Azért ez nem kicsit pofátlanság. Már amikor sokadjára csesztetik őket, akkor küldenek csak ki nyertesértesítőket? Én is nyertem Spar kártyát, na de azért mégis. Ettől már csak az a jobb, hogy ők viszont 5 napot adnak "visszaigazolásra".
Na, mindegy. Nyáron talán majd el is költhetjük.
Oreo feltöltés tegnap óta nem megy.
"Valami hiba történt"
nem kötheti hozzá = mert vevőt veszít..
cc más is használhatja nem kötheti hozzá ennyi ...de ezt má' vóóót uncsi.
...és mit érdekel ez téged nézi e a CC-t???? Tele van nem CCs blokkal a Tesco. Te meg úgyse gyűjtesz.
Nincs kikötve nem ír róla a játékszabály... CC, ha esetleg később ki lesz kötve páran bukni fogják a nyereményüket. Gondolom ez izgat jobban, ez megtörténjen.
És még mindig nem hagyja abba. Én állítom ez az ember egy fizetett troll. Engedd már el ezt a játékot olyan amilyen. Nő legyen a talpán aki ezt otthon kibírja.
Mit néz a blokkon, miért a többi mit nêz napokig??? Hetekig??? Más játékon??? Anyám borogass. 👉🤯
Vágási Feri
Megnézik, hogy a nyertes blokk szerepel-e a rendszerükben és stimmel-e a 8ezres kikötés.
ClubCarddal nem foglalkoznak. Nem is foglalkozhatnak, hisz a jsz-ban egy szó sincs róla.
igen,Chio-Pombar válasz a Maxxontól. Mondjuk 55 g nincs szóval simán feltöltöttük mi is eddíg is
Szia Törpi!
Ez a bruttó-Nettó válasz a Chio -Pőmbar kapcsán jött? Az nem derül ki a beírásból ,hogy akkor a 55 gr egisze alatt feltölthető e az 50 gr-os PL PomBar! Ha még mindíg erről a játékról lenne szó akkor a szervezők a tévedésük elismerése korrigálása helyett össze vissza beszélnek Ilyen logikával az összes kiszerelést meglehetne 5 gr mal növelni a feltöltési oldalon
Hát figyelj, ha a rendszerben ugyanannyi megnézni ezt, mint a többi adatot, akkor megnézték. Ha nem, akkor annak oka van. Passz.
De alapvetően örülnék, ha minden játéknál így tudnák megnézni a blokkok valódiságát és akkor nem kellene rakosgatnunk itthon.
Ha már ide került...
Mit vizsgál a Tesco? Stimmelnek-e a nyugtaadatok továbbá 8.000,- Ft-ot eléri-e a vásárlás összege
ODER
azt (is), hogy az páHázott-e, akinek a nevén van a CC?
Mert ezt még mindig nem tuGGGGGGYuk, kedves Gyerekek...
Mondjuk ezt nem ide a negatívba akartam, de már mindegy.
Na, csak igazam lett. A Tesco-s játékban be sem kell már mutatni a blokkot, mert csak azután kerülnek ki a nyertesek, hogy a Tesco rendszerében ellenőrizve lett a vásárlás.
Így a tiszta és gyors.
most jött válasz,másolom:
Tisztelt Játékosunk!
Köszönjük, ez a bruttó - nettó eltérés miatt miatt, nekünk a gyártó
által küldött információt szükséges megjelenítenünk az oldalon.
--
Köszönettel,
Ügyfélszolgálat csapata
anyoka: párom már jelezte ,de még nem javították
Szerintem 55 gr.-os változat nincs is.... szóval csak elírták és eddig senki sem szólt nekik...
Na most már komolyan .tényleg!
A Chio Spáros játéknál az 50 gr POM BAR benne van a JSZ ben, mint játszós termék viszont a feltöltési listából nem lehet kiválasztani mert nincs benne csak az 55 gr os.
Ismertem egy srácot, mindíg ezt mondta és hülyén vigyorgot is hozzá. Ma is agglegény nem régen összefutottam vele nézte a cipője orrát és öszefüggéstelenül motyogot
Ki a kicsit nem becsüli.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások