Ma este 8 órára van 2db jegyem a Hazugsággyáros c. filmre. Mammut II. moziban lesz.
Ha kell vkinek, írjon emilt!
Felajánlok jegyeket a "Szex, csajok, Ibiza" c. filmre ma estére a Hollywood Multiplex Óbuda (Eurocenter)-be ! 19:00-től lehet átvenni a jegyeket ! E-mail-re írj !
A jegyek már nincsenek meg.
Sziasztok!
Nyertem tegnap két jegyet a Pókember 2. vetítésére este 8 óra Duna Plaza. Érdekel valakit? Nem szeretném ha kárba menne
A rokonoknál senki nem kattant rá. Volt olyan aki már látta is DVD-n pedig ez egy premier előtti vetítés.
nyertünk 2jegyet aMÁTRA fesztiválra 3napos program szivesen átadom valakinek
1 db belépő a mai, miskolci Vízikarneválra.
Sziasztok!
van egy kuponom ami vidámparkba a Hip-Hop toronyra vagy Villanyautóra vagy óriáskerék igyenes használatára szól 1 menetre. 6-10 éves gyerek veheti igénybe felnőtt kiséretével Ha esetleg valakit érdekel posán feladom
Sziasztok! Most találtam meg 3 Spar pontomat.Nem tudom,hogy játszik-e még,de ha igen,és valakit érdekel,akkor szívesen postázom.
Máágus kérlek jelentkezzł
Sziasztok!
Nem is igazán tudom, hogy melyik témához illene.
Keresek korábbi Chips-ben, talán Master Crock-ban volt mi csak "bubinak" hívjuk, valamiféle kis tojás alakú bukfenc. Kisfiam nagyon megszerette, van neki 1 db, és azóta sehol nem találok ilyen bukfencet.
Ha esetleg valakinek lenne feleslegben, szívesen fogadnánk, mert nagyon szereti a kisfiam.
Esetleg képet tudok küldeni, mert ezt az egyet lefotóztam.
Üdv, Nadodi
Mááágus tegnap este írtam neked mailt!!
Peti, Manócska
A Theo-t már nem is lehet küldeni !!!
Örömmel értesítünk, hogy partnereddel belépõt nyertél a Függõség címû filmre (színes feliratos amerikai-német thriller, 97 perc, 2004). A vetítésre 2004. augusztus 3-án (kedd) este 20:00 órakor kerül sor a Kossuth moziban (1132 Budapest, Váci út 14.). Nyereményedet a helyszínen veheted át a kezdés elõtt fél órával, neved és e-mail címed bemondásával. Kérlek hozd magaddal ezt az értesítõt is.
Várom a jelentkezőt, mi nem tudunk elmenni, e-mail fenti, válaszolni reggel tudok.
Én is felajánlom a belépőmet a Függöség cimű filmre !
Ha érdekel írj e-mailt légyszi!
Szia Peti!
Engem a balatonos csomagolások érdekelnek, ha még aktuális.Köszi!
Örömmel értesítünk, hogy partnereddel belépőt nyertél a Függőség című
filmre (színes feliratos amerikai-német thriller, 97 perc, 2004). A
vetítésre 2004. augusztus 3-án (kedd) este 20:00 órakor kerülsor a
Kossuth moziban (1132 Budapest, Váci út 14.).
2*2 jegy, emilcím szükséges.
Van 2 db jegyem a holnapi Én és a hercegem mozifilmre.
Akinek kell, írjon @-t!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások