hát ingazán nincs mit, így mi megyünk a feleségemmel
remélem hogy jó lesz
én is köszi mindent majd legközelebb
dallas
A csere berében láttam (van e-mail címe is):
Békési Sándor Hozzászólás - 2004. június 24. :: 10:13
2 db Lenny Kravitz koncertjegy a prágai koncertre jövő keddre szóló -de ma vissza kell jelezni - eladó reális áron vagy elcserélném akármire, írj e-mail biztos megegyezünk
levi: koszonom szepen!!! beszeltem a holggyel minden el van intezve!
orok halam majd probalom meghalalni valamivel.
sata neked is koszonom azert a lehetoseget meg ha nem is jott ossze.
ha valakinek meg lenne 2 folosleges jegye erre a lennys mokara azt szivesen vennem ha ugysem tud vele mit kezdeni.
Dallas!
Írtam e-mail várom hogy hívj!
Dallas!
Sajna 13,00 után megyek melózni. Mivel nem biztos, hogy addig megérkezik az emiled, biztonság kedvéért elküldtem az emilcímedet a feladónak, hogy azzal jelentkezel.
levi koszonom megjott a leveled!!!
most Sata levelere varok mert tole fugg hogy meglesz e a 4 jegy.
levi hamarosan visszajelzek neked.
SATA: levelet irtam neked!
koszonom levi! erdekelne a dolog de 4en mennenk szoval megprobalom most felvenni kapcsolatot sataval is es ha meg tudok vele valamiben egyezni akkor szivesen elfogadom.
Dallas!
Emil ment. Küld el válasz-emilben az adataidat, hogy az eredeti választ tudjak küldeni Rád hivatkozva.
Dallas!
Az utazásra vonatkozó utalás nincs, ha érdekel küldöm az emilt.
engem lehet erdekelne (sot biztos) a koncertjegy de benne van az utazas?
Nyertem 2 db koncertjegyet a Lenny Kravitz prágai koncertjére jövő keddre szól, jelképes összegért eladnám. várom az e-mailt, mert még ma vissza kell jelezni.
Szivesen felajánlom az alábbi nyereményemet, hátha van aki Prágába igyekszik mostanában

Emil szükséges!
Örömmel értesítünk, hogy a nyertél két jegyet Lenny Kravitz június 29-i, prágai koncertjére.
Még a mai nap vissza kell jelezni a részvételi szándékot!!
Ismerősök előnyben, irigyek kiméljenek!!!
Vannak Palmolive borítékjaim, de hogy azon hol van az ajándék vonalkód, azt nem tudom. Összeragasztható borítéknak. Vagy az a szórólapon lenne? Az nincs. Küldök, aki kéri. Ha e nélkül is be lehet küldeni, akkor nem érdekes.
Nagyon szívesen

Köszönöm.

Levél megjött, hamarosan küldöm a választ, csak eddig nem voltam gép előtt, most meg akadozik a net.
A cégesről küldtem, és az egy kicsit lassú, de mindjárt megpróbálom mégegyszer.Köszi

Virag oké, még nem ért ide a mail.
A lejjebb említett 2 jegy, még mindig gazdára vár.
Macskusz mail ment, ha még nincs gazdája.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások