Minya! Ha van még pallmall-od, 1-et én is szeretnék

Minya írtam mailt!

Nekem is van még egy pár Pall Mall kódom, szívesen felajánlom, ha kell még valakinek.
A Pall M. kódok már elkeltek.
Van 2 db Pall Mall kódom, szívesen odaadom.
sada , össz. 3 van azért marad . Nagyon kalkulálok , persze hogy azt hiszem hogy még egy utalványt fogok nyerni

egyetlen pall mall kódom megmarad...kell még valakinek ? a legelső jelentkező viheti

Sziasztok egyenlőre ennyi kód volt nálam,de este tudok majd még küldeni, ha érdekel vkit:Jrjatok mailt és este köldöm.
Sziasztok! Algida kódokat ajánlanék fel ha esetleg érdekel vkit, ne vesszen már el.Elküldöm eümail-ben, hátha nyer még vki.
Miért írjon NEKED e-mailt, akinek felesleges mozijegye van?
Majd beírja a felajánlásokba, és a jelentkezők közül odaadja annak, aki a legszimpatikusabb. Vagy aki szintén fel szokott ajánlani valamit, nem csak ő szeretne kapni! Ez így működik mifelénk.
angol nyelvü NASA-ról szóló "bemutató" és cd-rom.
"Welcome to Nasa's earth science enterprise" + educational cd-rom activity supplement version 3.
HA bárkinek lesznek felesleges mozijegyei a jövőben, amit felajánlana bármilyen filmre, kérem írjon nekem e-mailt!
köszönöm!!!!!!!!!
Újra vannak Tesco-s bélyegjeim, oda adom annak aki kéri.
Mahtab, vagy akinek még kell, az írjon mail-t!
Szilvi!
Nekem kellene, ha megvan még.
2 db IC jegyem van amit ezen a héten szerdán váltottam!
Ne dobja ki InterCity jegyét!
Az InterCity pót-, illetve helyjegy megváltásával nem csak egy kellemes utazásra vált jegyet, hanem egyre több kedvezményes programra, vagy ingyenes belépõre is.
Díjmentesen látogathatnak a Budapesti Vidám Parkba azok az utasok, akik a 10 napnál nem régebbi InterCity pót-, illetve helyjegyeiket a belépésnél az Információs pavilonban leadják. Az idei évben váltott jegy leadásával díjmentesen tekinthetõ meg a Közlekedési Múzeum valamennyi kiállítása is.
Szintén felejthetetlen élményben lesz része annak, aki ellátogat a Vasúttörténeti Parkba , ráadásul 2004-ben váltott InterCity jegye ellenében kedvezményesen válthatja meg belépõjét.
A kedvezmények jegypénztárban váltott jegyek esetén, a Budapesti Vidámparkba 2004. augusztus 31-ig, a Közlekedési Múzeumba 2004. december 31-ig, a Vasúttörténeti Parkba 2004. december 15-ig érvényesek. Egy leadott jegy ellenében, egy fõ kap egy programra egyszeri díjmentes, illetve kedvezményes belépésre lehetõséget.
elkelt a felajánlás ! személyesen még 6 cc kupak Bajára és egy szalon kupak ajándék / Sörház felirattal , Pécsen beváltható ott meglepetés ajándékra !!! /
Továbbra is szívesen elküldöm minden érdeklődőnek a magyarországra is fizető nemzetközi freelottók listáját.
érdekel valakit tesco füzet 32 bélyeggel , 6 cc kupak , 4 szalon kupak , 1 dunakavics zacskó ? ingyen és baja környékiek előnyben .....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások