Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 182 oldal |
Nyomtatható karácsonyi kifestő gyerekeknek
Marita
még nekem se jött össze a 9 ház, mindig 7 vagy 8 jön csak össze, a metropolt meg még mindig csinálom, mert 2 még hiányzik
" alt="
">
még nekem se jött össze a 9 ház, mindig 7 vagy 8 jön csak össze, a metropolt meg még mindig csinálom, mert 2 még hiányzik
" alt="
">irom neked , jo ?
" alt="
">
" alt="
">...rosszul írtam, a 20 autó 5 perc alatt...
" alt="
">
" alt="
">Jó hír viszont, hogy metropol- nál 20 autó van 5 perc alatt bejött.....
" alt="
">
" alt="
">Most az NLC-n két sorsjegyre tettem szert... de több úgysem fog összejönni már látom...
" alt="
"> Van akinek sikerült már a 9 házikót megtalálni és napi 3 sorsjegyet kapnia?? ...
" alt="
"> Van akinek sikerült már a 9 házikót megtalálni és napi 3 sorsjegyet kapnia?? ...shawtey
no comment
no comment
Marita
is úgy gondoltam, hogy ez volt az utolsó hogy próbálkoztam vele.
" alt="
">
is úgy gondoltam, hogy ez volt az utolsó hogy próbálkoztam vele.
" alt="
">cappucci!
Szióka!
Feminát nem szabad játszani...már második napja éjfél után pár perccel meg vannak a nyertesek... /1-2/ kivételével
" alt="
">( Ilyen is van???
" alt="
">
Szióka!
Feminát nem szabad játszani...már második napja éjfél után pár perccel meg vannak a nyertesek... /1-2/ kivételével
" alt="
">( Ilyen is van???
" alt="
">2 accounttal jatszom mindketton abszolut masik helyeken voltak , ugyhogy az elejen meg jegyezgettem,de abszolut felesleges
shawtey
az se volna rossz, ha azt is leírnád melyik van meg, hátha valaki másnál is pont ott van. KÖszi
az se volna rossz, ha azt is leírnád melyik van meg, hátha valaki másnál is pont ott van. KÖszi
1db hianyzik grrrrrrr
sztárok is készülnek.....
filléres asztaldísz
cuki fenyődísz
filléres asztaldísz
cuki fenyődísz
agica
akkor neked se volt sok esélyed, hogy nyerj
" alt="
">
akkor neked se volt sok esélyed, hogy nyerj
" alt="
">cappuci, nekem folyton kiírta a femina, hogy még nem játszhatsz a játékkal. Mire bejött az oldal, már megvolt a három nyertes...
Húú, szerintem a femina egy nagy kalap sz.., éjfél után 4 perce már megvan 3 ajándék, gondolom az utolsó ajándékot meg majd csak holnap este fele lehet megnyerni. Nekem nem jön be ez a játék, klikkelgetek összevissza mint a h...e gyerek itt is meg az nlc-n is. MÁr most belefáradtam, és hol van még a vége.
Bocs elnéztem ez a tegnapi
Úgy nézem, hogy már fenn vannak a 25-i nyertesek
nekem is 2 hiányzik
de én mára feladtam
de én mára feladtam
De még az sem létezhet, hogy a forró italoknál egyetlenegyszer sem találtam házikót... pedig minden "oldalról" néztem, sorbavéve, összevissza stb....
" alt="
"> s még a dekorációknál is egyet találtam a két nap alatt...
" alt="
">
" alt="
"> s még a dekorációknál is egyet találtam a két nap alatt...
" alt="
">