Gia!
Türelemre intett mindenkit pietrox,hamarosan rendeződnek a sorok és fogunk kapni számlát,csak most a fúzió miatt elhúzódik a dolog!
Eladtam novemberben a wellness-hétvégét a teszveszen. 1-én jelezték is, hogy mennyi a tartozásom, de 15-én nem jött számla, úgy ahogy eddig szokás volt.
Ti kaptatok számlát? Ma már 20-a, de e-mailben semmit nem kaptam.
Van rajtam kívül valaki aki nem tud belépni a teszvesz fiókjába? felh.név_t, így is próbáltam, de semmi. Az email címemre meg azt írja, hogy nem található ilyen mail cím

" alt="

"> Írtam nekik, de még semmi válasz

" alt="

">
Igen nekem is fura még a működése , az összevont lapoknak
Czinegejudit néven vagyok fenn,
babavédő jellegű bevásárlókocsi huzataim vannak, kutyapulcsi rendelésre, pizsijelmez..pamut..még karácsonyra is elkészülhet néhány darab...
Judit
Természetesen ha az egyik oldalon leütik,akkor a másik oldalról is lekerül és attól függően,hogy melyik oldalon ütötték le,úgy fizeted utána a jutalékot.
Egy kérdés a profikhoz:
Megcsináltam ezt az összevonást.
Most ugyanazzal a névvel be tudok lépni ideis odais.
Ha feladok aukciót felajánlja, hogy a másik oldalon is megjelenjen.
A kérdésem az ha megjelenik mindkét oldalon akkor ilyen kor 1 terméket hirdet vagy 1-1-et?
Vagyis ha valamelyiken leütik akkor a másik oldalon is leütésre kerül ugyanaz által?
Remélem érthető
Köszi ha valaki tudja 100%ra és megírja
Sziasztok!
mnetimi néven vagyok fent a teszveszen ezüst karika strasszköves fülire és egy unixes karláncra lehet licitálni áron alul!Nézzetek be ha van kedvetek!
30 db-os danoninós hűtőmágnes szett 1 ft-ról gyűjtők figyelmébe, ezenkívül több reklám és figurás hűtőmágnes, angol női fehérneműk, zoknik, harisnyák, dióbél eladó! kukk be

" alt="

">
Találtam egy új aukciós portált.
Nincs feltöltési díj, jutalék, stb...
Ha érdekel valakit, nézzétek meg.
http://www.dobraverve.hu
2 óra múlva lejár több XBOX 360 játékom, Dorcha6 felhasználónéven vagyok, mindegyik 1 Ft-os aukció, szemezgessetek!

" alt="

">
amidala74 néven vasárnapig a legtöbb lejár, így akár karácsonyra meg is érkezhet

" alt="

">
A teszveszen Tulang_t néven megtaláltok. Most sokféle holmit töltöttem fel kedvező áron (női ruhák - top, nadrág, szoknya; gyerek holmik - cumis lázmérő, gyerekülés, baldachin; ékszerek - deréklánc, fülbevaló, nyaklánc, köldök piercing; sötétítő függönyök; stb.). Utalványt is elfogadok! Ha több mindent vásárolsz, a postán tudok engedni!

" alt="

">
Tesz-vesz: sunkutya1967
Sok karácsonyra való ajándék: köntös, hajformázó, turmix, stb
Nézz szét, hátha érdekel valami!!
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=alexa189
6
törpi
látom, Neked már sikerült visszaváltoztatnod a felh. nevedet a teszveszen. Elmondod, hogy csináltad? Én azt se találom

" alt="

">
aaaaaaaaaa, megőőőőőőőrülök ettől az új teszvesztől....hogy a fenébe lehet ezen kiigazodni??? Pl eladtam valamit, ilyen email jött: TeszVeszről érkező rendelés x felhasználótól - rendelés azonosító: xxxxx
Mi ez??? Ez nem rendelés, hanem eladás... ahhh...

" alt="

">
Sziasztok!
Vatera, zsibvásár, felhasználónév: janyikne
Mindegyik aukcióm tartalmaz képet/képeket és pontos részletes leírást is.
Ha van időd kérlek nézz be hátha találsz valamit, akár Karácsonyra. Ajánlatokat is várok bármely termékemre.
Az ajándékcsomagokat lehet külön aukciókból összeválogatni is attól függően hogy kinek mire van szüksége. De előtte kérem egyeztessünk, a félreértések elkerülése végett.
Utalványokat is elfogadok.
vatera: mary711
illatszer csomagok, tibi törölközők stb.
eladó etetőszék chicco.
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/Karacsonyra
_etetoszek_Postat_en_fzetem/455435?#h10068358
postát én fizetem

" alt="

">
Plusz 1ft-ról Umbro parfum és Story of Rose parfum, 5 db-os Fila sport-titokzokni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások