretik,így én meg arra nem tudok csak max. 1-2 pályázatra áldozni

" alt="

">
törpi, pont azért írtam őket, mert emlékeim szerint lelophatós dolgaik voltak régen, de akkor most is. Gratu a géphez.

" alt="

"> Sztem mi a Sparos füstlissel foguk játszani.
Wodehouse: a Pick is kívűlre tette a matricát. azzal sem szoktam nyerni,de ma kivételesen sikerült egy hotdog masina

" alt="

">
robinson44
Nekem 35 db novemberi blokkom van itthon, 70 db beküldésem volt (2 telóról), egy db köntöst sem nyertem.....
Nyáron a foci sem jött össze....
Már nem is küldök rá egy sms-t sem......
Nekem is a leszedhető matricák jutottak eszembe. Meg azok a cégek, akik ezen ismételten nem változtatnak. Remélem, a Pick nem leszedhető lesz...De az sem tetszik, ahol nyereményszelvényt kell dobozokba dobálni.
hát a 200 tényleg rengeteg... ott nem is nagyon fogom fel, hogy nem jött össze legalább egy köntös...
azért 200 tényleges vásárlás az rengeteg,mondjuk én ennyit nem is vettem meg nem is ennyi sms-eket küldtem.tegnap is vettünk de csak tökmagot az meg 79ft!!!!!! viszont tényleges vásárlásom van sokszor kismillió és a legkisebbet sem nyerem. itt meg kicsiket kihorgásztam,de nagyot véletlenül sem. Milka-Spar játék sem volt tiszta glüchlich szavaival érve,ott se nyertem. de tudom mindenen nem is lehet.ja meg a Medvéket is vettem,nem leszedtem mégiscsak 2 nyert

" alt="

">
Gondolj bele, 5 vásárlást kb 1000Ftot feccöltél bele... persze lehet ennyivel is nyerni, de miért lenne kötelező? Ha ez biztos lenne, mindenki 5 pályázattal indulhatna a garantált (egyébként szuper puha

" alt="

"> ) köntösért...
nekem kb 20 pályázatból nem sikerült... e van... és most írjam oda, hogy tényleges vásárlásból... másnak olvashattad, hogy 200 tényleges vásárlással nem sikerült...
Kalifa 5 tényleges vásárlásbó, több időben,több helyen,...semmi!!
Pedig nagyon örültem volna a köntösnek.A nyári játékot nem is számoltam,ott se lett focim.
Van ilyen is, meg olyan is. Nem véletlen, ha megjelennek olyan játékok, ahol a korábbiakhoz képest módosítják az sms tartalmát vagy másolatról eredeti blokkra váltanak.
De tény, hogy vannak, akik nem is akarnak tovább látni az orruknál, s nem foglalkoznak a játék tisztaságával, mert az csak bonyolítaná az életüket.
sada!
Az a baj,hogy nem ő az egyetlen marketing igazgató,akinek lövése sincs a marketingről!

" alt="

">
Nem merem kiírni,hogy szerintem hány százalékban nyernek innen a fórumról a Kalifán,illetve hogy a beérkezett sms-ek közül hány százalék a valódi vásárlás.Ha csinálnánk egy valós közvélemény kutatást erről és benyújtanánk nekik,lehet,hogy leszállnának a magas lóról!
Engem az bosszant, ha hülyének néznek, lekezelnek, mint az előző levelet író marketingigazgató.
Na hát ezen én nem bosszankodom!Az ilyen típusú játékokkal úgy vagyok,hogy csak a részvétel a fontos.Legyek ebben is érdekelt,de a nagyobb valószínűséggel nyerhető kis ajándék értéke legyen arányban az elköltött sms-ek számával.
Kalifa 2 és fél évvel ezelőtti válasza. Valószínű a marketing igazgatójuk és a hozzáállásuk azóta sem változott:
"Köszönjük észrevételeit. Látszik, hogy Ön nagyon tájékozott a témában. Egy olyan kérdést vetett fel, ami a nyereményjáték előkészítése során nekünk is dilemmát okozott.
Hogy miért döntöttünk végül az AP-kód mellett?
A nyereményjátékokra vonatkozó kutatásokból egyértelműen kiderült, hogy a részvételi kedvet erősen csökkenti, ha bonyolult dolgot kérnek a résztvevőtől. Nem akartunk abba a csapdába esni, hogy túl sok mindent kérünk, ezáltal pontosan azonosítható lesz minden vásárlás, viszont a vásárlók nagy része meg bosszankodik, hogy huszonakárhány karaktert kell beütnie, ráadásul nem is betűket, hanem számokat, ami még macerásabb. És akkor még ott van a beküldés formátuma, amiben igen sok hibalehetőség rejlik… Tapasztalataink szerint van egy réteg, aki nem is próbálkozik, ha túl bonyolultnak tűnik a dolog.
Önnek teljesen igaza van, akkor lenne tökéletes a rendszer, ha az Ön által javasolt adatokat kérnénk. Mi inkább vállaltuk a rizikót annak érdekében, hogy egyszerűsítsük a beküldés módját. Leteszteltük, hogy hányan tudják, mi az az AP-kód, és miután kiderült, hogy az emberek 99%-a nem tudja, hogy az nem egy vásárlásonként változó sorszám, hanem a kassza azonosítója, úgy döntöttünk, hogy az AP-számot nevezzük ki beküldendő kódnak.
Így valóban fennáll az esélye, hogy lesznek, akik csalni fognak, de úgy gondoljuk, hogy a csalások mennyiségét korlátozni fogja az, hogy minden egyes sms pénzbe kerül a csalónak. Még ha csak 30-40 Ft-ról van szó beküldésenként, akkor is tíz sms már 3-400 Ft, az Ön által kalkulált 1230 beküldés meg már 40.000 Ft körül van.
Biztos, hogy lesznek csalók is (ez a mi kockázatunk), de én biztos vagyok abban, hogy attól még vonzó lesz a nyereményjáték a jószándékú vásárlók számára is."
1. Én próbálok tisztán játszani!
2. Nem költöm fölösleges sms-re a pénzem.
3. Pedigree-vel egyszer nyertem, azt mondták abból az ap-ból küldjem az összes blokkot, abból az ap-ból egy blokkom volt, amivel természetesen egyszer játszottam, meg is kaptuk az ajándékot. Pedigree-ből is van vagy 100 blokkunk, nem a kajára hajtottunk, hanem a 3. fődíjra, és ha 10 blokkot kérnek egy ap-vel betudom küldeni érte, ha netán nyerünk.
4. ami eddig a legnagyobb nyereményem volt, tartalék nyertesként nyertem, mert az eredeti nyertes nem tudta igazolni a nyereményét.
glücklich: a Pedigree tiszta a te szavaddal élve? az sem és mégsem háborgott senki

" alt="

">
glücklich: de miért nem küldöd? ők alkották így,gondolom nem véletlenül. akkor játssz te is így! azért csinálják mert így tudatosan Kalifa dolgokat vásárolsz jó sokáig
Törpi: nem is akarok mindennel, de akkor is bosszantó, hogy valamit kilószámra veszünk, és semmi, különösen, hogy nem tiszta játék. És általában az ilyen jellegű játékoknál sosem nyerünk, igaz én nem is küldöm hatványozva az sms-t.
glücklich: mindennel nem nyerhetsz.
Kalifa: minimum 200:0!!! Volt, hogy napi 10-et vettünk!
Na ja egy blokkal csak egyszer játszottam! Miért kell egy jétékot így szervezni, Ap kód?! Már egyszer írtunk nekeik még csak nem is válaszoltak, na még egyet írok!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások