Örömmel értesítünk, hogy a Danubius Online Kylie DVD vetítésére nyertél négy jegyet! Hozd el barátaidat és bulizzunk együtt július 6-án a Palace MOM Parkban.
emilcím szükséges.
Anikó!
Irnék Neked mailt de nem irtad be a cimedet

Engedd meg, hogy gratuláljunk, nyertél! Az [origo] Palace játékának nyerteseként vendégünk lehetsz a Deep Dish partyra, s ehhez csak annyit kell tenned, hogy a bejáratnál közlöd: az [origo] játékán nyertél.
Emilcím ellenében küldöm a meghívót.
A nyár még mindig csak félgőzzel üzemel, nem úgy a siófoki Palace: hétvégére olyan zenei ritkaságot kínál, ami nem feltétlenül csak a klubzenét kedvelőket érdekelheti. A szombati vendég, a Deep Dish (Yoshitoshi Records) egyike azon kevés formációknak, amelyek egyfajta átjárásra törekszenek az elektronikus és a pop-, sőt rockzene között.
Görögország-Makrigialos 1 fő részére szállás stúdiós vagy apartmanos elhelyezéssel 7 éjszakára.
Utazni csak az Andromeda Travel utazási iroda szervezésében lehet, busszal vagy repülővel.
Július vagy aug. hóban vehető igénybe, előzetes egyeztetés alapján.
Egy héten belül kell jelentkezni.
Ha valakit érdekel, szóljon! Lehet, hogy csak estefelé leszek újra a gépnél, de akkor biztosan elolvasok mindent.
Masszázs + tanfolyam ügyben jövő héten pénteknél előbb nem tudok nyilatkozni, ui. az állandó lakcímemen várakoznak, az érdeklődőktől addig is kis türelmet kérek.
Különféle masszázsokat, tanfolyamlehetőségeket amelyeket a derita.hun nyertünk, ezennel felajánlom nektek. Akit érdekel, e-mailben keressen.
Örömmel értesítünk, hogy a zenemagazin.com játékában Te nyerted az egész hétre szóló belépőt a mezőtúri Wanted fesztiválra!
a Wanted fesztivál jövő hét szerdától vasárnapig, azaz 06.30-tól 07.4-ig tart.
Szivesen átadom, aki ráér és elmegy a fesztiválra. Emilcím szükséges, ismerősök előnyben, irigyek kiméljenek.
Hajni!
Engem érdekelne a masszázs nyereményed! Írj mailt légyszíves, mert nem látom a tiédet és megbeszéljük!
Bocsánat Marcsi és mindenki, de azért nem írtam ki, mert Terynek is ugyan ez a nyereménye. A csere-berénél leírta Tery, ezért nem írtam le én mégegyszer.
Köszönöm megértésed!
Sziasztok! Hajni mit takar a Deritától nyert nyereményed?
Deritától nyert nyereményem felajánlanám kettő is van. Akit érdekel írjon az e-mailre.
Örömmel értesítünk, hogy a zenemagazin.com játékában Te nyerted az egész hétre szóló belépőt a mezőtúri Wanted fesztiválra!
a Wanted fesztivál jövő hét szerdától vasárnapig, azaz 06.30-tól 07.4-ig tart.
Szivesen átadom, aki ráér és elmegy a fesztiválra. Emilcím szükséges, ismerősök előnyben, irigyek kiméljenek.
Aug. 30-ig beváltható Fitt Mama kuponok:
- 1 db 125 ml-es Avent cumisüveg 2500 Ft feletti vásárlás esetén: Pro-Mama bolt, Bp. Dorozsmai út
-Medeor egészségtár 10 %-os kedvezmény: Mammut I. üzletház
-4D UH fotó ingyen, 4D vizsgálat esetén, telefonszám van csak a kuponon
2 színházjegy ma estére a Városmajori Szabadtéri Színház Dzsungel c. darabjára keresi művészetkedvelő új gazdáit, elég sűrgős lenne, 3-ig leszek fenti e-mailen elérhető.
Maradt 4 db Kecskeméti Bébiételes "védőnők üzenetével" köröm, nem merek cserét kérni mert nem tudom, hogy küldik-e még erre az ajándékokat. Kéri valaki?
Nellie es Levi!
Koszonom mindkettotoknek a lehetoseget igerem meghalalom a kozeljovoben.
Koszonom!
IGEN!
elfogadnam nagy nagy koszonettel!!!
kerlek kuldd el a telefonszamod es felhivnalak.
Dallas
Nekem is van 2 jegyem a Lenny Kravitz koncertre. Ha kell még, szívesen felajánlom.
Ritkán járok a felajánlások fölé.
Sata?

" alt="

">
Remélem, nem lesz kavarodás a névhasonlóságból.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások