Nagyon sűrgös!
Most nyertem 2 jegyet a Pink koncertre 2004 július 16-án 18 órai
kezdettel Pozsonyba.El kell menni a jegyekért Bp-re ,meg adom a címet,ha vkit érdekel szóljon gyorsan mert akkor elintézem a játék kiíróival hogy a tied legyen a jegy!!!
Sziasztok
Felajánlanám 1db hetijegyemet
Júl.14-18 http://www.hegyaljafestival.hu
2 db szeliditó fesztivál belépő. A belépő tartalmazza a strandbelépőt és a sátorhelyet is.
hétfőn délig vissza kell jelezni!
DM kupon a Csiribiri /Tésenfa Üdülőparkba, babás család részére, 10 % kedvezménnyel, aug.30.ig megkezdett nyaralásra.
Fáreó, ez egy kicsit későn van. Ha ma feladod, szerintem holnapra nem ér oda sehova. Jövő héten pedig már nem lehet hasznát venni. A volt fesztivál ma kezdődik, és szombatig tart.
Egyébként szerintem csak egy reklámot kaptál, ha belépő lenne, akkor feltüntették volna, hogy belépésre jogosít.

Lenne,gondolom 2 belépőm a Volt fesztiválra.
Kaptam 1 levelet,értesítőt,hogy szeretetel várnak a Volt fesztiválon,Sopronban, 8-9-10.-én.
Nem tudom ez meghívó e,mert nincs benne név,csak a borítékon. + küldtek mellé 1 pogram füzetet is.
Aki el szeretne menni jelentkezzen,ismerősök előnyben!!!

Mai Danubius Online Kylie DVD vetítésére nyert négy jegy várja új gazdáját. Sűrgős, Július 6-án a Palace MOM Parkba. A vetítés időpontja július 6. 19:00. A jegyeket átvehetik 18:00-tól a Danubiusos hostessektől a mozi bejáratánál (MOM Park 12.ker. Bp., Alkotás út 53. 2.em.) Fél 7 körül leszek ismét netközelben ill. itt még 30 percig, nyertes nevét megadom és máris mozizhattok.
Hajni
Azt hiszem, nekem nagy szükségem lenne a felajánlásodra. Írnék mailt, de nem látom az e-mail címed.
Megköszönném, ha írnál nekem...
Nyeremény egyhetes Kanári szigeteki (Tenerife) szálláslehetőség 4 fő részére átadó. A szálláslehetőséget 30-60 év közötti házas vagy élettársak vehetik igénybe a háztartásukban élő gyermekeikkel 21 éves korig.
Érdeklődni lehet: 06-70-2273370
Ezt most találtam egy másik fórumon:
Nyeremény-utazás
Nyeremény-utazásunkat 4 fő részére átadnám valakinek aki menne a Bahamákra luxus-hajóútra 10 nap, illetve 4 nap Daytona Beach, Florida + Disneyland-belépő. Transzferek, ill. mellékköltségek nincsenek benne. Részletek telefonon.
angelaniko@hotmail.com
Felajánlom a következő nyereményem!
Egy alkalomra szóló testi-, lelki-, szellemi állapot-felmérést nyertél dr. Csíky Antal ezoterikus pszichológushoz, ahol a csí-gépet is kipróbálhatod!
Érdekelne Makrigalos az út másik fele nálam landolt.Mit tudsz az útról?
Ha lehet válaszolj.
Köszi
Hacka
Örömmel értesítünk, hogy a Danubius Online Kylie DVD vetítésére nyertél négy jegyet! Hozd el barátaidat és bulizzunk együtt július 6-án a Palace MOM Parkban. A vetítés időpontja július 6. 19:00. A jegyeket átvehetik 18:00-tól a Danubiusos hostessektől a mozi bejáratánál(MOM Park 12.ker. Buadpest, Alkotás út 53. 2.em.) Ismerősök előnyben, e-mail fenti, sürgős.

" alt="

">
köröm=köröd

poszti!
Megvan még a 4 db Kecskeméti Bébiételes "védőnők üzenetével" köröm?
Ha igen írj mailt.
Még mindig aktuális a lenti felajánlásom!!
én meg válaszoltam.

majd ird meg hogy mi is ez pontosan és hogyan gondolod

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások