Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 320 oldal |
Reacska: én anno a Tentoval éreztem így,hogy az én játékom. Több,mint 1 raklapnyit vettünk a Metroban és bejött.
Paintuci
engedd meg,hogy még ezt elmeséljem,amit szintén moráviától tudok.Csak azért,mert te is nagy gyüjtögető vagy és szó volt a nem tiszta játékokról.
Néhány éve az egyik csokoládéval csomagolásokért lehetett ajándékokat kapni.Volt fődíj is,aki a legtöbb csokipapírt beküldi latin-amerikai utat nyert.Na,ki tudja hogy hány darab csokipapír a legtöbb a lejárat ellőtt két nappal?Hát a promós cégnél,akihez beérkezik.Az anyukája élettársa vett 40ezerért csokit,mert tudta,hogy az elég és egymillás úton voltak a szülők.
Hát ennyit a játékszabályokról és a tisztaságról.Bocsáss meg,de nem írhatok konkrétabban,mert nem akarok kellemetlen perceket magamnak.
engedd meg,hogy még ezt elmeséljem,amit szintén moráviától tudok.Csak azért,mert te is nagy gyüjtögető vagy és szó volt a nem tiszta játékokról.
Néhány éve az egyik csokoládéval csomagolásokért lehetett ajándékokat kapni.Volt fődíj is,aki a legtöbb csokipapírt beküldi latin-amerikai utat nyert.Na,ki tudja hogy hány darab csokipapír a legtöbb a lejárat ellőtt két nappal?Hát a promós cégnél,akihez beérkezik.Az anyukája élettársa vett 40ezerért csokit,mert tudta,hogy az elég és egymillás úton voltak a szülők.
Hát ennyit a játékszabályokról és a tisztaságról.Bocsáss meg,de nem írhatok konkrétabban,mert nem akarok kellemetlen perceket magamnak.
Szerintem tökmindegy, hogy miért ok mindig van az elégedetlenségre elég csak megnézni a nem nyertem topicot és az abban lévő nyafogást.
- ha a játékszabály olyan amilyen - kijátszható - akkor az a baj, hogy valaki kihasználta. Az én kérdésem miért nem használja ki bárki? Csak értelmezni kell és néha rizikózni.
- ha a játékszabály okés akkor az a baj, hogy egyeseknek nincs pénzük, a másiknak meg van venni 100-at, a fene neki miért jut annyira?
- még megemlíteném, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Én pl lesz*rom, ha bukok 30 rúgót, más nem akar és nem is mer ennyit.
- van aki ugyanannyit szeretne nyerni 2 pályázatból mint más 100-ból.
- vannak szerencsések és kevésbbé szerencsések.
Tulajdonképpen csak annyit akartam mondani, hogy ezen a fórumon maximális elégedettség sose lesz, kár is rajta nyammogni.
Úgy is mondhatnám, hogy ez egy szakma. Cipész is van álomian dolgozó és munkáját jól végző.
Nem kell elhinni de volt már olyan, hogy megjelent egy játék és tudtam, hogy ezt nekem "csinálták". Játszottam, költöttem és lőn fődíj.
- ha a játékszabály olyan amilyen - kijátszható - akkor az a baj, hogy valaki kihasználta. Az én kérdésem miért nem használja ki bárki? Csak értelmezni kell és néha rizikózni.
- ha a játékszabály okés akkor az a baj, hogy egyeseknek nincs pénzük, a másiknak meg van venni 100-at, a fene neki miért jut annyira?
- még megemlíteném, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Én pl lesz*rom, ha bukok 30 rúgót, más nem akar és nem is mer ennyit.
- van aki ugyanannyit szeretne nyerni 2 pályázatból mint más 100-ból.
- vannak szerencsések és kevésbbé szerencsések.
Tulajdonképpen csak annyit akartam mondani, hogy ezen a fórumon maximális elégedettség sose lesz, kár is rajta nyammogni.
Úgy is mondhatnám, hogy ez egy szakma. Cipész is van álomian dolgozó és munkáját jól végző.
Nem kell elhinni de volt már olyan, hogy megjelent egy játék és tudtam, hogy ezt nekem "csinálták". Játszottam, költöttem és lőn fődíj.
Csak ámulok és bámulok..Mindig azt hiszem , hogy jobban már nem lepődhetek meg, de igen:-) Fortuna kicsit felém is fordulj..-)
( bár a kicsiket is becsülöm)-Köszönöm!
( bár a kicsiket is becsülöm)-Köszönöm!
sada
nekem meg azzal van teli a hócipőm,hogy te örökké mindekit rendreutasítgatsz,szinte sajátodként kezeled ezt a honlapot.Csodálom,hogy még ezt senki nem mondta meg neked nyiltan.Nem rendőr voltál ifju korodban?
nekem meg azzal van teli a hócipőm,hogy te örökké mindekit rendreutasítgatsz,szinte sajátodként kezeled ezt a honlapot.Csodálom,hogy még ezt senki nem mondta meg neked nyiltan.Nem rendőr voltál ifju korodban?
Kedves Sada!
Te vagy a TITKOK KIRÁLYNŐJE!
JÓ egészséget,sok nyereményt neked!
Te vagy a TITKOK KIRÁLYNŐJE!
JÓ egészséget,sok nyereményt neked!
Tele van a hócipőm...
Ez a tropic nem a gumicsont topic ....
1.)
Az nem csalás, ha vki a szabályok szerint játszik, csak épp a szabályok hasznavehetetlenek.
2.)
Minden játékos üdvözölné, ha olyanok szerveznének játékot, aki értenek is hozzá.
3.)
A rendszerezés, kimutatás, gyűjtés, stb. nem titok, minden józan paraszti ésszel gondolkodó játékos így csinálja.
Ezt már sokszor be is írtuk.
Semmi bajom moráviával.
Csak azt nem értem, miért ÍGY adta elő a sok munkával megérdemelt nagy szerencséjét.
Ha úgy gondolja, nem tartozik senkire, akkor most sem kellett volna beírnia.
Ha pedig meg akarta velünk osztani a szerencséjét, akkor miért nem egyesével írta be, akkor, amikor nyert, úgy, mint más.
Pl.: Biopon fődíj: 2 hetes nyaralás Antartiszon
Ez a tropic nem a gumicsont topic ....
1.)
Az nem csalás, ha vki a szabályok szerint játszik, csak épp a szabályok hasznavehetetlenek.
2.)
Minden játékos üdvözölné, ha olyanok szerveznének játékot, aki értenek is hozzá.
3.)
A rendszerezés, kimutatás, gyűjtés, stb. nem titok, minden józan paraszti ésszel gondolkodó játékos így csinálja.
Ezt már sokszor be is írtuk.
Semmi bajom moráviával.
Csak azt nem értem, miért ÍGY adta elő a sok munkával megérdemelt nagy szerencséjét.
Ha úgy gondolja, nem tartozik senkire, akkor most sem kellett volna beírnia.
Ha pedig meg akarta velünk osztani a szerencséjét, akkor miért nem egyesével írta be, akkor, amikor nyert, úgy, mint más.
Pl.: Biopon fődíj: 2 hetes nyaralás Antartiszon
Ha TITOKról van szó,miért gondoltok azonnal a csalásokra,magatokból indultok ki?moráviával hetedmagunkkal nyertünk motorokat,a Hungaroringen voltunk VIP vendégek és ott volt az átadás.Az egynapos rendezvényen csak ámultam amiket elárult,és szerintem nem mindent,ha bolond volna.Csak néztem,hogy milyen különleges dolgokat lehet nyerni??? már volt náluk a Bikini pl. és Gianni főzni,stb.
A Titok esetében olyanokra gondoljatok,hogy mivel játszik többet,arra rá kell érezni,hogy mivel lehet nagyot szakítani.Meg hogy mit,mikor,hogyan küld be.Mikor kell SMS-t dobni.Könyvelést vezet a lejárati határidőkről,a kiadásairól és a bevételeiről ,nyereményekről.
Minden promós cég címe,telefonszáma meg van neki,ha esetleg reklamálnia kell.Hogyan gyüjti előre rendszerezve a dolgokat,stb.Ezek a titkok nem csalások!
PaintuciMiért éppen Kohsamui érdekel,miért nem Dominika,Izrael,vagy a többi?Szerintem a fórumosok közül már többel utazott is,ahol több nyertes volt és mehetett a párjával.Csak amikről én tudok Róma,Párizs,München,Norvégia,Velence,London.Ha ezek közül esetleg beírna valaki?!
A Titok esetében olyanokra gondoljatok,hogy mivel játszik többet,arra rá kell érezni,hogy mivel lehet nagyot szakítani.Meg hogy mit,mikor,hogyan küld be.Mikor kell SMS-t dobni.Könyvelést vezet a lejárati határidőkről,a kiadásairól és a bevételeiről ,nyereményekről.
Minden promós cég címe,telefonszáma meg van neki,ha esetleg reklamálnia kell.Hogyan gyüjti előre rendszerezve a dolgokat,stb.Ezek a titkok nem csalások!
PaintuciMiért éppen Kohsamui érdekel,miért nem Dominika,Izrael,vagy a többi?Szerintem a fórumosok közül már többel utazott is,ahol több nyertes volt és mehetett a párjával.Csak amikről én tudok Róma,Párizs,München,Norvégia,Velence,London.Ha ezek közül esetleg beírna valaki?!
csungfu: Egyetértek!!!!
Remélem kevesebb lesz a "kijátszható játék"Jó,világos játékszabályzatokat
írnak a szervezők.Van azért JÓ példa,majd fejlődnek...
Én nem játszom "kijátszható játékot" ,ezért nincs TITOK.
írnak a szervezők.Van azért JÓ példa,majd fejlődnek...
Én nem játszom "kijátszható játékot" ,ezért nincs TITOK.
A nagy TITOK az lenne ez esetben h. a Koch szigetekre hogyan lehett nyerni utazást a Holland sörrel...
" alt="
">
Annyira szúrja az oldalamat...
" alt="
">
" alt="
">
Annyira szúrja az oldalamat...
" alt="
">jelica!
Magyar ember találékony
" alt="
">
Magyar ember találékony
" alt="
">Azért ezzel sajnos nem értek 100%-ban egyet, manapság sok "kijátszható" (gondolok itt pl az egy blokkal többször próbálkozás különböző telókról) nyereményszabályzat van, szerintem aki nem állandó nyereményjátékos, annak ez például magától eszébe sem jut (hogy többször próbálkozzon 1 blokkal), szerintem ez például "TITOK"-nak minűsül!!!! Remélem van aki értette a tegnapi hsz-omat.....
Rubin
Tudom, hogy te vagy, meg a fórumosok nagy része is tudja szerintem, de nem a neved volt ami miatt megmaradsz az utókor nagy nyertesei között, hanem hogy Ongai vagy!!!!!! Azt hiszem ha más nyer akármilyen játékon Ongáról, tuti veletek azonosítja elsőre....gondolom így érted mire gondolok!!
Rubin
Tudom, hogy te vagy, meg a fórumosok nagy része is tudja szerintem, de nem a neved volt ami miatt megmaradsz az utókor nagy nyertesei között, hanem hogy Ongai vagy!!!!!! Azt hiszem ha más nyer akármilyen játékon Ongáról, tuti veletek azonosítja elsőre....gondolom így érted mire gondolok!!
Érdekesek a hozzászólások.......,nem tudom szó nélkül hagyni.
Emy! Paintuci nem támadott,csak kérdezett,érdeklődött,kíváncsi volt!
Nem kapott egyértelmű ,világos választ.Szeritem mást is kíváncsivá tett
moravia kicsit dicsekvés ízű beírása.DE Igen sokat dolgozott érte.
Nem fogja 100000ember soha követni,mert mérlegelni fog!!!
A játék,munka mellett más is van.Azt sem értem miért kell félni elárulni a NAGY TITKOt????????
Én ha olvasom,hogy beírja valaki a nyereményt érzem,hogy MEGOSZtAni
kívánja az ÖRÖMÖT,ismeretlenül is örülök neki.Én ha nagyobb nyereményt nyernék,BÁTRAN, ŐSZÍNTÉN KIIrnék mindent RÓLa!
Rubin!Gratulálok,ügyes vagy !Csinálja más is utánad!!!!
Hajrá ONGA!!!!
Éljenek a nyeremények!!!A titkot meg ISMERI itt MINDENKI!
Emy! Paintuci nem támadott,csak kérdezett,érdeklődött,kíváncsi volt!
Nem kapott egyértelmű ,világos választ.Szeritem mást is kíváncsivá tett
moravia kicsit dicsekvés ízű beírása.DE Igen sokat dolgozott érte.
Nem fogja 100000ember soha követni,mert mérlegelni fog!!!
A játék,munka mellett más is van.Azt sem értem miért kell félni elárulni a NAGY TITKOt????????
Én ha olvasom,hogy beírja valaki a nyereményt érzem,hogy MEGOSZtAni
kívánja az ÖRÖMÖT,ismeretlenül is örülök neki.Én ha nagyobb nyereményt nyernék,BÁTRAN, ŐSZÍNTÉN KIIrnék mindent RÓLa!
