akosh!
itt az infó: http://www.webnyeremeny.hu/nyjatek.php?id=6181
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 160 oldal |
akosh, fenn van a főoldalon. Korfura utazás a fődíj, de 10 db-ot kell beküldeni a teljes csomagolásból.
hát akkor ez tényleg csak a gazdagok játéka lesz...10x199Ft,nem semmi 1-1 40g-os csokeszért. 

ja én is láttam még jo hogy az árát nálunk nem irták ki :-) de legalább finom? kostolta már valaki? ja és mit lehet vele nyerni? hol? köszi
40gramm
Gia,mért,hány g-os?
Ma a Sparban végre láttam milyen is egy Korfu csoki. 199.-Ft-ba kerül. Hát nem vettem meg. Egy ilyen kicsi csokit van képük ennyiért adni???
Értem...
"Elromlott" 2 smile progija...
Nem értek vmit amikor álmos fejecskét akarok csinálni krisz-kraxokat mutat mint tegnap, monica-nál is ezt látom... csak a laptop érzékeli ezt, v. Ti is ezt látjátok???
én siófokon kukázgattam nyaralás alatt, a többiek diszkréten átmentek olyankor az utca túloldalára, mintha nem is velem lennének...
szeptembertől pedig pestre költözöm, na ott lesz miből válogatni asszem
szeptembertől pedig pestre költözöm, na ott lesz miből válogatni asszem

krysztasz: én ugyanígy szoktam járni a pöttyös csomikkal. Sok hangyás van, ők is szeretik a túrórudit. 

Automatikusan ki kell rázni, amikor felveszed!
ma találtam két cheetos zacsit, be is tettem a táskámba, hazaértem, 10 perc múlva kivettem. Csend lett volna körülöttem, de vmi neszezésre lettem figyelmes. Kerestem, mi az, eljutottam a cheetos zacskókig, hát nem beköltözött egy jó adag hangya? Kb. 100 tuti volt benne, szalattam is ki velük... Egy időre elment a kedvem az utcai gyűjtéstől...
Mi lett volna, ha egy fél napig van a táskában? Vagy pont szól a rádió? Ma már min. 101-en aludtunk volna egy szobában...
Mi lett volna, ha egy fél napig van a táskában? Vagy pont szól a rádió? Ma már min. 101-en aludtunk volna egy szobában...Délután kimentem a Szigetre kupakot gyűjteni. Urilány módjára gumikesztyüben szedegettem, tekergettem a kupakokat és a Soproni nyitófület. Melletem a fickó: mivan te gumikesztyüben kukázól?
Én: Én nem kukázom, hanem kupakot gyűjtök, erre Ő lelkesen mutatta, hogy ott, ott, ott is van. Persze az egész Sziget kupak meg szemét, csak nekem nem olyan kellett.
Cocásból: 451db, a pepsiből 9db a sopiból 32db sikerült. Azért ha valaki más is megy még hagytam! Most elkezdem a coca- t küldeni
Én: Én nem kukázom, hanem kupakot gyűjtök, erre Ő lelkesen mutatta, hogy ott, ott, ott is van. Persze az egész Sziget kupak meg szemét, csak nekem nem olyan kellett.
Cocásból: 451db, a pepsiből 9db a sopiból 32db sikerült. Azért ha valaki más is megy még hagytam! Most elkezdem a coca- t küldeniReacska Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:50
Szerinted?
Még a hűtőmágneseit is elkértem és megkaptam.
Minya Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:47
Rea, megbeszélhetted volna vele, hogy jelezze mindig előre, ha valamivel játékot indítanak Vagy meg is beszélted ?
Reacska Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:45
Nem, azzal nem játszottam. Az Interspar - Niveaval nyert utalványokat mentem átvenni.
Rendes amúgy a csajszi, elbeszélgettünk, kérdezte, hogy chioval játszom-e, felhívta a főnőkét, hogy nyertem-e.
Wodehouse Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:42
Rea,
a Rossmann-Taftról nem kérdezted őket? Vagy azért mentél?
Reacska Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:40
Ma voltam a Studentnél - más ügyben - láttam a chio pályázatokat. Eszméletlen mennyiség, napi 6 e db körül. Igazán mázlisták akik tudtak nyerni.
Szerinted?
Még a hűtőmágneseit is elkértem és megkaptam.
Minya Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:47
Rea, megbeszélhetted volna vele, hogy jelezze mindig előre, ha valamivel játékot indítanak Vagy meg is beszélted ?
Reacska Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:45
Nem, azzal nem játszottam. Az Interspar - Niveaval nyert utalványokat mentem átvenni.
Rendes amúgy a csajszi, elbeszélgettünk, kérdezte, hogy chioval játszom-e, felhívta a főnőkét, hogy nyertem-e.
Wodehouse Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:42
Rea,
a Rossmann-Taftról nem kérdezted őket? Vagy azért mentél?
Reacska Hozzászólás - 2007. augusztus 14. :: 15:40
Ma voltam a Studentnél - más ügyben - láttam a chio pályázatokat. Eszméletlen mennyiség, napi 6 e db körül. Igazán mázlisták akik tudtak nyerni.
Paint, azt kell eldönteni, mit könnyebb tisztítani - a lábad, vagy a cipőt
Én asszem, holnap is a szandál mellett maradok 
Én asszem, holnap is a szandál mellett maradok 
Szóval akkor ne papucsba menjek holnap?
Tegnap tisztára azt hittem holnap szóval ma szombat van, még gondolkoztam mit intézzek el sziget előtt. Aztán gyanus volt a barátom beállította az ébresztőt, reggel meg korán kelt. Igy jöttem rá ma péntek van.
Ma jól kialszom magam holnap legyen energiám...
Tegnap tisztára azt hittem holnap szóval ma szombat van, még gondolkoztam mit intézzek el sziget előtt. Aztán gyanus volt a barátom beállította az ébresztőt, reggel meg korán kelt. Igy jöttem rá ma péntek van.
Ma jól kialszom magam holnap legyen energiám...
Azért volt már az enyém is tisztább, úgyhogy meg is mostam este

A te lábad határozottabban tisztább volt.