Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 97 oldal |
Ma Kismackó, holnap Posta elsőbbségi sorsolás!
Delikát8 - ma volt a sorsolás
A Brunosokat 1 hónappal a sorsolás után értesítik? Azt hittem már másnap mindenki megkapja az sms-t vagy a hívást! Érdekes!
...annyira belefeledkeztem a munkába, el is felejtettem Fórumozni...
Mindenesetre én volta Reával, hát tényleg rengeteg a pályázat, nem sok az esélyünk nyerni
Örülhetek az első heti lépésszámlálóimnak...
Mindenesetre én volta Reával, hát tényleg rengeteg a pályázat, nem sok az esélyünk nyerni
Örülhetek az első heti lépésszámlálóimnak...

De annyi. Az asztal egy nagy kerek asztal, szerintem a hossza volt 4 méter, a szélessége 2. Kb.
Lehet, hogy még múlt héten kevesebb pályázat volt. Valószínű, hogy ugrál is valamennyit ez a szám, a nő azt mondta, hogy a héten már 15e jött be naponta.
Lehet, hogy még múlt héten kevesebb pályázat volt. Valószínű, hogy ugrál is valamennyit ez a szám, a nő azt mondta, hogy a héten már 15e jött be naponta.
A coopos sorsolás eredménye mikor lesz fent kb. ?? 29-én sorsoltak 

Én sem gondoltam. Amikor olvastam, a napot nem is vettem észre. Azt hittem, az egy heti termés. Mekkora asztalra fért rá ?
10 ezer boríték / nap
" alt="
"> Akkor hogy nyertünk 2 lépés számlálót? Kész csoda.
" alt="
"> Akkor hogy nyertünk 2 lépés számlálót? Kész csoda.Nem gondoltam, hogy napi 10e boríték van!
Sorsoláskor sosem lehet tudni a nyertes neveket. Láttam 1-2 nevet, de az nem volt ismerős. Sorsolásra nem azért megy az ember, hogy megtudja ki nyert. 

Rea ügyi vagy, hogy el tudtál menni, engem sajnos nem engedtek el
És ismerős nevek voltak? Vagy a neveket nem mondták?
Ez rengeteg, ebből nem is csoda, ha nem nagy az esély, akkor ehhez képest az én kis két db boríték elég szerény
És ismerős nevek voltak? Vagy a neveket nem mondták?
Ez rengeteg, ebből nem is csoda, ha nem nagy az esély, akkor ehhez képest az én kis két db boríték elég szerény

Elmentünk ma a Theodora sorsolására.
Kb. 10e boríték/nap. +/- 2e.
Ezek után még nehezebb elhinnem, hogy az első héten nem volt beküldő, inkább elfelejtették űríteni a postafiókot.
A borítékokat jobban is összekavarhatták volna. Mivel asztalra rakták, kicsit félve kavarták "nehogy lecsússzon".
Voltak olyan helyek az asztalon ahova nem nyúltak mert nem is értek el oda. Tehát a 10 + 5 pótnyertes és 100 + 40 nyertes alatt volt az asztalnak olyan része ahonnan egyet sem húztak.
Láttam már ennél rosszabbat is.
Kb. 10e boríték/nap. +/- 2e.
Ezek után még nehezebb elhinnem, hogy az első héten nem volt beküldő, inkább elfelejtették űríteni a postafiókot.
A borítékokat jobban is összekavarhatták volna. Mivel asztalra rakták, kicsit félve kavarták "nehogy lecsússzon".
Voltak olyan helyek az asztalon ahova nem nyúltak mert nem is értek el oda. Tehát a 10 + 5 pótnyertes és 100 + 40 nyertes alatt volt az asztalnak olyan része ahonnan egyet sem húztak.
Láttam már ennél rosszabbat is.
A meki meg holnap sorsol.
Tegnap sorsolták a Spar "Nyerő páros" fődíjait. Közjegyző jelenlétében, vagyis megint egy hetet várhatunk, míg az oldalra felkerülnek a nyertesek. (A theodoránál is állítólag a közjegyzőre kellett várni egy hétig.)
A nyerteseket egyébként postán értesítik egy héten belül. lauritzen.hu
A nyerteseket egyébként postán értesítik egy héten belül. lauritzen.hu
Ma van a Delma sorsolás
Sada!
Köszi ! Igen, igazad van , nem sorsol, hanem közzétesz. Csak az időpontra nem emlékeztem.
Köszi ! Igen, igazad van , nem sorsol, hanem közzétesz. Csak az időpontra nem emlékeztem.
A nyeremények (én már nem is emlékeztem):
80 db hátizsák
800 db focilabda
Fődíj:
Kétszemélyes utazás a FIFA VB negyeddöntőjére.
80 db hátizsák
800 db focilabda
Fődíj:
Kétszemélyes utazás a FIFA VB negyeddöntőjére.
Napi nincs, csak a többi.
A fődíj nyertes a június 9-i Népszavában lesz benne.
A fődíj nyertes a június 9-i Népszavában lesz benne.
Nem sorsol. Kiértékel.
Előre meghatározott napi, heti, havi nyerőösszegek voltak.
Csak a fődíj nyertese lesz az újságban benne.
A többiek csak kapják a nyereményt, ha kapják.
Előre meghatározott napi, heti, havi nyerőösszegek voltak.
Csak a fődíj nyertese lesz az újságban benne.
A többiek csak kapják a nyereményt, ha kapják.
A Mastercard mikor sorsol? Arra emlékszem, hogy 19.-e volt a beküldési határidő.