Rubin!Gratulálok,ügyes vagy !Csinálja más is utánad!!!!
Hajrá ONGA!!!!
Éljenek a nyeremények!!!A titkot meg ISMERI itt MINDENKI!
A bogrevel nincs gond, otthon ha neha a pasi mosogat fogyoeszkoz
" alt="
"> a tanyerral egyetemben
" alt="
">
" alt="
"> a tanyerral egyetemben
" alt="
">Bár ha kapok elteszem.... v. ha nagyon olyan pl. Orbitos, Trilakos...
Te is biztosan jól ismerhetsz engem is... h. ha tudod h. én csak bögrét, és hűtőmágneseket nyerek v. nyertem....
" alt="
"> 1998 óta...
" alt="
">
A bögrét meg nem is gyűjtöm...
" alt="
">
" alt="
"> 1998 óta...
" alt="
">
A bögrét meg nem is gyűjtöm...
" alt="
">Paintuci én ismerem moraviat,tavaly motorok átadásán találkoztunk,nagyon rendes szimpatikus fazon.sokat beszélgettünk és szinte azóta várom,hogy majd egyszer jelentkezik a fórumba.Most el is olvastam minden beírását ezért nem értem,miért kellett támadnod?Semmi rosszat,vagy sértőt nem írt és szép lassan szerintem elárult volna sok apró titkot. Igy meg ő továbbra is járja a világot és nyeri az autókat,te meg maradhatsz a bögréid és a hütőmágnaseid között.
rubin,már rólad is sokat hallottam,tudom,hogy több családtag nevén is játszol.Én még kezdőnek számítok,de józan paraszti ésszel felfogom,hogy aki többet játszik,többet áldoz rá,de többször is nyer.
rubin,már rólad is sokat hallottam,tudom,hogy több családtag nevén is játszol.Én még kezdőnek számítok,de józan paraszti ésszel felfogom,hogy aki többet játszik,többet áldoz rá,de többször is nyer.
Nem szívesen látom , hogy már ismét visszatértetek az ongai témához
ugyanis az én vagyok.
jelica nem mondod komolyan , hogy nem tudod a nevet hiszen már cseréltünk a chionál.
A Coop a miattunk ért támadások miatt már sztem letiltott minket a nyertes listáról ( csak vicceltem ! ) mert már legalább 1 éve nagyon veszteségesek nekem a Coop játékai hiába küldtem 200 pályázatokat
volt olyan , hogy a posta költség árát sem nyertem vissza.
Amikor először beleolvastam a fórumba és láttam miket írnak egyes ismeretlen emberek rólunk - megfordult velem a világ - nem hittem el , hogy milyen rossz indulatúak egyesek , semmiben nem csaltam csak sokat vásároltam és eredeti blokkot küldtem be . Akkor még csak a Coop játékaira koncentráltam és csak ott játszottam intenzíven.
Azért megértem azokat az embereket is akik néha elkeserednek mert sokat költenek egy játékra és nem nyernek sorozatban .
Én is vagyok így de nem vagyok elkeseredve mert valahol majd visszajön ,
próbálkozni kell !
Az én egyik szlogenem " Élni és élni hagyni ! "
ugyanis az én vagyok.
jelica nem mondod komolyan , hogy nem tudod a nevet hiszen már cseréltünk a chionál.
A Coop a miattunk ért támadások miatt már sztem letiltott minket a nyertes listáról ( csak vicceltem ! ) mert már legalább 1 éve nagyon veszteségesek nekem a Coop játékai hiába küldtem 200 pályázatokat
volt olyan , hogy a posta költség árát sem nyertem vissza.
Amikor először beleolvastam a fórumba és láttam miket írnak egyes ismeretlen emberek rólunk - megfordult velem a világ - nem hittem el , hogy milyen rossz indulatúak egyesek , semmiben nem csaltam csak sokat vásároltam és eredeti blokkot küldtem be . Akkor még csak a Coop játékaira koncentráltam és csak ott játszottam intenzíven.
Azért megértem azokat az embereket is akik néha elkeserednek mert sokat költenek egy játékra és nem nyernek sorozatban .
Én is vagyok így de nem vagyok elkeseredve mert valahol majd visszajön ,
próbálkozni kell !
Az én egyik szlogenem " Élni és élni hagyni ! "
A holnapi sorsoláson most már végre én is nyerők között akarok lenni!