Hali!
3 Pepsi merj nyerni
2 Theodora
4 Balatonszelet
Tudjátok aki először ír, azé. Rosszindulatúak mint Hajni kérem kíméljenek!!!!!
Én is!
Nekem csak 2 van.
Felajánlok Chappi kutyaeledeles kupont.
Csak a Tescoban váltható be, bármely 15 kg-os Chappi szárazeledel vásárlásakor. Egy kupon 500 Ft kedvezményre jogosít, egy termékre csak egyet lehet beváltani. Van 4 db ilyen kuponom.

Ja! és október 30-ig váltható be.
Jelentkezők? Címet e-mailben írjátok meg.
Üdv, Nadodi
Kinek kell 4 jegy a Freddy vs. Jason mai vetítésre? 17:30 ig írjatok!
A jegy már elkelt.

2 jegy a Nothing című filmre (színes, feliratos kanadai vígjáték, 90 perc, 2003), július 27-én (kedd) este 19 óra.
!!! 2 db jegy a Miskolci Nyári Autókiállításra átadó. (Info: http://www.boon.hu/borsod/Borsod-110736.shtm) A kiállítás ma estig tekinthető meg Miskolcon, az Egyetem területén. 14 óráig vagyok e-mail közelben, addig lehet jelentkezni. !!!
Ha valakit érdekelne felajánlom.
Gratulálok, hogy kedvezményes szolgáltatásomat megnyerte! Ha igénybe szeretné venni, akkor a mostani dátumtól( 2004.június.24.) től három hónapig van rá lehetősége.A részletekért vagy bejelentkezésért kérem, írjon (mailto:thuribea@freemail.hu), vagy telefonáljon: 0630/2255015. A honlapomon további információkhoz juthat rólam, és a munkámról ( w3.enternet.hu/soreya).Email címét és adatait természetesen bizalmasan kezelem.
Tisztelettel: Thuri Beáta
Manócska
A danbis honlapon keres valaki jegyet!
Sziasztok!
Nemrég a következő mailt kaptam:
"Kedves Nyereményjátékos!
Köszönjük, hogy részt vettél NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON! Ezúton tájékoztatunk arról, hogy a sorsolás megtörtént, a nyertesek névsorát közzétettük a www.merulesvezeto.hu oldalán.
Örömmel értesítünk arról, hogy - bár nem szerepelsz a nyertesek között - a vigaszdíjként kisorsolt kedvezményes Alapfokú (PADI OWD) könnyûbúvár-tanfolyamok egyikét Te nyerted! A nyertesként így részt vehetsz egy PADI OWD tanfolyamon 57.300.-Ft.- helyett 34.400.-Ft.-ért!
A nyeremény átruházható! "
A nyereményért július 26-ig kell jelentkezni. Ha valakit érdekel, írjon emailt. Nem olcsó mulatság még így sem, de hátha valaki egyébként is készült búvárkodni. Szívesen odaadom....
Valaki!!!
Kaptam itt a fórumon 2 jegyet a pozsonyi pink koncertre, de úgy alakult, hogy én sem tudok elmenni rá... Nem kell vkinek???
Miskolcon, a búza téri Árucsarnok pénztáránál a hűtőláda tetején találtam. Hagytam még ott jópárat!

Vannak Shrek jokereim. Ha valaki kér, írjon, tudok küldeni. De csak bélyeg nélkül vállalom.
Manócska!
Válaszoltam!Ha itt vagy írj gyorsan!!!
ha érdekel vkit kérem hogy az e-mail címemre írjon,mert most nem leszek a neten!Köszönöm!!!
És el is visznek Pozsonyba vagy egyénileg kell utazni?
Mert engem érdekelne!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások