Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 72 / 78 oldal |
Juhildi: Mit szeretnél tudni?
boldicsi, alexa, köszi!
kifizetés csak VISA kártyára lehetséges
Magic: bwinen be kell szkennelni a személyit és a bank kártyát, és akkor tudsz kifizetni
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Szeretném én is kipróbálni a tippmixet.
Segítséget kérek tőletek.
Köszönöm!
Szeretném én is kipróbálni a tippmixet.
Segítséget kérek tőletek.
Köszönöm!
Mamo: S hidd el, én sajnálom a legjobban a Bayern Münchent, mert ma így 3.150 Ft-ot fizettek ki, de ha nyer ez a .....csapat , akkor 17.400 FT-ot!
Szegény csapattársam ugyanígy vesztett 33.000 FT körüli összeget, a 92 percben rúgtak egy felesleges gólt, s így csak pár ezer Ft jött be neki is.
fozo.gabi: Ne add fel, én a legelső alkalommal 11.500 Ft-ot nyertem, de Szlovákiában adta fel valaki, aki utólag azt állította, hogy nem fizették ki, mert tiltott kombináció volt. De pontosan tudtuk, hogy ez nem volt igaz. Akkor 1.000 Ft befektetéssel semmit sem nyertem, de később volt olyan, amikor folyamatosan mindenki az én tippmixeimet másolta a lottózóban.
Szegény csapattársam ugyanígy vesztett 33.000 FT körüli összeget, a 92 percben rúgtak egy felesleges gólt, s így csak pár ezer Ft jött be neki is.
fozo.gabi: Ne add fel, én a legelső alkalommal 11.500 Ft-ot nyertem, de Szlovákiában adta fel valaki, aki utólag azt állította, hogy nem fizették ki, mert tiltott kombináció volt. De pontosan tudtuk, hogy ez nem volt igaz. Akkor 1.000 Ft befektetéssel semmit sem nyertem, de később volt olyan, amikor folyamatosan mindenki az én tippmixeimet másolta a lottózóban.
Örülök, hogy nyertél, mamocika,s más is, ha tette, most jutottam ide.
Leírom, mit raktam pénteken:
157 Newcastle-Preston H /1,47/
158 Nottingham-Middlesborogh H /1,86/
170 Sturm Graz-Matterburg H /1,32/
174 Deportivo-Yerez H /1,46/
212 Oberhausen-Fürth V /2,22/
224 Siena-Napoli V /2,16/
229 Cagliari-Parma H / 181/
238 St.Gallen-Young Boys V /1,83/
249 Malaga-Espanyol H /2,05/
Ezt tanulságul írtam le, mert a 224-es meccset elhibáztam, s ez a szelvény ha mind jó, akkor 51.470 Ft-ot adott volna. Ez után elhatároztam, hogy elmegyünk Nápolyba, nem adom fel! De rosszul esett. A Malaga meccset 1:0 után már nem volt kedven nézni, valószínűleg az is jó lett...
Bárcsak interneten, a bwinen játszotttam volna, de valamiért nem tudom a kártyámat használni kifizetésre, kiírja, hogy nincs engedélyezve.
Persze nyertem most kombinációs és egyenes szelvényben is, most nem sokat, mert befektettem a tegnap nyert pénzből 2.000 Ft-ot, de higgyétek el, nem szabad túl sok meccset játszani, inkább a mai 7 biztos meccset kellett volna megraknom 2.000 Ft-tal.
Utólag persze én is okosabb vagyok, de higgyétek el, megnéztem kártyával, s tudtam, hogy a 2 nagyobb kockázatú V jelölésű meccset le kell venni, de más valami elvonta a figyelmemet.
De megígérem, hogy hozok még jó tippeket, bár garancia sosincs rá, hogy ez a tuti nyerő. De igyekezni fogok!
Leírom, mit raktam pénteken:
157 Newcastle-Preston H /1,47/
158 Nottingham-Middlesborogh H /1,86/
170 Sturm Graz-Matterburg H /1,32/
174 Deportivo-Yerez H /1,46/
212 Oberhausen-Fürth V /2,22/
224 Siena-Napoli V /2,16/
229 Cagliari-Parma H / 181/
238 St.Gallen-Young Boys V /1,83/
249 Malaga-Espanyol H /2,05/
Ezt tanulságul írtam le, mert a 224-es meccset elhibáztam, s ez a szelvény ha mind jó, akkor 51.470 Ft-ot adott volna. Ez után elhatároztam, hogy elmegyünk Nápolyba, nem adom fel! De rosszul esett. A Malaga meccset 1:0 után már nem volt kedven nézni, valószínűleg az is jó lett...
Bárcsak interneten, a bwinen játszotttam volna, de valamiért nem tudom a kártyámat használni kifizetésre, kiírja, hogy nincs engedélyezve.
Persze nyertem most kombinációs és egyenes szelvényben is, most nem sokat, mert befektettem a tegnap nyert pénzből 2.000 Ft-ot, de higgyétek el, nem szabad túl sok meccset játszani, inkább a mai 7 biztos meccset kellett volna megraknom 2.000 Ft-tal.
Utólag persze én is okosabb vagyok, de higgyétek el, megnéztem kártyával, s tudtam, hogy a 2 nagyobb kockázatú V jelölésű meccset le kell venni, de más valami elvonta a figyelmemet.
De megígérem, hogy hozok még jó tippeket, bár garancia sosincs rá, hogy ez a tuti nyerő. De igyekezni fogok!
100Ft volt az egységnyi tét, de gondolom 3/5-ös játékban, amiből az következik, hogy 1000 Ft-ból nyert 240 ezret szerintem
" alt="
">
" alt="
">hétfőre vagy keddre nincs valakinek valami jó tippje?
TÉT: minimum 100 Ft, maximum 100 000 Ft egységnyi fogadásonként, de minimum 200 Ft szelvényenként.... 100at semmiképp nem tud szerintem feltenni
" alt="
">Bár lehet hogy én tudom rosszul
" alt="
">
" alt="
">Bár lehet hogy én tudom rosszul
" alt="
">He-he, én most kb 650Ft minusszal zártam a legelső próbálkozásaim.
Majd fizu után újra próbálkozom. Nagyon szépen köszönöm, hogy a jártasabbak beírják a tippjeiket! Márciusban hátha jobban összejönnek a dolgok.
Majd fizu után újra próbálkozom. Nagyon szépen köszönöm, hogy a jártasabbak beírják a tippjeiket! Márciusban hátha jobban összejönnek a dolgok.
Íme a nyertes szelvény! 100 forintból nyert 240 ezret
nyeremeny.blog.hu
nyeremeny.blog.hu
Jelica, Magic és többiek! Köszönöm, hogy kedvet csináltatok a tippmixhez!
1720ft
" alt="
">köszi
" alt="
">Magic írtam hála privit
" alt="
">
" alt="
">köszi
" alt="
">Magic írtam hála privit
" alt="
">elvileg igen, hiszen 5 meccs bejött
én tegnap ezt tettem 5/6 ban az is nyert?
130 Rostock-Ausburg V
133 Nürnberg-Bayern München V
135 Dortmund-Hannover H
149 West Ham-Hull City H
158 Nottingham-Middlesborough H
171 Genoa-Udinese H
130 Rostock-Ausburg V
133 Nürnberg-Bayern München V
135 Dortmund-Hannover H
149 West Ham-Hull City H
158 Nottingham-Middlesborough H
171 Genoa-Udinese H
leon: A csapatunkban 2 meccs közül választottunk: A többség a Cardiff mellett tette le a voksát, én a Newcastle mellett kardoskodtam.
Nem szeretem az Angol Liga Bajnokságot. Elsőre a Newcastle és a Nottingham volt nyerő. Másodszor viszoi a szelvényemet a Cardiff!
Megcsináltam a 142 meccset D-re , jó a West Ham, jó a Deportivo, A Cardiff nem jó,, de most már jöjjön a Wolsburg-Schalke holnap legalább D-re!
Így is nyerek a kombánációs szelvény miatt, de a Nürnberg-Bayern rosszul esett!
Még hányszor csinálja meg ezt a Bayern? Így is nyertem 700 Ft-re 3.100 Ft-ot, de ha nyer a Bayern, akkor 17.400 Ft-ot!
Nem szeretem az Angol Liga Bajnokságot. Elsőre a Newcastle és a Nottingham volt nyerő. Másodszor viszoi a szelvényemet a Cardiff!
Megcsináltam a 142 meccset D-re , jó a West Ham, jó a Deportivo, A Cardiff nem jó,, de most már jöjjön a Wolsburg-Schalke holnap legalább D-re!
Így is nyerek a kombánációs szelvény miatt, de a Nürnberg-Bayern rosszul esett!
Még hányszor csinálja meg ezt a Bayern? Így is nyertem 700 Ft-re 3.100 Ft-ot, de ha nyer a Bayern, akkor 17.400 Ft-ot!
154 Cardiff-Barnsley 0:2
A tegnapi 4/5-ös szelvény, aki rakta, biztos nyert, d enem hiszem el, hogy a Bayern München- akik egyébként nem szeretek - elviszi a fő szelvényemet.
Ezért nem rakok soha 1,50 odds alatt! Még mindig nyerek, ha a Deportivo nyer. Most 1:0 -ra vezet. De nem mindegy, hogy 17.400 Ft-ot vagy 3.100 Ft-ot nyersz...
Ezért nem rakok soha 1,50 odds alatt! Még mindig nyerek, ha a Deportivo nyer. Most 1:0 -ra vezet. De nem mindegy, hogy 17.400 Ft-ot vagy 3.100 Ft-ot nyersz...
Tegnap mind az 5 meccs bejött, a 2 döntetlen is!
Ma már nem ajánlom a 171 Genoa-Udinese meccset, mert több sérült van a Genoában!
A ma döntetlen tippem: St-Etienne-Montpellier meccs, vagy a
Mallorca-Sevilla meccs.
A mai egyik szelvényem:
135 Dortmund-Hannover H
156 Derby-County-Swansea D
174 Deportivo-Xerez H
177 Mallorca-Sevilla D
3/4-ben de ez nagyon kockázatos
Egyenesben ezt játszottam:
Cardiff-Barnsley H
Dortmund-Hannover H
Basel-Ararau H
Sturm Graz-Mattersburg H
Deportivo-Xerez H
Aston Villa-Burnley H
Ma már nem ajánlom a 171 Genoa-Udinese meccset, mert több sérült van a Genoában!
A ma döntetlen tippem: St-Etienne-Montpellier meccs, vagy a
Mallorca-Sevilla meccs.
A mai egyik szelvényem:
135 Dortmund-Hannover H
156 Derby-County-Swansea D
174 Deportivo-Xerez H
177 Mallorca-Sevilla D
3/4-ben de ez nagyon kockázatos
Egyenesben ezt játszottam:
Cardiff-Barnsley H
Dortmund-Hannover H
Basel-Ararau H