Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 101 oldal |
Én nem telefonáltam nekik, de tegnap feltöltötték a 20-án és a 26-án feladott vonalkódokat.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Banditosz: Úgy látszik, hatott a telefon! Én mindig is hittem abban, hogy egy jó szó hegyeket mozgat meg!
Ígéret szép szó!
Megjöttek a babszemek!
Így jó!
Szólt a szám,nem fáj fejem!!!
Megjöttek a babszemek!
Így jó!
Szólt a szám,nem fáj fejem!!!
Remélem most írják jóvá a beküldött vonalkódokat, mert eltűnt a profil kiírás. Nemsokára kész lesz 17 üveg Nescafe. Csak fel ne pörögjek tőle!!!
Banditosz, nekem megírták 27-én a babszemeket és nem látom, ha látni fogod, légyszi jelezd, reklamálok megint.
Én most beszéltem az illetékes hölggyel.
10! munkanap a vonalkód jóváírás.
De nekem soron kívül azonnal mondta a babszemeim mennyiségét!!!
Elvileg rövidesen láthatom!
Ajánlom mindenkinek!
Jó kávézgatást!
10! munkanap a vonalkód jóváírás.
De nekem soron kívül azonnal mondta a babszemeim mennyiségét!!!
Elvileg rövidesen láthatom!
Ajánlom mindenkinek!
Jó kávézgatást!
Nekem 3. most lett kész!Úgy látom eléggé le vagyok marava,de szerintem a vk-jaimat sem írják jóvá sorsolásig!Sebaj!Majd a következő sorsoláson!Vagy a végén. : )
Nekünk 13 üveg kávénk van.
Jó szervezéssel akár 17 üveg kávéja is lehet vkinek, de nem hiszem, hogy ezzel különösebb előnyökhöz jutna.
Nekem "csak" 13 van.
Nekem "csak" 13 van.
An.13.:remélem. jövő héten megyek nyaralni,így nem lesz aki termeljen nekem,de vk.-om az annál több van
" alt="
">)))
" alt="
">)))Nekem 7, lassan 9, de a facebookon már 15 körül is tartanak.... de szerintem úgy van kitalálva az egész, hogy "normál tempóban" is képes az ember elérni határidőre a szinteket.
És bár kapsz babszemeket az üvegek után is, de a sorsjegyek vásárlásánál többet fog nyomni a latba, hogy mennyi és milyen vonalkódot küldtél be...
És bár kapsz babszemeket az üvegek után is, de a sorsjegyek vásárlásánál többet fog nyomni a latba, hogy mennyi és milyen vonalkódot küldtél be...
A férjemén és az enyémen is 3 üveg. 3 napig nem voltam gépközelben, mert horgászni voltunk, és egy parasztházban laktunk. Jó volt, csak az üvegeim nem szaporodtak.
" alt="
">
" alt="
">Köszi.
" alt="
">
" alt="
">2 kávé,de ma 3 lesz
Nekem is csak az 5.
An.13.
Ezt még beírom, azután részemről is téma jegelve
Én is általában elolvasom a játékszabályzatokat, azt hiszem a Nescafénál már a 3. verziót olvasom
" alt="
">
Az aktuálisban már nincs akadémia stb. stb... vagy csak lehet, hogy figyelmetlenül olvasom?
Ezt még beírom, azután részemről is téma jegelve
Én is általában elolvasom a játékszabályzatokat, azt hiszem a Nescafénál már a 3. verziót olvasom
" alt="
">
Az aktuálisban már nincs akadémia stb. stb... vagy csak lehet, hogy figyelmetlenül olvasom?
Szerintem is jól álltok
" alt="
"> Nekem most készül az ötödik
" alt="
"> Amíg technikai szünet volt, addig sokkal több időm lett volna játszani, mint most, mióta működik az oldal....
" alt="
"> Nekem most készül az ötödik
" alt="
"> Amíg technikai szünet volt, addig sokkal több időm lett volna játszani, mint most, mióta működik az oldal....Reacska!
Nekem is 9.
" alt="
"> Szerintem jó eredmény!
Nekem is 9.
" alt="
"> Szerintem jó eredmény!Kinek mennyi kávéja van ha nem titok?
" alt="
">
Nekem 9, ez sok vagy kevés?
" alt="
">
Nekem 9, ez sok vagy kevés?
jogvedo!
Ált. elolvasom a játékszabályzatokat.... tudod, a rutin... :-)
de részemről téma fagyasztva, nekem pont elég, ha sokból egyszer fogok nagyot nyerni, nem fogok sírni, hogy a kicsiből miért nem kaptam kettőt :-)
Ált. elolvasom a játékszabályzatokat.... tudod, a rutin... :-)
de részemről téma fagyasztva, nekem pont elég, ha sokból egyszer fogok nagyot nyerni, nem fogok sírni, hogy a kicsiből miért nem kaptam kettőt :-)