Magdalin
Tesco bélyeges füzetet kérném. Írtam mailt
Köszi

.
2 belépő a szombathelyi Savaria Történelmi Karnevál Szombathelyi pajzánságok című előadására.
Ha valaki szívesen elmenne, jelezze...
Ha szüksége van valakinek rá, én is szívesen elküldöm
- DM kuponjaimat
- Tesco bélyegeimet gyüjtő füzettel
Felajánlok 2 jegyet ma estére az "Egy makulátlan elme örök ragyogása" című filmre.
Van 4-5 DM kuponom, ami 20% kedvezményre jogosít. Augusztus 31-ig váltható be, értékhatár nélkül.
Akit érdekel írjon emilt!
Én is sajnálom

Az emailed valahol eltűnt az éterben, mert még mára sem ért ide. Viszont, az Origon kisorsoltak, úgyhogy ma este mégis megnézhetem a filmet

És persze azért köszönöm a felajánlást

Marcipan!
Sajna, miután elküldtem az emileket elmentem itthonról, most olvastam, hogy nem kaptad meg. Nagyon sajnálom.
Levi, sajnos az emailedet azóta sem kaptam meg, ha tudod próbáld meg kérlek újra elküldeni. Remélem jársz még erre ma, és sikerül egyeztetnünk. Előre is köszi!
A jegyek gazdára találtak, az ügyben érdekelt kapott tőlem emailt

Szia Levi, sajnos nem kaptam meg az emailedet a hotmail-es címemre. Megtennéd hogy elküldöd a páromnak: hrobi73@freemail.hu
Vagy ha tudsz adni egy email címet, akkor szívesen írok neked.
Köszönöm!
Marcipan!
Küldtem Neked 2 jegyet a filmre, többi emilben.
Sziasztok!
Nincs vkinek véletlenül 2db felesleges jegye a mai nők lapjás mozira? Garfield a Duna Plazaban!
Ha van, én nagyon szívesen elfogadnám!
Köszi!
Szia Macskusz, ha még mindig nincs jelentkező, akkor én szívesen venném a mozizási lehetőséget.
Salgótarján környékiek figyelmébe!
GRATULÁLUNK!!!
Ön megnyerte a Barokk Lakoma és Kávéuzsonna rendezvényt népszerűsítő játéka egyik nyereményét:
2 fő részére szóló uzsonnajegyet a Barokk Kávéuzsonnára
A belépőket a helyszínen veheti át. Kérem keresse Budainé Editet a 20/997 2296 számon.
A belépő ma 16,00-ra érvényes, akit érdekel irja meg az emilcímét és megy az info.
Még mindig megvan a két belépő. Nem kell senkinek?
Nem érek rá csere-berélni, ezért felajánlom: ajándék kupon a Vidámparkba, (Hip-Hop torony, Villanyautó vagy Óriáskerékre felhasználható), + Aquaréna mogyoródi viziparkba 10 % kedvezményre jogosító szelvények, 2 db. Ismerősök előnyben, hétfőn este leszek ismét.
Felajánlom a nyereményem, ami 2 főre szóló belépő az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmre (színes feliratos amerikai romantikus vígjáték, 108 perc, 2004). A vetítésre 2004. augusztus 16-án (hétfő) este 20:00 órakor kerülsor a Hollywood Multiplex Lurdy Ház moziban.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások