Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 96 oldal |
Nem gondoltam, hogy napi 10e boríték van!
Sorsoláskor sosem lehet tudni a nyertes neveket. Láttam 1-2 nevet, de az nem volt ismerős. Sorsolásra nem azért megy az ember, hogy megtudja ki nyert. 

Rea ügyi vagy, hogy el tudtál menni, engem sajnos nem engedtek el
És ismerős nevek voltak? Vagy a neveket nem mondták?
Ez rengeteg, ebből nem is csoda, ha nem nagy az esély, akkor ehhez képest az én kis két db boríték elég szerény
És ismerős nevek voltak? Vagy a neveket nem mondták?
Ez rengeteg, ebből nem is csoda, ha nem nagy az esély, akkor ehhez képest az én kis két db boríték elég szerény

Elmentünk ma a Theodora sorsolására.
Kb. 10e boríték/nap. +/- 2e.
Ezek után még nehezebb elhinnem, hogy az első héten nem volt beküldő, inkább elfelejtették űríteni a postafiókot.
A borítékokat jobban is összekavarhatták volna. Mivel asztalra rakták, kicsit félve kavarták "nehogy lecsússzon".
Voltak olyan helyek az asztalon ahova nem nyúltak mert nem is értek el oda. Tehát a 10 + 5 pótnyertes és 100 + 40 nyertes alatt volt az asztalnak olyan része ahonnan egyet sem húztak.
Láttam már ennél rosszabbat is.
Kb. 10e boríték/nap. +/- 2e.
Ezek után még nehezebb elhinnem, hogy az első héten nem volt beküldő, inkább elfelejtették űríteni a postafiókot.
A borítékokat jobban is összekavarhatták volna. Mivel asztalra rakták, kicsit félve kavarták "nehogy lecsússzon".
Voltak olyan helyek az asztalon ahova nem nyúltak mert nem is értek el oda. Tehát a 10 + 5 pótnyertes és 100 + 40 nyertes alatt volt az asztalnak olyan része ahonnan egyet sem húztak.
Láttam már ennél rosszabbat is.
A meki meg holnap sorsol.
Tegnap sorsolták a Spar "Nyerő páros" fődíjait. Közjegyző jelenlétében, vagyis megint egy hetet várhatunk, míg az oldalra felkerülnek a nyertesek. (A theodoránál is állítólag a közjegyzőre kellett várni egy hétig.)
A nyerteseket egyébként postán értesítik egy héten belül. lauritzen.hu
A nyerteseket egyébként postán értesítik egy héten belül. lauritzen.hu
Ma van a Delma sorsolás
Sada!
Köszi ! Igen, igazad van , nem sorsol, hanem közzétesz. Csak az időpontra nem emlékeztem.
Köszi ! Igen, igazad van , nem sorsol, hanem közzétesz. Csak az időpontra nem emlékeztem.
A nyeremények (én már nem is emlékeztem):
80 db hátizsák
800 db focilabda
Fődíj:
Kétszemélyes utazás a FIFA VB negyeddöntőjére.
80 db hátizsák
800 db focilabda
Fődíj:
Kétszemélyes utazás a FIFA VB negyeddöntőjére.
Napi nincs, csak a többi.
A fődíj nyertes a június 9-i Népszavában lesz benne.
A fődíj nyertes a június 9-i Népszavában lesz benne.
Nem sorsol. Kiértékel.
Előre meghatározott napi, heti, havi nyerőösszegek voltak.
Csak a fődíj nyertese lesz az újságban benne.
A többiek csak kapják a nyereményt, ha kapják.
Előre meghatározott napi, heti, havi nyerőösszegek voltak.
Csak a fődíj nyertese lesz az újságban benne.
A többiek csak kapják a nyereményt, ha kapják.
A Mastercard mikor sorsol? Arra emlékszem, hogy 19.-e volt a beküldési határidő.
Holnap lesz a jegkremdesszertes játék sorsolása
köszönöm
Tery!
Itt e: www.hungaroimpex.hu/tarka_nyeremenyjatek.html

Itt e: www.hungaroimpex.hu/tarka_nyeremenyjatek.html

tegnap volt a Zepter takarítógép sorsolása. Tudunk valamit róla?
Bocsika
a Tarka nyerteseket hol tudom megnézni? Nem lusti vagyok,csak nem találom
Bocsika
a Tarka nyerteseket hol tudom megnézni? Nem lusti vagyok,csak nem találomMa sorsolták az utolsó Nestlét..
Coop sorsolás ma (termékvásárláshoz kötött)
voltam az észak sorsolásán, én voltam egyedül. De mindenképpen örültem, hogy végre láttam egy sorsolást. Nagyon sok szelvény beérkezett, kihúzták a hármat, leírták az adatait, néhány fénykép és kész is volt.
Vénusz sorsolás ma.